klomen kullananlar varmı?

bakalım canım ne olacak benim hipotroidim de var yükselmişti geçen hafta gittiğimde ilaç dozunu arttırdık yumurtalıklarının iyi gelişmesini engeller dedi.bakalım ne olacak yarın ne diyece k
Kaç olmuş mesela kuzum tsh. Insalllah engellemez Rabbim ol der ve inşallah oluverir

7.85 çıktı canım ilaç kullanıyorum ama bir ara içmemiştim düzensiz kullandım ondan sanırım bir yandan da bu yüzden umudum yok aslında bu ayda tsh engellerse diye de korkuyorum bakalım ne olacak
Anladım kuzumm bende 3 ay önce 20 gun gecikmeyle doktora gitmistim tsh 5.34 çıkmıştı çok korkmustum doktor tekrarla demişti geçenlerde yaptrdım 1.74 olmuş öyle sevindim kı çok şükür tüm değerler normale dönmüş inslalah duser canım seninde

Arkadaşlar merhaba bu konu tam beni ilgilendiriyor 2. Kez klomen kullanıyorum ilk ay olmadı bu ay bata son 2 gün kaldı hiç umudum yok nedense ama Allah' tan ümit kesilmez İnşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

bununla ilgili bir çok konu açılmış ama çoğu da geçmiş yıllarda bu yüzden bende açmak istedim yarın doktor kontrolüyle klomene başlıyorum aranızda kullanan oldu mu bir de olumlu yarar gören?

Ben kullandım pko vardı bende onu kullandığım süreçte doktorum sürekli çağırdı kistlerime kist katmaması için. 3 kere kullanabiliyorsun 1. De tuttu benim hatta doktorun bile ilkinden umudu yoktu oldu. Cnm inşallah seninde hemen tutar sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Arkadaşlar bugün adetin 11 .günü 5 günü klomene başlamıştım cumartesi günü bitti bugün kontrole gittim doktorum yoktu başka doktora gittim erken gelmişsin adetin 13 günü yumurtalar büyür dedi yinede bi bakayım dedi ultrasonla göbekten baktı büyümemiş dedi 2 gün sonra gel içime sinmedi benim perşembe kendi doktoruma gidicem şuan kaç mm yumurtalar onu bile söylemedi hiçmi gelişmedi acaba yumurtalar klomenin faydası olmadımı acaba sizce arkadaşlar

Doktorun yanındayken 51 yasında bi bayan vardı 4 haftalık hamile haberi yok 5çocugu daha varmış aklıma sizler ve kendim geldim Rabbim kimine vermiyo imtihan ediyo kiminede veriyo kıymet bilmiyolar çok üzüldüm bugün

Erzurumlu değilim erzincanlıyım erzurumun geliniyim heryeri bilmiyorum 3 yıldır buradayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…