- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.181
Sorun ne canım olmama sebebi2.5 senedir hiç gebelik olmadı canım bu ay aşılama olucaktim ama iptal oldu malesef herseyin bir Vakti olduğunu biliyorum sence oturup sadece dua etmek yeterli mi yoksa bunun için çaba harcamak mi neyin vesile olacağını bilmiyoruz en azından elimden geleni yaptım ben derim :)
Benim kızımda tam 3 buçuk yıl sonra oldu hem de hiç tedavi olmadan ve beklemedigim bi anda oldu o yüzden Allah bilir diyorum2.5 senedir hiç gebelik olmadı canım bu ay aşılama olucaktim ama iptal oldu malesef herseyin bir Vakti olduğunu biliyorum sence oturup sadece dua etmek yeterli mi yoksa bunun için çaba harcamak mi neyin vesile olacağını bilmiyoruz en azından elimden geleni yaptım ben derim :)
18. Yada 20 mm olunca yumurta çatlıyo ama çatlamayada biliyo sen takibini sürekli yaptır canım benim iğne olduğum halde çatlamadı kist oldu sen ihmal etme
Amin canım inş tıp o kadar ilerlediki korkma Allah de gerisi gelir inşinş eşimdede çıkmaz
Hayırlısı olsun canım hakkında inş Rabbim gönlüne göre versinAynen canm su igneyi olsam kafam rahatlicak sonrasinda takibe devam ederm ins.bakalim
çok mu erken oldu test ya ama dollenmeden sonra 10 gün olduAmin canım inş tıp o kadar ilerlediki korkma Allah de gerisi gelir inş
Kız 10 günde rahime yolculuğu sürüyo bırak adet günün geçsin ondan sonra yaptır bak ben yaptım pişman oldum pozitif çıktı umutlandım sonra eşşekten düşmüşe döndümçok mu erken oldu test ya ama dollenmeden sonra 10 gün oldu
Benim biraz değişik klomen çarşamba bitti cuma gittim yumurta goremedi iki taraftada pazartesi gittiğimde 3 tane olmuştu çarşambada iğne wuruldum işte.. varsa da doktor goremedi artık bende pco var çok sayıda kistim war belki onlar engel olmuştur bilemiyorumYumurtayi gorduk derken canm yumurta ilk gunden beri gorunuyor ne demek istedin anlamadm.iki yumurtam var suan dominant olan.biri 14 biri 15 civariydi sanrm dun ogleden sonra baktik.yarinda sabah bakicaz o zaman daha beklicem ben.hayırlısı olsun ne diyim
Ben adetin 12. Günü gittim yumurta yok dedi 14. Gittim ikitane var dedi sağda 2 cmBenim biraz değişik klomen çarşamba bitti cuma gittim yumurta goremedi iki taraftada pazartesi gittiğimde 3 tane olmuştu çarşambada iğne wuruldum işte.. varsa da doktor goremedi artık bende pco var çok sayıda kistim war belki onlar engel olmuştur bilemiyorum
Kuzum 10 günde anca kana geçiyo idrara geçmesi 2 3 günu daha bulur die biliyorum testlerin gelince erken gebelik testini bi yap ki ben erken gebelik testine hiç inanmıyorum en iyisi kanda baktirmak..çok mu erken oldu test ya ama dollenmeden sonra 10 gün oldu
Iste bende 10. Gün gittigimde göremedi 13. Gün gördü 15. Gün ignemi oldum..Ben adetin 12. Günü gittim yumurta yok dedi 14. Gittim ikitane var dedi sağda 2 cm
Gözde senin yüzünden pisikletim bozuldu:))) diyorki şu uçan kuşa bak ne ekerler ne biçerler onların rızkını veren Rabbim senimi ihmal edecek ya dert etme kendine bu kadar senin derdini nimet sayanlarda var ne güzel söylemiş demiKuzum 10 günde anca kana geçiyo idrara geçmesi 2 3 günu daha bulur die biliyorum testlerin gelince erken gebelik testini bi yap ki ben erken gebelik testine hiç inanmıyorum en iyisi kanda baktirmak..
valla boşuna moralimi bozdumKız 10 günde rahime yolculuğu sürüyo bırak adet günün geçsin ondan sonra yaptır bak ben yaptım pişman oldum pozitif çıktı umutlandım sonra eşşekten düşmüşe döndüm)))
salı günü yapacağım sen ne zmaan yapacaksın bari sen hamile olsan valla bi morel olur bizedeKuzum 10 günde anca kana geçiyo idrara geçmesi 2 3 günu daha bulur die biliyorum testlerin gelince erken gebelik testini bi yap ki ben erken gebelik testine hiç inanmıyorum en iyisi kanda baktirmak..
biran önce adet olmak istiyorum kafam rahatlar eminimGözde senin yüzünden pisikletim bozuldu:))) diyorki şu uçan kuşa bak ne ekerler ne biçerler onların rızkını veren Rabbim senimi ihmal edecek ya dert etme kendine bu kadar senin derdini nimet sayanlarda var ne güzel söylemiş demi
Allah seni iyi ede kuzum ya insan zihninde ne düşünürse onu yaşar kötü düşünüyosun kendini mutsuz ediyosun iyi düşün mutlu ol olur olmaz Allaha kalmış takma bu kadar kafana boşver benim gibi rahat olbiran önce adet olmak istiyorum kafam rahatlar eminim
Elime telefon almamaya karar verdim artık sürekli araştırıp duruyorum ara sıra girer halinizi hatrinızı sorarım gerçekten kafam çok bulandiAllah seni iyi ede kuzum ya insan zihninde ne düşünürse onu yaşar kötü düşünüyosun kendini mutsuz ediyosun iyi düşün mutlu ol olur olmaz Allaha kalmış takma bu kadar kafana boşver benim gibi rahat ol)
Aşk olsun araştırma yapmak zorunda değilsin ama buraya gelmek zorundasın :)) buraya gelince gözüm seni arıyo cano iki muhabbet ediyoz kafa dagıtıyoz mis gibiElime telefon almamaya karar verdim artık sürekli araştırıp duruyorum ara sıra girer halinizi hatrinızı sorarım gerçekten kafam çok bulandi
Erken canım daha hepinizi takip ediyorum adetin geçmesini bekle iğne yanlış sonuçlar çıkarır daha idrara geçmemiş olabilir bhcg bu ara duayı okudum inşşalah kabul olur hayırlısıyla kavusursun evlatlarınaKizlarr bugün iğnenin 12.günüydü ve kocaman bir negatif :)
Evlatlarına yazmışErken canım daha hepinizi takip ediyorum adetin geçmesini bekle iğne yanlış sonuçlar çıkarır daha idrara geçmemiş olabilir bhcg bu ara duayı okudum inşşalah kabul olur hayırlısıyla kavusursun evlatlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?