- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
ay inşallah canım ya birbirimize umut oluruz burda :) hamilelikte de konuşuruz cinsiyetini öğrenince yazarız ayyy hayaller :)Kuzum ben geçen ay başladım bal tarçın çörekotu kürüne bi faydası olmadı bu ay da klomene başladım ilk defa haydi hayırlısı inşallah bizde hayirli haberler alırız paylaşırız burda HAMİLEYİM MMMMMMMMMM diye
Aksatma derim.canım benimm hamile kalmadan önce güzel bir muayene ol kesinlikle röntgen çektirgitmeyi isityorum canım da korkuma gidemiyorum karanfili koyayım bakalım etki edecekmi şiddetlenirse artık gideriz napalım mecbur.çok sağol
Hayaller olmasa nasıl yaşanır ki bilmem.. Rabbim nasip etmeyecegi hiç bişeyi hayal ettirmezmisay inşallah canım ya birbirimize umut oluruz burda :) hamilelikte de konuşuruz cinsiyetini öğrenince yazarız ayyy hayaller :)
bugüğn sabahtan vardı bende de canım hatta dedim kendi kendime hemen mi yumurtluyoruz yoksa diye şaşırdım ama bilmem ki nedendir bu yarın sorayım bakalım normalmiymişCanim yaa biraz önce wc ye gittim ayıptır söylemesi beyaz keemsi yoğun bir akıntı gelmiş sende de oluyo mu
benimde başım çok ağrıyor canım ya sende de oluyor mu bu.çatlayacak ağrıdanCanim yaa biraz önce wc ye gittim ayıptır söylemesi beyaz keemsi yoğun bir akıntı gelmiş sende de oluyo mu
çok sevindim canım bizde bu ay başladık kısmetse olur inşallah bu ay bizimdeMerhaba canim.bnde klomen kullandim ve onun vesilesyle 2. ayda hamile kaldim. catlatma ignesi vurulmadim. onun yerine sogan suyu ictim. o zaten yumurta catlatiyo.
Sor canim da bana da haber ver böyle alt tarafta yakın varmış gibi oluyi bende ağırlık var kasiklarimdabugüğn sabahtan vardı bende de canım hatta dedim kendi kendime hemen mi yumurtluyoruz yoksa diye şaşırdım ama bilmem ki nedendir bu yarın sorayım bakalım normalmiymiş
Ohh masallah canumm bize de dua et inşallah fazla beklemeden gelir bize meleklerimizMerhaba canim.bnde klomen kullandim ve onun vesilesyle 2. ayda hamile kaldim. catlatma ignesi vurulmadim. onun yerine sogan suyu ictim. o zaten yumurta catlatiyo.
çok sevindim canım bizde bu ay başladık kısmetse olur inşallah bu ay bizimde
Baş ağrısı ağır olmamak kaydıyla var canimm ama öyle aşırı degilbenimde başım çok ağrıyor canım ya sende de oluyor mu bu.çatlayacak ağrıdan
Ben soğan suyu yapmaya niyetleniyorum ama yapamıyorum nasil iciyosun canım ya çok soğan kokuyorsun afedersin terin bile soğan kokuyoMerhaba canim.bnde klomen kullandim ve onun vesilesyle 2. ayda hamile kaldim. catlatma ignesi vurulmadim. onun yerine sogan suyu ictim. o zaten yumurta catlatiyo.
bende de var o aynı canım hapın etkisi sanırım aşağı doğru birşey çekior gibi sanki kasıklarımdan.haber veririm sabah yazarım bakalım ne diecek heyecanlıyım umutluyum ama bir o kadar da korkuyorumSor canim da bana da haber ver böyle alt tarafta yakın varmış gibi oluyi bende ağırlık var kasiklarimda
Bence de bizim yumoslar büyümeye basladı sanırım onun etkilerini yaşıyoruz inslalah güzel haberlerle gelirsin kuzumm özele mi gidiyosunbende de var o aynı canım hapın etkisi sanırım aşağı doğru birşey çekior gibi sanki kasıklarımdan.haber veririm sabah yazarım bakalım ne diecek heyecanlıyım umutluyum ama bir o kadar da korkuyorum
Canım. Naptin var mı bi gelişmeBen de ilk defa kasımda kullandım. Hiç bi yan etkisini görmedim. Benimki sabah akşam 5 gün sürdü. Yumurtam yeterince buyuyemedigi için verdi doktor.olumlu sonuç aldık ama üç tane de iğne verdi sonrasında 21 cm oldu.yeterli buldu doktor.catlatma iğnesi verdi.şimdi sonuç bekliyorum
yok tatlım ya iş yerine yakın bir devlet hastanesi var kadın doğum doktorunun çok iyi olduğunu duymuştum bu yüzden ona gideyim dedim normalde adet bitince gidecektim de içimden bir şey dürttü sanki 3. günü gittim 5. günüde ilaç verdi işte.inşallah olur bu sefer canım ikimizinde.Bence de bizim yumoslar büyümeye basladı sanırım onun etkilerini yaşıyoruz inslalah güzel haberlerle gelirsin kuzumm özele mi gidiyosun
İyi yapmışsın canimm.bak tam zamanında gitmissin aminnn hakkımızda hayırlısı kuzumyok tatlım ya iş yerine yakın bir devlet hastanesi var kadın doğum doktorunun çok iyi olduğunu duymuştum bu yüzden ona gideyim dedim normalde adet bitince gidecektim de içimden bir şey dürttü sanki 3. günü gittim 5. günüde ilaç verdi işte.inşallah olur bu sefer canım ikimizinde.
Allah allah inşallah bebistendir canım bi git kontroleCuma günü 14 .gündü test yaptım negatif çıktı. Haftasonu adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Bu aksam da olmazsam yarın doktora gidicem klomenden mi gecikti bilmiyorum. Normal de hiç gecikmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?