- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
bakalım canım ne olacak benim hipotroidim de var yükselmişti geçen hafta gittiğimde ilaç dozunu arttırdık yumurtalıklarının iyi gelişmesini engeller dedi.bakalım ne olacak yarın ne diyece kİyi yapmışsın canimm.bak tam zamanında gitmissin aminnn hakkımızda hayırlısı kuzum
canım belki erken yapmışsındır testi inşallah hamilesindir bu yüzden gecikmiştir.git bakalım doktora kan testi en iyisi.Valla stres yapmiyayim diyorum ama başka bişey düşündüğüm yokki.inşallah dediğin gibidir. İnşallah bu ay hepimiz hamile kaliriz.ne guzel olurdu
İnşallah canım. İnşallah hayırlısı olsun hakkimizdaValla stres yapmiyayim diyorum ama başka bişey düşündüğüm yokki.inşallah dediğin gibidir. İnşallah bu ay hepimiz hamile kaliriz.ne guzel olurdu
Kaç olmuş mesela kuzum tsh. Insalllah engellemez Rabbim ol der ve inşallah oluverirbakalım canım ne olacak benim hipotroidim de var yükselmişti geçen hafta gittiğimde ilaç dozunu arttırdık yumurtalıklarının iyi gelişmesini engeller dedi.bakalım ne olacak yarın ne diyece k
7.85 çıktı canım ilaç kullanıyorum ama bir ara içmemiştim düzensiz kullandım ondan sanırım bir yandan da bu yüzden umudum yok aslında bu ayda tsh engellerse diye de korkuyorum bakalım ne olacakKaç olmuş mesela kuzum tsh. Insalllah engellemez Rabbim ol der ve inşallah oluverir
Anladım kuzumm bende 3 ay önce 20 gun gecikmeyle doktora gitmistim tsh 5.34 çıkmıştı çok korkmustum doktor tekrarla demişti geçenlerde yaptrdım 1.74 olmuş öyle sevindim kı çok şükür tüm değerler normale dönmüş inslalah duser canım seninde7.85 çıktı canım ilaç kullanıyorum ama bir ara içmemiştim düzensiz kullandım ondan sanırım bir yandan da bu yüzden umudum yok aslında bu ayda tsh engellerse diye de korkuyorum bakalım ne olacak
bununla ilgili bir çok konu açılmış ama çoğu da geçmiş yıllarda bu yüzden bende açmak istedim yarın doktor kontrolüyle klomene başlıyorum aranızda kullanan oldu mu bir de olumlu yarar gören?
seninle aynı şehirdeyiz canım bende erzurumdayımAynen kuzum tanışalım tabisi ben antalyaliyim ama erzurum da yaşıyorm sen nerdensin bakimmm
Aa çok sevindim canimm merkez de misin doktorun kimseninle aynı şehirdeyiz canım bende erzurumdayım
Amannn şimdi tanış cikcaz da neyse bende ÇaykaradayimEvet şükrüpaşada
Anladimm canimm inşallah hepimz miniklerimize kavuşuruz da mutluluk haberlerimizi paylaşırız...Nenehatun kadın doğum hastanesinde tunay kiremitli
Olsun canimm baya olmuş yine de ben daha buraya atanali 7 ay olduErzurumlu değilim erzincanlıyım erzurumun geliniyim heryeri bilmiyorum 3 yıldır buradayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?