klomen kullananlar varmı?

İnşallah olmuştur canim ben de gecen ay cekildim hsg sonrasi şans artiyormus bakalim biz hamis olacak miyiz?

inşallah tez zamanda hepimiz hamis kalırız benimde bu ay ilk pek umudum yok negatifleri göre göre hep öyle olacak gibi geliyor
Ben de bazen senin gibi düşünüyorum sonra yeniden umutlaniyorum rabbim ol dedikten sonra olur inşallah diyorum

yok canım ağrım hiç yok daha ne bilim belirti de aramıyorum sonra hüsrana uğramak var supriz olsun az kaldı zaten
Ay az kaldı dediğin gibi.. belirti aramiorumda ilacın yan etkisimi die merak ettim birazcık kist olur die telasliyim... senin yumurtalar çatladi ya oyüzden soruyom canim:))

İnşallah olmuştur canim ben de gecen ay cekildim hsg sonrasi şans artiyormus bakalim biz hamis olacak miyiz?
İnşallah Canm ama benim prolaktin hemen düşmeyeceği için çok zannetmiyorum zaten bütün adet belirtileri de başladı bat 14 ocak sen ne durumdasın?

Ay az kaldı dediğin gibi.. belirti aramiorumda ilacın yan etkisimi die merak ettim birazcık kist olur die telasliyim... senin yumurtalar çatladi ya oyüzden soruyom canim:))
Hiç bişey hissetmiyorum ağrı sızı yok pek moralim yok bugün 10.gün yarın veya salı testlerim gelir ama hiç yapasım yok korkuyorum cumaya kadar beni uyutsalar ne güzel olur :)

Kızlar bişe sorcam hiç bi sorun olmayıp
Hiç bişey hissetmiyorum ağrı sızı yok pek moralim yok bugün 10.gün yarın veya salı testlerim gelir ama hiç yapasım yok korkuyorum cumaya kadar beni uyutsalar ne güzel olur :)
Bugün iğneden sonra ki 12. Günümüz 2 günü yemeyelim lutfen:) aslına bakarsan benimde hiç umudum yok hele burda 2 3 klomen tedavisi görenlerin hamile kalmadığını duyunca olan umudum da gidio sonra kendi kendime diorum en azından hormonlarimda sıkıntı yok pco lu olup hormonları alt üst olanlar azinsanmiyacak kadar cok ne biliyim olmazsa bidaha ki aya umutla bakabilcekmiyim bilmiyorum olsada sağlıklı gebelik olabilcekmi oda soru işareti üst üste 3 düşükten sonra laylaylom bakamiyorum

ben çatladıgi günden itibaren sayıyorum 14.gün adet olmam gerekiyor işte bende pcoluyum bakalım artk olmazsa yapacak birşey yok bir daha deneriz

ben çatladıgi günden itibaren sayıyorum 14.gün adet olmam gerekiyor işte bende pcoluyum bakalım artk olmazsa yapacak birşey yok bir daha deneriz
Pes etmek yok tabi üzülürüz falan ama sonunu getirene kadar yılmak yok:) hiç hamile haberide gelmio belki biraz keyfimiz yerine gelirdi..

Dediğin gibi şükür hormonlarinda falan sorun yok demekki vardır zamanı

Pes etmek yok tabi üzülürüz falan ama sonunu getirene kadar yılmak yok:) hiç hamile haberide gelmio belki biraz keyfimiz yerine gelirdi..
Günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı günler arkadaşlar hayırdır dökülüyosunuz yine moraller yerlerde geziyo ne bu umutsuzluk ooooo siz böyle yaparsanız benim hiç hevesim kalmıyo çocuk falan isteği :)) bi Lailahe illallah diyin kendinize gelin yahuuuu

Aynen hep karamsarlar yaa

Doktorcum sen dün demiştinya lh FSH dan yüksek olmalı yoksa yumurta tembelliği demiştin demi benim lh 1.56 FSH 4.19 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…