klomen kullananlar varmı?

o
o zaman fazla ümitlenmek yok varsa vardır yoksa yoktur bir daha ki ay yine çalışırım yılmak yok yola devam..

Çok teşekkürler anladım şimdi neler yapılacağını :)inş gelmiştir bebişin ne zaman bat heyecanlı olur bekleyiş :)
12 ocakta adet olmam gerek doktor bir gün sonra test yaparsın dedi ama ben 12yide bekleyemem sanirsamki dua edelim birbirimize başkasının ettiği dua kabul olurmuş

o

o zaman fazla ümitlenmek yok varsa vardır yoksa yoktur bir daha ki ay yine çalışırım yılmak yok yola devam..
aynen öyle canım. belirti arayıp kendini yıpratma boşuna. sonuçta her şeyin bir zamanı var Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak hepimizin inşallah. gönlünü ferah tut ve rahat ol.

batımı bile aklında tutmuş yaa kız resmimin altında yazan duayı benim için günde 100 kere okur musun bende senin için okuyayım olur mu :)
Okurum canım ne demek müminin Mümine ettiği dua kabul olurmuş sen mutlu ol yeterli:)) bizide güzel haberlerinle mutlu et gün gelecek ay sabaha kadar uyutmadı bu sıpa diye başımın etini yiyeceksin :)))

Okurum canım ne demek müminin Mümine ettiği dua kabul olurmuş sen mutlu ol yeterli:)) bizide güzel haberlerinle mutlu et gün gelecek ay sabaha kadar uyutmadı bu sıpa diye başımın etini yiyeceksin :)))
tekil niye konuşuyorsun kuş sende vereceksin inş sevinçli haberi ben inanıyorum pes pese kalacağız belki siz benden önce kalırsınız belli mi olur biz bol bol Rabbime dua edelim nasip edecek inş

edelim inşallah memnun olurum :)
Aynı gunmus batlar buhara arkadaşımda var onun batta aynı resmimin altında yazan duayı kendin için oku okuyabildigin kadar benim içinde günde 100 kere okuyabilirsen oku ismim Gözde senin ismin ne isminle dua edeyim

tekil niye konuşuyorsun kuş sende vereceksin inş sevinçli haberi ben inanıyorum pes pese kalacağız belki siz benden önce kalırsınız belli mi olur biz bol bol Rabbime dua edelim nasip edecek inş
Seni kendimden daha hevesli görüyorumda o yüzden önce senden bekliyorum güzel haberi bacım

bu dediğim duayı sürekli okuyordum burda da bir sayfaya ismini yazdiriyorsun orda herkes senin için 100 kere okuyor sıraya koymuşlar profilime bakın yazdım başlık hz. İbrahimin duası diyeydi galiba yeni listeye ben yazdırdım sizde yazdırın hep beraber birbirimize dua etmiş oluruz

Kız sen 23 yaşındamısın:))

Aynı gunmus batlar buhara arkadaşımda var onun batta aynı resmimin altında yazan duayı kendin için oku okuyabildigin kadar benim içinde günde 100 kere okuyabilirsen oku ismim Gözde senin ismin ne isminle dua edeyim
benim de demet canım. memnun oldum ayrıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…