klomen kullananlar varmı?

ay inşallah canım ya birbirimize umut oluruz burda :) hamilelikte de konuşuruz cinsiyetini öğrenince yazarız ayyy hayaller :)

Canim yaa biraz önce wc ye gittim ayıptır söylemesi beyaz keemsi yoğun bir akıntı gelmiş sende de oluyo mu

Merhaba canim.bnde klomen kullandim ve onun vesilesyle 2. ayda hamile kaldim. catlatma ignesi vurulmadim. onun yerine sogan suyu ictim. o zaten yumurta catlatiyo.

bugüğn sabahtan vardı bende de canım hatta dedim kendi kendime hemen mi yumurtluyoruz yoksa diye şaşırdım ama bilmem ki nedendir bu yarın sorayım bakalım normalmiymiş
Sor canim da bana da haber ver böyle alt tarafta yakın varmış gibi oluyi bende ağırlık var kasiklarimda

Merhaba canim.bnde klomen kullandim ve onun vesilesyle 2. ayda hamile kaldim. catlatma ignesi vurulmadim. onun yerine sogan suyu ictim. o zaten yumurta catlatiyo.
Ben soğan suyu yapmaya niyetleniyorum ama yapamıyorum nasil iciyosun canım ya çok soğan kokuyorsun afedersin terin bile soğan kokuyo

Sor canim da bana da haber ver böyle alt tarafta yakın varmış gibi oluyi bende ağırlık var kasiklarimda
bende de var o aynı canım hapın etkisi sanırım aşağı doğru birşey çekior gibi sanki kasıklarımdan.haber veririm sabah yazarım bakalım ne diecek heyecanlıyım umutluyum ama bir o kadar da korkuyorum

bende de var o aynı canım hapın etkisi sanırım aşağı doğru birşey çekior gibi sanki kasıklarımdan.haber veririm sabah yazarım bakalım ne diecek heyecanlıyım umutluyum ama bir o kadar da korkuyorum
Bence de bizim yumoslar büyümeye basladı sanırım onun etkilerini yaşıyoruz inslalah güzel haberlerle gelirsin kuzumm özele mi gidiyosun

Canım. Naptin var mı bi gelişme

Cuma günü 14 .gündü test yaptım negatif çıktı. Haftasonu adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Bu aksam da olmazsam yarın doktora gidicem klomenden mi gecikti bilmiyorum. Normal de hiç gecikmezdi

Bence de bizim yumoslar büyümeye basladı sanırım onun etkilerini yaşıyoruz inslalah güzel haberlerle gelirsin kuzumm özele mi gidiyosun
yok tatlım ya iş yerine yakın bir devlet hastanesi var kadın doğum doktorunun çok iyi olduğunu duymuştum bu yüzden ona gideyim dedim normalde adet bitince gidecektim de içimden bir şey dürttü sanki 3. günü gittim 5. günüde ilaç verdi işte.inşallah olur bu sefer canım ikimizinde.

İyi yapmışsın canimm.bak tam zamanında gitmissin aminnn hakkımızda hayırlısı kuzum

Valla stres yapmiyayim diyorum ama başka bişey düşündüğüm yokki.inşallah dediğin gibidir. İnşallah bu ay hepimiz hamile kaliriz.ne guzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…