klomen kullananlar varmı?

Benimde girmem lazımdı harcı yatırdım gitmedim bıktım artık valla

İstanbul'un neresinde oturuyorsun

Hayırlısı olsun geçmiş olsun evet bi ara sınavlar ertelenecek gibi olmuş görümcemde giricek ordan biliyorum

Kızlar ben yatayim sabah yine yollara dusucem dua edin attiklarim tutsun sağ salim geleyim kocaman sizi

can

canim nasilsin benim göguslerimin ucu acımaya başladı sendede var mı böyle birşey
Ewet canım var goguslerimde acidan çok bi kaşıntı gibi sanki karincalaniyo gibi hissediyorum sağ kalcamdan ayağıma ilerleyen ağrım var bugün çok ayakta kaldım oyüzden mi acaba bilemedim.. senin kalçan da ağrı varmı?

Ne kadar doğru demişsin Canm yumurta çok da olsa olmuyor bazen bende aynı durumdayım inşallah Allah hepimize nasip eder bebişleriii
İnşallah canim rabbim cok bekletmeden versin meleklerimizi... Üç aydır doktor kontrolundeyim her ay iki yumurtam olustu çatlatma ignesi filan oldum zamani gelmemiş demek ki. Sen de mi tedavi goruyorsun canim

Hayırlı sabahlar bugün hamişlerin bebişlerini sağlıcakla kucağna alabilmesi olmayanların da bugün hamiş olduğunu öğrenmesi herkesin mutlu hamiş olması dileğiyle... Tekrar günaydıııııııııınnnnnnn☺

İnşallah canim rabbim cok bekletmeden versin meleklerimizi... Üç aydır doktor kontrolundeyim her ay iki yumurtam olustu çatlatma ignesi filan oldum zamani gelmemiş demek ki. Sen de mi tedavi goruyorsun canim
Bende iki ay klomen tedavisi oldum 3 yumurtam oluştu hep çok şükür iğne atılmadım hiç kendi çatladı tutmadı bu ay rahim filmi çekildim temiz çıktı ama prolaktin yüksek çıktı tedaviye başladık bu ay Dr kontrol etmedi akışına bıraktık adet olursam,ki inşallah çok umudum olmasa da olmam, Dr a gidicem klomen kullancam yine

yok canım ağrım hiç yok daha ne bilim belirti de aramıyorum sonra hüsrana uğramak var supriz olsun az kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…