- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.061
Evet ne oldu ki :)Kız sen 23 yaşındamısın:))
bende memnun oldum canım nerde oturuyorsunbenim de demet canım. memnun oldum ayrıca :)
Bende senin yaşını unuttum benden büyük zannediyodum 38 yasında bi bayan vardı o zannettim seni:))) yaşlanıyorum galiba:))) kız 23 yaşında ne bu acele hemde 2. ÇocukEvet ne oldu ki :)
hedefimde 3 çocuk belki 4 :) kızım 5 yaşında araları çok açılmasın evde oturuyorum zaten boş boş ne yapayım minnaklarimla zaman geçiririm yaslanincada evlatlarım yanımda olsun miras çocuklarımız bizlereBende senin yaşını unuttum benden büyük zannediyodum 38 yasında bi bayan vardı o zannettim seni:))) yaşlanıyorum galiba:))) kız 23 yaşında ne bu acele hemde 2. Çocuk
Erken anne olmuşsun maşallah ablam gibi kızınla abla kız gibi olursunuz büyüyünce Rabbim gönlüne göre versin o zaman Allahım sana 3 üz vere bi seferde kurtul madem istiyon:)))hedefimde 3 çocuk belki 4 :) kızım 5 yaşında araları çok açılmasın evde oturuyorum zaten boş boş ne yapayım minnaklarimla zaman geçiririm yaslanincada evlatlarım yanımda olsun miras çocuklarımız bizlere
yok canım o kadar da uzun boylu değil nasıl bakayım üçüne birden tek tek olsun tadına varayım aralarına 3 4 sene koymayı düşünüyorum Rabbim kısmet ederse zaten 3 tane yapabilirim sezeryanliyimErken anne olmuşsun maşallah ablam gibi kızınla abla kız gibi olursunuz büyüyünce Rabbim gönlüne göre versin o zaman Allahım sana 3 üz vere bi seferde kurtul madem istiyon:)))
Çabuk geçiyor valla zaman , dua çook önemli gerçekten :)çabucak geçiyor son günler geçmiyor duayı bırakma namaza başla :)
Sezeryenliysen iki hakkın kalmış cano 3 şansın var biri gitmiş benimde sezeryen 1 tane daha olsun yeter bana eşim diyo inş ikiz olur:)) klomenden tırstım ikiz şansı yüksek diye geçen gece rüya görüyodum uyandım kün fe yekûn diyodum çok etkilendim o rüyamdanyok canım o kadar da uzun boylu değil nasıl bakayım üçüne birden tek tek olsun tadına varayım aralarına 3 4 sene koymayı düşünüyorum Rabbim kısmet ederse zaten 3 tane yapabilirim sezeryanliyim
Hayırlısıyla olur en kısa zamanda ,bizim ve isteyen herkesin inş :)12 ocakta adet olmam gerek doktor bir gün sonra test yaparsın dedi ama ben 12yide bekleyemem sanirsamki dua edelim birbirimize başkasının ettiği dua kabul olurmuş
Benim ilk klomen tedavim + çatlatma ignesi kullandım iki yumurtam oldu çatlatma ignesi oldugum halde çatlamadı kist oldu bu ay ara verdim kendi kendine olmasını bekliycemMerhaba kızlar bende bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum bat 17 ocak inşallah olur sizin kaçıncı deneme
hayırlısı olur inşallah ikiz olsun ne olacak :)Sezeryenliysen iki hakkın kalmış cano 3 şansın var biri gitmiş benimde sezeryen 1 tane daha olsun yeter bana eşim diyo inş ikiz olur:)) klomenden tırstım ikiz şansı yüksek diye geçen gece rüya görüyodum uyandım kün fe yekûn diyodum çok etkilendim o rüyamdan
uykum geldi kız ayağımda uyudu sizinle muhabbet ediyorum Rabbim hayırlısıyla hemencik versin evlatlarımızı inşallah aminHele bizim halimize saat kaç olmuş hala oturuyoruz :))) Allahım başka sıkıntı dert vermesin valla ya bunlar tatlı telaş
Allahım sana versin ikiz inşAllah uykuya hasret kalasın:)))hayırlısı olur inşallah ikiz olsun ne olacak :)
benim 12 Ocak bat ilk deneme bakalımMerhaba kızlar bende bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum bat 17 ocak inşallah olur sizin kaçıncı deneme
Ne biliyorsun belki senin bir tane benim iki taneye bedel olacakAllahım sana versin ikiz inşAllah uykuya hasret kalasın:)))
Benimde eşim ders çalışıyo bende size takıldım kaldım bana gülüyo sen bu siteye iyice baglandın diye :))u
uykum geldi kız ayağımda uyudu sizinle muhabbet ediyorum Rabbim hayırlısıyla hemencik versin evlatlarımızı inşallah amin
benimkide diyor kendi kendine niye gülüyorsun diyorum şu hamile kaldı bu böyle oldu oda bana gülüyorBenimde eşim ders çalışıyo bende size takıldım kaldım bana gülüyo sen bu siteye iyice baglandın diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?