klomen kullananlar varmı?

bakalım canım ne olacak benim hipotroidim de var yükselmişti geçen hafta gittiğimde ilaç dozunu arttırdık yumurtalıklarının iyi gelişmesini engeller dedi.bakalım ne olacak yarın ne diyece k[/QUOTE
bakalım canım ne olacak benim hipotroidim de var yükselmişti geçen hafta gittiğimde ilaç dozunu arttırdık yumurtalıklarının iyi gelişmesini engeller dedi.bakalım ne olacak yarın ne diyece k
Kızzzzzz nereye kayboldun bakimm

Bende klomen kullanıyorum bu ay ıkınci ayım 4 yumurta oluştu ovıtrelle oldum 3ü çatladı bata 8 gün var beklemedeyim sürekli bişeyler okuyorum ebeyim ama çok stresliyim

Bende klomen kullanıyorum bu ay ıkınci ayım 4 yumurta oluştu ovıtrelle oldum 3ü çatladı bata 8 gün var beklemedeyim sürekli bişeyler okuyorum ebeyim ama çok stresliyim
Oyy masallah 3 uz oluverir se kizz bizde böyle güzel haberler alırız inşallah ebe hanimcimm gönlünü ferah tut bebeğin senle olur inşallah

Hayırlısı olsun ebe görünce kayıtsız kalamadım bende ebeyim ilk klomen kürüyle tek yumurta ve tek tüple hamile kaldım darısı başına

Hayırlısı olsun ebe görünce kayıtsız kalamadım bende ebeyim ilk klomen kürüyle tek yumurta ve tek tüple hamile kaldım darısı başına
Oyy maşşalahh allah kucağına almayıda nasip etsin endometrioma var hiç korunmadık pco olduğu için klomen başladık bu aydan umutluyum neden bılmıyorum ovitrelleden 3 4 gn sonra sağ tarafımda batmalar başladı şimdi de ara ara adet ağrısı tarzı ağrılar oluyor idrar testi yapsammı dıye uyanıyorum kendımı zor vazgecırıyorum

İnşallah gönlünce olur ben ovitrelle sonrası on ikinci gün idrarda baktım negatifti beta hcg verdim sırf vermiş olmak için 16 çıktı. Sen on ikinci gün direk beta hcg baktır idrarla uğraşma. Bende pco var tek tüpüm açıldı ve kısmet o tüpten yumurtladım darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…