klomen kullananlar varmı?

Ne biliyorsun belki senin bir tane benim iki taneye bedel olacak
Kız töbe de diline biber sürerim :)) benim o kadar sabrım yok kızım çok rahattı yarı günü uykuda geçiyordu uykusuzluk nedir bilmedim inş ablası gibi akıllı uslu bi çocuk olur :)) tembihlerim ben onu doğmadan :))

maşallah benim kızda öyleydi hala da öyle ağlamadı bile eşime diyordum bu çocuk niye hiç ağlamıyor Rabbim nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsun da varsın ağlasın durmasın

maşallah benim kızda öyleydi hala da öyle ağlamadı bile eşime diyordum bu çocuk niye hiç ağlamıyor Rabbim nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsun da varsın ağlasın durmasın
Bende hayırlı sağlıklı olursa oğlum var kızım olsun istiyorum

Çin takvimine bak ona göre degerlendir o zaman canım kız istiyosan kim hamiş kalırsa cinsiyetlerine ben bakıcam :))
yalan hikaye o arada denk geliyor benim kız erkek olması gerekiyordu 17 yaşındayım eylülde doğdum 1 ekle 18 ağustosta hamile kaldım arada bir tane erkek ayı var Ağustos ama kız oldu :)

Benim ilk klomen tedavim + çatlatma ignesi kullandım iki yumurtam oldu çatlatma ignesi oldugum halde çatlamadı kist oldu bu ay ara verdim kendi kendine olmasını bekliycem
Benim aşılama olucakti ama bazı nedenlerden dolayı olmadı malesef klomenle 1 adet tam olgun 4 tane de ondan küçük yumurta oluştu inşallah bu ay olur hepimizin

yalan hikaye o arada denk geliyor benim kız erkek olması gerekiyordu 17 yaşındayım eylülde doğdum 1 ekle 18 ağustosta hamile kaldım arada bir tane erkek ayı var Ağustos ama kız oldu :)
Çin takviminde 18 yaş varmıki kuzu yaşın tutmuyo kız:)) yada kimlik gününe doğrumu ona bakmak lazım

Sınav nasıl geçti bacım
Hiç sormaya dersim az kaldı dedim dahada 1 buçuk senem okulun bitmesine bitiririm dedim hiç çalışmadım çalışmadan nasıl oluyor merakta ettim yapmaya çalıştım bilmediklerimi de salladim şifa yida kaptim heralde sabah yine var nasıl gitcem bilmiyorum Ayy bide sinir oldum ist kar nedeniyle sınava gidemeyenler için telafi sınavı olacakmış çoğu kişi keyfinden gitmedi saçmalık başka bişey değil bu havada sınav mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…