klomen kullananlar varmı?

Sorun ne canım olmama sebebi

Benim kızımda tam 3 buçuk yıl sonra oldu hem de hiç tedavi olmadan ve beklemedigim bi anda oldu o yüzden Allah bilir diyorum

18. Yada 20 mm olunca yumurta çatlıyo ama çatlamayada biliyo sen takibini sürekli yaptır canım benim iğne olduğum halde çatlamadı kist oldu sen ihmal etme

Aynen canm su igneyi olsam kafam rahatlicak sonrasinda takibe devam ederm ins.bakalim

çok mu erken oldu test ya ama dollenmeden sonra 10 gün oldu
Kız 10 günde rahime yolculuğu sürüyo bırak adet günün geçsin ondan sonra yaptır bak ben yaptım pişman oldum pozitif çıktı umutlandım sonra eşşekten düşmüşe döndüm)))

Benim biraz değişik klomen çarşamba bitti cuma gittim yumurta goremedi iki taraftada pazartesi gittiğimde 3 tane olmuştu çarşambada iğne wuruldum işte.. varsa da doktor goremedi artık bende pco var çok sayıda kistim war belki onlar engel olmuştur bilemiyorum

Ben adetin 12. Günü gittim yumurta yok dedi 14. Gittim ikitane var dedi sağda 2 cm

Kuzum 10 günde anca kana geçiyo idrara geçmesi 2 3 günu daha bulur die biliyorum testlerin gelince erken gebelik testini bi yap ki ben erken gebelik testine hiç inanmıyorum en iyisi kanda baktirmak..
Gözde senin yüzünden pisikletim bozuldu:))) diyorki şu uçan kuşa bak ne ekerler ne biçerler onların rızkını veren Rabbim senimi ihmal edecek ya dert etme kendine bu kadar senin derdini nimet sayanlarda var ne güzel söylemiş demi

Kuzum 10 günde anca kana geçiyo idrara geçmesi 2 3 günu daha bulur die biliyorum testlerin gelince erken gebelik testini bi yap ki ben erken gebelik testine hiç inanmıyorum en iyisi kanda baktirmak..
salı günü yapacağım sen ne zmaan yapacaksın bari sen hamile olsan valla bi morel olur bizede

biran önce adet olmak istiyorum kafam rahatlar eminim

biran önce adet olmak istiyorum kafam rahatlar eminim
Allah seni iyi ede kuzum ya insan zihninde ne düşünürse onu yaşar kötü düşünüyosun kendini mutsuz ediyosun iyi düşün mutlu ol olur olmaz Allaha kalmış takma bu kadar kafana boşver benim gibi rahat ol)

Elime telefon almamaya karar verdim artık sürekli araştırıp duruyorum ara sıra girer halinizi hatrinızı sorarım gerçekten kafam çok bulandi

Elime telefon almamaya karar verdim artık sürekli araştırıp duruyorum ara sıra girer halinizi hatrinızı sorarım gerçekten kafam çok bulandi
Aşk olsun araştırma yapmak zorunda değilsin ama buraya gelmek zorundasın :)) buraya gelince gözüm seni arıyo cano iki muhabbet ediyoz kafa dagıtıyoz mis gibi

Kizlarr bugün iğnenin 12.günüydü ve kocaman bir negatif :)
Erken canım daha hepinizi takip ediyorum adetin geçmesini bekle iğne yanlış sonuçlar çıkarır daha idrara geçmemiş olabilir bhcg bu ara duayı okudum inşşalah kabul olur hayırlısıyla kavusursun evlatlarına

Evlatlarına yazmış )Allah söyletti ikizin olacak gözde ayyy inşAllah ikiz olur kıçın yer görmesin bı günlerini mumla ara)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…