klomen kullananlar varmı?

Evlatlarına yazmış )Allah söyletti ikizin olacak gözde ayyy inşAllah ikiz olur kıçın yer görmesin bı günlerini mumla ara)
Emzirmekten tuvalete gıtmeye vaktın olmasın o zaman buralara gell senın gıbı umutsuz ınsanlara umutlu olmayı öğret gözde biz isteyelim bir allahım nasip etsin ikiz üçüz klomenle olasılık fazla biliyosunuz insan buraya gırdıkçe kendını dınlıyo omu belırtı bumu belırtıı yaa bırak şöyle düşün çocuğu senelerce olmayan umudumu yıtırıp evlatlık edınen ve sonra hamıle kalan kadınlar yaaa dızılere bıle konu olmuş no stres yes gebelik canlarımmm

Hay ağzına sağlık canım ya valla keyfim yerine geldi sayende

Hay ağzına sağlık canım ya valla keyfim yerine geldi sayende
Gelsin tabi yaa kaç gündürr moraller kötü burda valla ben adet olana kadar bı mutsuzluk bı sınır bı afralar tafralar sonra adet olunca ıkıncı saatte yenıden doğmua gıbı oluyorum sukredıyorum adet olabıldım yanı şansımız hala var denemekten vazgecmeyın aralarda ara verın tabı ılaclara felan

Ben ilk ayda ara verdim zatin kist olduğunu duydum şok oldum pişman oldum klomen kullandıgıma en azından adetim düzenliydi şimdi nolcak dedim adetim 3 gün geç geldi ona bile şükrettim şimdide oluruna bıraktım ikinci ayda hamile kaldım düşük oldu kafaya taktım 1. Buçuk yıldır olmuyor şimdi relaxs olursa olur Rabbim büyük

1 ay kullandığın klomen dığer ayda etkılı oluyor olursa amma büyük süpriz bende 3. Ay mola verdim hakkımızda hayırlısı

1 ay kullandığın klomen dığer ayda etkılı oluyor olursa amma büyük süpriz bende 3. Ay mola verdim hakkımızda hayırlısı
Doktorum kendiligindende olur dedi zatin o yüzden oluruna bıraktım canım Allahım önce çook isteyenlere sonra da bana nasip etsin inş

Doktorum kendiligindende olur dedi zatin o yüzden oluruna bıraktım canım Allahım önce çook isteyenlere sonra da bana nasip etsin inş

inş canım çok sağol bende yatmadan okuyacağım senin için inş tez zamanda gelir yavrularımız testi negatif gördüğümden beri kızıma sarılıp duruyorum Allahıma şükürler olsun bir tane yavrum var Allah kızıma sağlık sıhhat versin bize bağışlasın Rabbim hiç olmayana versin

Canlar ben çok hastayım yaa yarın Dr gitmem lazım klomen kullanmıştım 2 3 gün sonra gel demişti salı gitsem 13 ü gün oluyor ne yapayım akıl verin

inş canım ben daha umursamıyorum adet olacagim büyük ihtimal ne rahatlarım ama he birde ne olmuştu bakın söylemeyi unuttum ben 3 ay önce filan rüya gördüm 140 gün sonra hamile kalacağım söyleniyordu 9 şubata denk geliyordu hesaplanmıştim oda birdaki adet günüm :)

Canlar ben çok hastayım yaa yarın Dr gitmem lazım klomen kullanmıştım 2 3 gün sonra gel demişti salı gitsem 13 ü gün oluyor ne yapayım akıl verin
Yumurtalara bakmak içinmi çağırmıştı olur sıkıntı yok bende kontrole geç gittim doktorum yoktu adetin 14.günü gitmiştim sıkıntı olmaz sanırım 1 günden

Yumurtalara bakmak içinmi çağırmıştı olur sıkıntı yok bende kontrole geç gittim doktorum yoktu adetin 14.günü gitmiştim sıkıntı olmaz sanırım 1 günden

Hayırlısı olsun kuzu inş şubata kalmaz bu ay hamile kalırsın adet olmadan umutlar tükenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…