- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.141
Yollar dolu buz tutmuş heryerO kadar çok kar varmıki okul tatil olacak kadar istanbulda
Evet dadlum sende sıkıntı yok benim fsh 4 lh 7 olmuyor yumurta kendi kendine olsada catlamiyor klomen iğne bana iyi geldi Allaha şükür bakalım son 4 gün :)Doktorcum sen dün demiştinya lh FSH dan yüksek olmalı yoksa yumurta tembelliği demiştin demi benim lh 1.56 FSH 4.19 :))
Aynen öyle canım ya... vakti saati var bizde heyecanla umutla umutsuzluklarla bekliyoruz...Dediğin gibi şükür hormonlarinda falan sorun yok demekki vardır zamanı
sen hep bizi toplayan mi olcaksin:))) Allahtan her dakka öyle değilim canım ya ara ara bişeler geliyo bana bazen gayet iyi oluyorum ne biliyim işte 3 aşağı 5 yukarı yaşıyoruz. ..Günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı günler arkadaşlar hayırdır dökülüyosunuz yine moraller yerlerde geziyo ne bu umutsuzluk ooooo siz böyle yaparsanız benim hiç hevesim kalmıyo çocuk falan isteği :)) bi Lailahe illallah diyin kendinize gelin yahuuuu
bana gelenler geliyor tepenin tasi atıyor bazen aman ya diyorum olmazsa olmaz napim sinir stres ölüyorum yasen hep bizi toplayan mi olcaksin:))) Allahtan her dakka öyle değilim canım ya ara ara bişeler geliyo bana bazen gayet iyi oluyorum ne biliyim işte 3 aşağı 5 yukarı yaşıyoruz. ..
Hepimiz ayniyiz canım stres yapınca çok agresif oluyorum böyle giderse ew de de huzur kalmicak:)bana gelenler geliyor tepenin tasi atıyor bazen aman ya diyorum olmazsa olmaz napim sinir stres ölüyorum ya
Ben 14. Gün vurulmustum canım yumurtan kaç mm oldu?Kizlar merhaba benim ilk ayim klomende suan kontrollere gidiyorum yarin tekrar gidicem 12.gunum olcak adetten snra.sizler kacinci gununuzde igne vurundunuz ben artk izin almaktan utaniyorum işten
Allahım güzel haberleri almayi nasip eder inş bu ay hepimizeHepimiz ayniyiz canım stres yapınca çok agresif oluyorum böyle giderse ew de de huzur kalmicak:)
Ben 14. Gün vurulmustum canım yumurtan kaç mm oldu?
Test yapman için mi canım :))kızlar benim kocis benden daha hevesli gidip test almış :)
Aydan aya da değişebiliyor canım. Ben ilk klomen kullandığımda 12. Gün 26 mm yumurtam vardı bu ay dozu daha fazla olduğu halde 20 günde ancak çatlama boyutuna ulaştı. Doktoruna güvenmen lazım bu konudaKızlar benim adet döngüm 25 arada 26 günde bir oluyorum ben igneyi 10.günümde akşam 11 de oldum çok mu erken yoksa döngüm den dolayi mi daha önce yumurta takibi yaptırdım ilaçsız 11.günde 20mm oluyordu
Canın 18 20 arası olmadan kendiliğinden çatlamaz die biliyorum. Günde 1_2 mm buyur yumurta yani dün 14 se bi 2 3 gün sonra iğneni wurulursun mesela bende pazartesi yumurtayı gorduk çarşamba iğnemi vuruldum.Canim dun bakti 14 falandi ama benim normalde de adet biter bitmez yumurtlama basliyor o yuzden daha erken igne vurulurum ins. Da izin alip durmam diyorum.ama sabit bi hizda buyuyecek diye bisi de yok.habersiz catlamasin da:)) daha ilk ay olunca kendiliginden catliyor mu catlamiyor mu yumurtlarm onu da bilmiyorum off
Erken yumurtluyosun canım yani döngün 26 27 günde bi oluyo heralde? Benim normalde 33 ve daha yukarı vurur ama klomenle 14. Gün 19 mm olmuştu iğne vurdurdum...Kızlar benim adet döngüm 25 arada 26 günde bir oluyorum ben igneyi 10.günümde akşam 11 de oldum çok mu erken yoksa döngüm den dolayi mi daha önce yumurta takibi yaptırdım ilaçsız 11.günde 20mm oluyordu
Adetin ilk gününden say canimBu gunleri adetin ilk gunu mu ilaç kullanmaya baslamanin ilk gununden mi sayiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?