- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Bende ediyorum canimm inşallah güzel haberler alalimm bu ay aminmAmin canım inş dua edelim birbirimize ben hergün sitedeki herkeze dua ediyorum
İnşallah canım. Insallah Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsinçok sevindim canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bize de dua et :)
İnşallah canım inşallahMaşallah sana cnimm Rabbim bize de nasip etsin insallahhh
Hosbulduk canimm gerçekten cokk soğuk amaaaaErzurumun soğuğuna hoş geldin o zaman canım
bakalım canım ne olacak benim hipotroidim de var yükselmişti geçen hafta gittiğimde ilaç dozunu arttırdık yumurtalıklarının iyi gelişmesini engeller dedi.bakalım ne olacak yarın ne diyece k[/QUOTE
Kızzzzzz nereye kayboldun bakimmbakalım canım ne olacak benim hipotroidim de var yükselmişti geçen hafta gittiğimde ilaç dozunu arttırdık yumurtalıklarının iyi gelişmesini engeller dedi.bakalım ne olacak yarın ne diyece k
Valla canim o kadar canim yanmisti ki cocuk konusunda zehir olsa icerdimBen soğan suyu yapmaya niyetleniyorum ama yapamıyorum nasil iciyosun canım ya çok soğan kokuyorsun afedersin terin bile soğan kokuyo
haklisin canım valla hepimiz o hale geldik de şimdi tam yumurtlama zamanı mı içtin sen bu tatlis soğancik suyunuValla canim o kadar canim yanmisti ki cocuk konusunda zehir olsa icerdim
Adetim biter bitmez ictim canm. tavsiye ederim kesinliklehaklisin canım valla hepimiz o hale geldik de şimdi tam yumurtlama zamanı mı içtin sen bu tatlis soğancik suyunu
idrara sıkışık gel dediyse karnından bakar canım alttan bakılırken aksıne idrara sıkısık olmaman gerekırowwww desene yandık biraz çekingenim bende karındanbakanlarda oluyormuş ama bana özellikle idrara sıkışık gel dedi bakalım yaşayıp göreceğiz artık
Kalkim yapım içim mi kız şimdi valla özendirdin beni ama korkuyorummm mide ağrısındanAdetim biter bitmez ictim canm. tavsiye ederim kesinlikle
Oyy masallah 3 uz oluverir se kizz bizde böyle güzel haberler alırız inşallah ebe hanimcimmBende klomen kullanıyorum bu ay ıkınci ayım 4 yumurta oluştu ovıtrelle oldum 3ü çatladı bata 8 gün var beklemedeyim sürekli bişeyler okuyorum ebeyim ama çok stresliyim
Allahım herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli aminn sürekli kendımı dınlıyorummOyy masallah 3 uz oluverir se kizz bizde böyle güzel haberler alırız inşallah ebe hanimcimmgönlünü ferah tut bebeğin senle olur inşallah
Ah biz Ahh kendimizi dinlemekten başka yaptığımız bişey yok kiAllahım herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli aminn sürekli kendımı dınlıyorumm
Hayırlısı olsun ebe görünce kayıtsız kalamadım bende ebeyim ilk klomen kürüyle tek yumurta ve tek tüple hamile kaldım darısı başınaBende klomen kullanıyorum bu ay ıkınci ayım 4 yumurta oluştu ovıtrelle oldum 3ü çatladı bata 8 gün var beklemedeyim sürekli bişeyler okuyorum ebeyim ama çok stresliyim
Rabbim ol derse olur canım benim ne kadar güzel.. imreniyorum siz hamislere masallahHayırlısı olsun ebe görünce kayıtsız kalamadım bende ebeyim ilk klomen kürüyle tek yumurta ve tek tüple hamile kaldım darısı başına
Teşekkür ederim kadın doğum ve çocuk hastanesinde çalışıp altı yıl çocuk bekledim ve inan onca hamile ve bebek içinde hiç kolay değildi.Rabbim isteyen herkese versinRabbim ol derse olur canım benim ne kadar güzel.. imreniyorum siz hamislere masallah
Oyy maşşalahh allah kucağına almayıda nasip etsin endometrioma var hiç korunmadık pco olduğu için klomen başladık bu aydan umutluyum neden bılmıyorum ovitrelleden 3 4 gn sonra sağ tarafımda batmalar başladı şimdi de ara ara adet ağrısı tarzı ağrılar oluyor idrar testi yapsammı dıye uyanıyorum kendımı zor vazgecırıyorumHayırlısı olsun ebe görünce kayıtsız kalamadım bende ebeyim ilk klomen kürüyle tek yumurta ve tek tüple hamile kaldım darısı başına
İnşallah gönlünce olur ben ovitrelle sonrası on ikinci gün idrarda baktım negatifti beta hcg verdim sırf vermiş olmak için 16 çıktı. Sen on ikinci gün direk beta hcg baktır idrarla uğraşma. Bende pco var tek tüpüm açıldı ve kısmet o tüpten yumurtladım darısı başınaOyy maşşalahh allah kucağına almayıda nasip etsin endometrioma var hiç korunmadık pco olduğu için klomen başladık bu aydan umutluyum neden bılmıyorum ovitrelleden 3 4 gn sonra sağ tarafımda batmalar başladı şimdi de ara ara adet ağrısı tarzı ağrılar oluyor idrar testi yapsammı dıye uyanıyorum kendımı zor vazgecırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?