- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.101
Benimde girmem lazımdı harcı yatırdım gitmedim bıktım artık vallaHiç sormaya dersim az kaldı dedim dahada 1 buçuk senem okulun bitmesine bitiririm dedim hiç çalışmadım çalışmadan nasıl oluyor merakta ettim yapmaya çalıştım bilmediklerimi de salladim şifa yida kaptim heraldesabah yine var nasıl gitcem bilmiyorum Ayy bide sinir oldum ist kar nedeniyle sınava gidemeyenler için telafi sınavı olacakmış çoğu kişi keyfinden gitmedi saçmalık başka bişey değil bu havada sınav mi olur
İstanbul'un neresinde oturuyorsunHiç sormaya dersim az kaldı dedim dahada 1 buçuk senem okulun bitmesine bitiririm dedim hiç çalışmadım çalışmadan nasıl oluyor merakta ettim yapmaya çalıştım bilmediklerimi de salladim şifa yida kaptim heraldesabah yine var nasıl gitcem bilmiyorum Ayy bide sinir oldum ist kar nedeniyle sınava gidemeyenler için telafi sınavı olacakmış çoğu kişi keyfinden gitmedi saçmalık başka bişey değil bu havada sınav mi olur
Hayırlısı olsun geçmiş olsun evet bi ara sınavlar ertelenecek gibi olmuş görümcemde giricek ordan biliyorumHiç sormaya dersim az kaldı dedim dahada 1 buçuk senem okulun bitmesine bitiririm dedim hiç çalışmadım çalışmadan nasıl oluyor merakta ettim yapmaya çalıştım bilmediklerimi de salladim şifa yida kaptim heraldesabah yine var nasıl gitcem bilmiyorum Ayy bide sinir oldum ist kar nedeniyle sınava gidemeyenler için telafi sınavı olacakmış çoğu kişi keyfinden gitmedi saçmalık başka bişey değil bu havada sınav mi olur
Sen hala burdamısın kuzumm :)) ayrılamıyon demi benden:))İstanbul'un neresinde oturuyorsun
Esenler deyim canım ismim de fatmaİstanbul'un neresinde oturuyorsun
Kaç dönem kızBenimde girmem lazımdı harcı yatırdım gitmedim bıktım artık valla
Aynen hayırlısı olsunHayırlısı olsun geçmiş olsun evet bi ara sınavlar ertelenecek gibi olmuş görümcemde giricek ordan biliyorum
İyiyim bende gece gezmesi☺annaammm çıkamıyorum merhaba canım iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın
İyi geceler canım en güzele emanet ol Allah yar ve yardımcın olsun inş bende öptüm sınavda başarılar dilerim bende yatıyorum:))Kızlar ben yatayim sabah yine yollara dusucem dua edin attiklarim tutsun sağ salim geleyim kocamansizi
şimdi yatıyorum kafam gitti artık :)Sen hala burdamısın kuzumm :)) ayrılamıyon demi benden:))
2014ten beri gidiyorum güya daha 3.dönemKaç dönem kız
Ewet canım var goguslerimde acidan çok bi kaşıntı gibi sanki karincalaniyo gibi hissediyorum sağ kalcamdan ayağıma ilerleyen ağrım var bugün çok ayakta kaldım oyüzden mi acaba bilemedim.. senin kalçan da ağrı varmı?can
canim nasilsin benim göguslerimin ucu acımaya başladı sendede var mı böyle birşey
İnşallah seninki tutar canimseninki denk gelmiyor o zaman bakalım belki benimki de tutmaz eşimde de birşey cikmaz yine böyle devam ederiz aşılamaya bile gerek kalmaz
İnşallah canim rabbim cok bekletmeden versin meleklerimizi... Üç aydır doktor kontrolundeyim her ay iki yumurtam olustu çatlatma ignesi filan oldum zamani gelmemiş demek ki. Sen de mi tedavi goruyorsun canimNe kadar doğru demişsin Canm yumurta çok da olsa olmuyor bazen bende aynı durumdayım inşallah Allah hepimize nasip eder bebişleriii
Bende iki ay klomen tedavisi oldum 3 yumurtam oluştu hep çok şükür iğne atılmadım hiç kendi çatladı tutmadı bu ay rahim filmi çekildim temiz çıktı ama prolaktin yüksek çıktı tedaviye başladık bu ay Dr kontrol etmedi akışına bıraktık adet olursam,ki inşallah çok umudum olmasa da olmam, Dr a gidicem klomen kullancam yineİnşallah canim rabbim cok bekletmeden versin meleklerimizi... Üç aydır doktor kontrolundeyim her ay iki yumurtam olustu çatlatma ignesi filan oldum zamani gelmemiş demek ki. Sen de mi tedavi goruyorsun canim
Günaydın inşallah ne güzel şeyler söylemişsin aminnnnHayırlı sabahlar bugün hamişlerin bebişlerini sağlıcakla kucağna alabilmesi olmayanların da bugün hamiş olduğunu öğrenmesi herkesin mutlu hamiş olması dileğiyle... Tekrar günaydıııııııııınnnnnnn☺
keşke elimde olsada herkesi mutlu edebilcek herķesin yüzüne birer gülücük kondurabilsem☺Günaydın inşallah ne güzel şeyler söylemişsin aminnnn
yok canım ağrım hiç yok daha ne bilim belirti de aramıyorum sonra hüsrana uğramak var supriz olsun az kaldı zatenEwet canım var goguslerimde acidan çok bi kaşıntı gibi sanki karincalaniyo gibi hissediyorum sağ kalcamdan ayağıma ilerleyen ağrım var bugün çok ayakta kaldım oyüzden mi acaba bilemedim.. senin kalçan da ağrı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?