- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.161
Canim keşke bu kadar erken idrar testi yapmasaydin betahcg ilişkiden 10 gün sonra anca kana salgilanio idrara geçmesi daha uzun suruyo suan aldığın sonuç saglikli degil ki?Kizlarr bugün iğnenin 12.günüydü ve kocaman bir negatif :)
Allah seni iyi ede sonunda eşinide kendine benzettin kız :)) kanda beta HCG hormonu önce yükseliyo sonra idrarda çıkar acelen neydi bende 12. Günü kanda bakyırdım 2.83 dü iğnenin etkisiyle bile pozitif çıkıyor bende gördük bu durumu bekle bekleKizlarr bugün iğnenin 12.günüydü ve kocaman bir negatif :)
Canim bunlar karı koca sabirsiz:) benim kocayı görseniz okadar rahat ki ne zaman test yapcagimi bile bilmiyo oda istiyo tabi ama stres yapmiyim die hicbise sormuyo test al gel desem git kanda baktır der :)) gözdecim üzülme lütfen bak belki bu ay tutmadi sonuç negatif olabilir ama bugün yaptığın test doğru sonuç vermez daha idrara bile geçmedi canım yaaa....Allah seni iyi ede sonunda eşinide kendine benzettin kız :)) kanda beta HCG hormonu önce yükseliyo sonra idrarda çıkar acelen neydi bende 12. Günü kanda bakyırdım 2.83 dü iğnenin etkisiyle bile pozitif çıkıyor bende gördük bu durumu bekle bekle
Ben idrar testlerine güvenmiyorum arkadaşlar benim Komşum adet olmuyordu eczanede test bırakmadı öğrendik 5 aylık hamile çıktı benimde idrarda test çıkmıyo kanda baktırıyorum kendine eziyet etmeyi seviyo benim arkadaşım demi gözdecim:))Canim bunlar karı koca sabirsiz:) benim kocayı görseniz okadar rahat ki ne zaman test yapcagimi bile bilmiyo oda istiyo tabi ama stres yapmiyim die hicbise sormuyo test al gel desem git kanda baktır der :)) gözdecim üzülme lütfen bak belki bu ay tutmadi sonuç negatif olabilir ama bugün yaptığın test doğru sonuç vermez daha idrara bile geçmedi canım yaaa....
:)))) bu kiz tam dayalık... bende adet gecmeden hayatta yapmam idrar testi 1 gün bile farkedio bence yapılmamalı gözdeye duyrulurBen idrar testlerine güvenmiyorum arkadaşlar benim Komşum adet olmuyordu eczanede test bırakmadı öğrendik 5 aylık hamile çıktı benimde idrarda test çıkmıyo kanda baktırıyorum kendine eziyet etmeyi seviyo benim arkadaşım demi gözdecim:))
:)))) bu kiz tam dayalık... bende adet gecmeden hayatta yapmam idrar testi 1 gün bile farkedio bence yapılmamalı gözdeye duyrulur Zatin yarın sipariş verdiği testler geliyor yarında test yapar :)) üzülme kuzummm HCG 1000 olmadan idrarda çıkmaz
Valla bencede oluruna bırak inanki bqk o zaman nasıl oluyo ya senin kimyasallar kendiligindenmi oldu klomenlemi??ammaaannn yaa yoksa yok napim valla daha istemiyorum dayanamıyorum artık bunun stresine
kendi kendine oldu sıkıntı yok ya şimdi adet olunca doktorumu arayacağım kaçıncı gün gel derse ona göre eşimde test verecek sonuca göre aşılama olacak oda tutmazsa zaten daha uğraşmam kısmetse olur zatenValla bencede oluruna bırak inanki bqk o zaman nasıl oluyo ya senin kimyasallar kendiligindenmi oldu klomenlemi??
25 26 gün canım döngüm bakalım hayırlısı benimde 10.gün 1 yumurta tam olgundu 4 tane ondan daha küçük var dedi ama boyut söylemedi hiç şüpheli yani inşallah kist olmazErken yumurtluyosun canım yani döngün 26 27 günde bi oluyo heralde? Benim normalde 33 ve daha yukarı vurur ama klomenle 14. Gün 19 mm olmuştu iğne vurdurdum...
Daha yaşınız genç niye aşılama istiyosunuzki kimyasal olduysa yine gebelik şansı var demektir eşin tahlil versin sıkıntı yoksa bence klomende kullanma oluruna bırak bi Bakmışsın kendiliğinden olur her aşılama 1 buçuk yıl erken menepoz demek bence beklekendi kendine oldu sıkıntı yok ya şimdi adet olunca doktorumu arayacağım kaçıncı gün gel derse ona göre eşimde test verecek sonuca göre aşılama olacak oda tutmazsa zaten daha uğraşmam kısmetse olur zaten
morfoloji çok kötüydü yine aynıysa zor kendi kendine olması dusuklerde spermlerin kalitesizliginden mecbur öyle olacak yaniDaha yaşınız genç niye aşılama istiyosunuzki kimyasal olduysa yine gebelik şansı var demektir eşin tahlil versin sıkıntı yoksa bence klomende kullanma oluruna bırak bi Bakmışsın kendiliğinden olur her aşılama 1 buçuk yıl erken menepoz demek bence bekle
Her ay kadınların adetle 1 yumurta dışarı atarmış bak klomenle 5 yumurta atacak ve yumurta rezervin düşecek canım eğer bu ay gebelik olmazsa daha fazla zorlama derim klomen niye kullandın bilmiyorum ama 5 yumurtayla bile gebelik olmuyosa vakit saat dolmamış demektir kendinize bunu yapmayın derim25 26 gün canım döngüm bakalım hayırlısı benimde 10.gün 1 yumurta tam olgundu 4 tane ondan daha küçük var dedi ama boyut söylemedi hiç şüpheli yani inşallah kist olmaz
Morfoloji ne kuzum ya öyle bi sıkıntı varsa tamam aşılama yaptır ama keşke klomene başlamadan önce eşinin siperm tahlilini yaptırsaydınızmorfoloji çok kötüydü yine aynıysa zor kendi kendine olması dusuklerde spermlerin kalitesizliginden mecbur öyle olacak yani
spermlerin şekilleri bozuk bunlarla dollenme olunca düşük oluyor dollenmesi zor ama oluyor işte eşim şimdi bile nazlaniyor zorla ikna oluyorMorfoloji ne kuzum ya öyle bi sıkıntı varsa tamam aşılama yaptır ama keşke klomene başlamadan önce eşinin siperm tahlilini yaptırsaydınız
Canın 18 20 arası olmadan kendiliğinden çatlamaz die biliyorum. Günde 1_2 mm buyur yumurta yani dün 14 se bi 2 3 gün sonra iğneni wurulursun mesela bende pazartesi yumurtayı gorduk çarşamba iğnemi vuruldum.
Erkekler hep öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin canım eşiminde testisleri agrıyodu kendi siperm tahlili vermek istedi şükür bi sıkıntı çıkmadı ondaspermlerin şekilleri bozuk bunlarla dollenme olunca düşük oluyor dollenmesi zor ama oluyor işte eşim şimdi bile nazlaniyor zorla ikna oluyor
2.5 senedir hiç gebelik olmadı canım bu ay aşılama olucaktim ama iptal oldu malesef herseyin bir Vakti olduğunu biliyorum sence oturup sadece dua etmek yeterli mi yoksa bunun için çaba harcamak mi neyin vesile olacağını bilmiyoruz en azından elimden geleni yaptım ben derim :)Her ay kadınların adetle 1 yumurta dışarı atarmış bak klomenle 5 yumurta atacak ve yumurta rezervin düşecek canım eğer bu ay gebelik olmazsa daha fazla zorlama derim klomen niye kullandın bilmiyorum ama 5 yumurtayla bile gebelik olmuyosa vakit saat dolmamış demektir kendinize bunu yapmayın derim
18. Yada 20 mm olunca yumurta çatlıyo ama çatlamayada biliyo sen takibini sürekli yaptır canım benim iğne olduğum halde çatlamadı kist oldu sen ihmal etmeYumurtayi gorduk derken canm yumurta ilk gunden beri gorunuyor ne demek istedin anlamadm.iki yumurtam var suan dominant olan.biri 14 biri 15 civariydi sanrm dun ogleden sonra baktik.yarinda sabah bakicaz o zaman daha beklicem ben.hayırlısı olsun ne diyim
inş eşimdede çıkmazErkekler hep öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin canım eşiminde testisleri agrıyodu kendi siperm tahlili vermek istedi şükür bi sıkıntı çıkmadı onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?