- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.081
Kurban olduğum Allahım bize hemencik hayırlı evlatlar ver gece vakti hep beraber bir amin çekelim AmiiiiiiiinnnnnnnAZ kaldı bakalım inş olmuştur bizde arkandan geliriz
Kız töbe de diline biber sürerim :)) benim o kadar sabrım yok kızım çok rahattı yarı günü uykuda geçiyordu uykusuzluk nedir bilmedim inş ablası gibi akıllı uslu bi çocuk olur :)) tembihlerim ben onu doğmadan :))Ne biliyorsun belki senin bir tane benim iki taneye bedel olacak
AminnnnnnnKurban olduğum Allahım bize hemencik hayırlı evlatlar ver gece vakti hep beraber bir amin çekelim Amiiiiiiiinnnnnnn
maşallah benim kızda öyleydi hala da öyle ağlamadı bile eşime diyordum bu çocuk niye hiç ağlamıyor Rabbim nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsun da varsın ağlasın durmasınKız töbe de diline biber sürerim :)) benim o kadar sabrım yok kızım çok rahattı yarı günü uykuda geçiyordu uykusuzluk nedir bilmedim inş ablası gibi akıllı uslu bi çocuk olur :)) tembihlerim ben onu doğmadan :))
Aminnnnnnnn aminnnnnn inşAllah ağzın bal yesinKurban olduğum Allahım bize hemencik hayırlı evlatlar ver gece vakti hep beraber bir amin çekelim Amiiiiiiiinnnnnnn
Sınav nasıl geçti bacımAminnnnnnn
Bende hayırlı sağlıklı olursa oğlum var kızım olsun istiyorummaşallah benim kızda öyleydi hala da öyle ağlamadı bile eşime diyordum bu çocuk niye hiç ağlamıyor Rabbim nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsun da varsın ağlasın durmasın
ben yatıyorum kızlar muhabbetinize doyum olmuyor Allah rahatlık versin uyumadan hepimiz için dua edeceğim öpüyorum hepiniziAminnnnnnnn aminnnnnn inşAllah ağzın bal yesin
Benimde kızım var bir oğlum olsun istiyorum Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versinBende hayırlı sağlıklı olursa oğlum var kızım olsun istiyorum
Çin takvimine bak ona göre degerlendir o zaman canım kız istiyosan kim hamiş kalırsa cinsiyetlerine ben bakıcam :))Bende hayırlı sağlıklı olursa oğlum var kızım olsun istiyorum
yalan hikaye o arada denk geliyor benim kız erkek olması gerekiyordu 17 yaşındayım eylülde doğdum 1 ekle 18 ağustosta hamile kaldım arada bir tane erkek ayı var Ağustos ama kız oldu :)Çin takvimine bak ona göre degerlendir o zaman canım kız istiyosan kim hamiş kalırsa cinsiyetlerine ben bakıcam :))
Benim aşılama olucakti ama bazı nedenlerden dolayı olmadı malesef klomenle 1 adet tam olgun 4 tane de ondan küçük yumurta oluştu inşallah bu ay olur hepimizinBenim ilk klomen tedavim + çatlatma ignesi kullandım iki yumurtam oldu çatlatma ignesi oldugum halde çatlamadı kist oldu bu ay ara verdim kendi kendine olmasını bekliycem
annaammm çıkamıyorum merhaba canım iyiyiz Allaha şükür sen nasılsınMerhabalar nasılsınız ☺
Benim ilk değil bu 2016 nin başında 3 ay kullandım olmadı malesef bu ay bakalım nasibbenim 12 Ocak bat ilk deneme bakalım
Çin takviminde 18 yaş varmıki kuzu yaşın tutmuyo kız:)) yada kimlik gününe doğrumu ona bakmak lazımyalan hikaye o arada denk geliyor benim kız erkek olması gerekiyordu 17 yaşındayım eylülde doğdum 1 ekle 18 ağustosta hamile kaldım arada bir tane erkek ayı var Ağustos ama kız oldu :)
18den başlıyorÇin takviminde 18 yaş varmıki kuzu yaşın tutmuyo kız:)) yada kimlik gününe doğrumu ona bakmak lazım
Rabbim gönlümüze göre hayırlısıni versinBenim ilk değil bu 2016 nin başında 3 ay kullandım olmadı malesef bu ay bakalım nasib
Hiç sormaya dersim az kaldı dedim dahada 1 buçuk senem okulun bitmesine bitiririm dedim hiç çalışmadım çalışmadan nasıl oluyor merakta ettim yapmaya çalıştım bilmediklerimi de salladim şifa yida kaptim heraldeSınav nasıl geçti bacım
Hiç anlamam ya allah yazmıştır zatenÇin takvimine bak ona göre degerlendir o zaman canım kız istiyosan kim hamiş kalırsa cinsiyetlerine ben bakıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?