- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.941
Benimde 2.olacak inş oğlum var 11 yaşında 1 i oglumdan önce 2si oglumdan sonra düşük kalp durması biride 4 aylık böbrekleri yoktu sonlandı 3 aydır da çocuk istiyorum bakalımSenindemi 2. Bebek olacak canım
Aynen geçen ay capadaki hastaları görünce bende senin gibi düşündümBiz böyle sabırsızız 2. Bebek için ya hiç olmayanlar ne yapsın yıllardır çabalayan insan var bazen nefsime çok kızıyorum
Allah sabır versin çok kaybın olmuş canım neyse ahireti garantilemişsin sen bundan sonra yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşBenimde 2.olacak inş oğlum var 11 yaşında 1 i oglumdan önce 2si oglumdan sonra düşük kalp durması biride 4 aylık böbrekleri yoktu sonlandı 3 aydır da çocuk istiyorum bakalım
Rabbimin o kadar mucizeleri varki akrabamın biri 12 yıl tedavi oldu çocuğu olmadı sonra iki tane peş peşe oğlu oldu halamın kızının tek tüple 10 sene sonra tüp bebekle oğlu oldu halamın gelini defalarca 6 aylık düşük yaptı 13 sene sonra şuan kızı oldu Rabbim büyük hepsi imtihan bizde o imtihandan inş alnımızın akıyla çıkarızAynen geçen ay capadaki hastaları görünce bende senin gibi düşündüm
Ahh keşke ahireti garantilemek kolay olsa inş canım allah isteyen herkese versin hayırlısını sagliklisini yaşımda 32Allah sabır versin çok kaybın olmuş canım neyse ahireti garantilemişsin sen bundan sonra yavrunu sağ salim kucağına alırsın inş
Bende 30 bebişlerine isim ver onlar seni bulacak inş ismiyle çagırılacaklar benimde düşügüm oldu isim koydum kız erkek bilmiyorum ikitane isim koydumAhh keşke ahireti garantilemek kolay olsa inş canım allah isteyen herkese versin hayırlısını sagliklisini yaşımda 32
Ilk defa isim koyuldugunu duydum 4 aylık olanı biliyorum tek oda erkekmis bebeği annem aldı gomduler nereye bilmiyorum annem açıp bakmış kız mı erkek mi diye elinde kagitta da yaziyormus bakmamis esimde zaten kayiplardan dolayi bidaha istemedi yeni razı oldu bende oğlum tek kalmasın ve olgun yaşımda istiyorumBende 30 bebişlerine isim ver onlar seni bulacak inş ismiyle çagırılacaklar benimde düşügüm oldu isim koydum kız erkek bilmiyorum ikitane isim koydum
Ne biliyim olmuşsa artık olmuştur 4 gün sonra test yapıcam zaten bişeler olcaksa zaten olacak ya ayağın çekmez ya dusunemezsin gitmezsin yasicak sıkıntı varsa yaşanacak napalimBence o çagırmadan sen git kist kurbanı olma bacım
Canım nasılsın ne var ne yok bugün biraz sancilandim ben belim de çok ağrıyor birde krem kıvamında akıntım devam ediyorNe biliyim olmuşsa artık olmuştur 4 gün sonra test yapıcam zaten bişeler olcaksa zaten olacak ya ayağın çekmez ya dusunemezsin gitmezsin yasicak sıkıntı varsa yaşanacak napalim
Akıntı bende de var canım sağ tarafımda kasigimda bazen batma gibi ağrı oluyo bazen belime wuruo is yapınca özellikle goguslerimde ağrı desem ağrı diil ama sanki kaşıntı içten bi ateş var gibi ama çatlama ignesinden sonraki agrilarim yok şiddetli değil yani senin nasıl çok mu siddeli?Canım nasılsın ne var ne yok bugün biraz sancilandim ben belim de çok ağrıyor birde krem kıvamında akıntım devam ediyor
yok ilk zamanlar gibi değil ara ara vurup geçiyor beyaz akinti gebelige isaretmis ne dersin :) ben netten erken gebelik testi sipariş verdim 5 tane 20 tanede normal test :))Akıntı bende de var canım sağ tarafımda kasigimda bazen batma gibi ağrı oluyo bazen belime wuruo is yapınca özellikle goguslerimde ağrı desem ağrı diil ama sanki kaşıntı içten bi ateş var gibi ama çatlama ignesinden sonraki agrilarim yok şiddetli değil yani senin nasıl çok mu siddeli?
ya bilmiyorum ya çok korkuyorum kan vermeye çok negatifi gördüm cesaretim yok erken gebelik testi 10 üzerini ölçüyor ben ne zmaan yapsam ki bide hemen doktora gitmem lazım iğne başlayacak hemenAhaha :)) iyiymis) inşallah ilk kullanisinda çift çizgiyi görürsun digerlerinide eşe dosta dagitirsin:))) ben salı günü kanda baktircam pozitifi görürsem ilk iş senide tahlile gondercem aynı gün wurulduk iğneleri nede olsa :)))
Erken yaptırma adet gününü bekle ondan sonra yaptır ben yaptırdım pozitif çıktı kanda iğnenin etkisi 17. Gün bile çıktı ondan sonra tektarladık testi iki gün sonra negatif çıktı heves kırsakta kaldı sabret bekle benceAhaha :)) iyiymis) inşallah ilk kullanisinda çift çizgiyi görürsun digerlerinide eşe dosta dagitirsin:))) ben salı günü kanda baktircam pozitifi görürsem ilk iş senide tahlile gondercem aynı gün wurulduk iğneleri nede olsa :)))
Canim senin eşinde de bi sıkıntı vardı ya o tedavi oldumu yani hala sıkıntı dewam ediyomu sonuçta onda bi sıkıntı varsa sen neden tedavi goruyosun baksana senin klomenle oluyo yumurtanya bilmiyorum ya çok korkuyorum kan vermeye çok negatifi gördüm cesaretim yok erken gebelik testi 10 üzerini ölçüyor ben ne zmaan yapsam ki bide hemen doktora gitmem lazım iğne başlayacak hemen
Bendede kan pıhtılaşması çıktı ama diğer doktor iğne olmasanda olur diyo bakalım nolcak birde kesenin içinde bebek görmeden başlamıyolar igneyiya bilmiyorum ya çok korkuyorum kan vermeye çok negatifi gördüm cesaretim yok erken gebelik testi 10 üzerini ölçüyor ben ne zmaan yapsam ki bide hemen doktora gitmem lazım iğne başlayacak hemen
Canim acaba senin ki kimyasal gebelik olabilirmi? ? Yanlış hatirlamiosun önce yawas yawas arttı sonra düştü die hatirliorum yanlısmiyim?Erken yaptırma adet gününü bekle ondan sonra yaptır ben yaptırdım pozitif çıktı kanda iğnenin etkisi 17. Gün bile çıktı ondan sonra tektarladık testi iki gün sonra negatif çıktı heves kırsakta kaldı sabret bekle bence
Yok cano adet olacağım gün yaptırdım iğnenin 17. Günüydü pozitif çıktı değer 10.5 iki gün sonra 3.83 çıktı değer düştü doktor iğneden pozitif çıkmış dedi ve kist olmuşCanim acaba senin ki kimyasal gebelik olabilirmi? ? Yanlış hatirlamiosun önce yawas yawas arttı sonra düştü die hatirliorum yanlısmiyim?
Corasprin kullaniomusun?Bendede kan pıhtılaşması çıktı ama diğer doktor iğne olmasanda olur diyo bakalım nolcak birde kesenin içinde bebek görmeden başlamıyolar igneyi
Hımm anladım canım oy oyy insanın aklına gelmeyen başına gelio Hamdolsun....Yok cano adet olacağım gün yaptırdım iğnenin 17. Günüydü pozitif çıktı değer 10.5 iki gün sonra 3.83 çıktı değer düştü doktor iğneden pozitif çıkmış dedi ve kist olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?