- 4 Aralık 2016
- 140
- 22
- 13
- 45
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Hakkında hayırlısı olsun kuzum.belki erken yapmışsındırBen test yaptım yine negatif çıktı
Canimmm naptin nerelerdesin doktor ne dedi gözüm seni arıyo amaabakalım canım ne olacak benim hipotroidim de var yükselmişti geçen hafta gittiğimde ilaç dozunu arttırdık yumurtalıklarının iyi gelişmesini engeller dedi.bakalım ne olacak yarın ne diyece k
Yumurtlamadan sonra mı 18 gün canımBugün 18.gün erken sayılır mi ki
Kan da baktırdın mıBugün 18.gün erken sayılır mi ki
Arkadaşlar günaydın bugün kimsede bi gelişme yokmu rüyamda sizleri görüyorumbide bu batma olayı dediginiz şey çatlatma ignesi olanlardamı oluyor bende hiç bi değişiklik yok bugün adetin 12 .günü 14 gün yumurtalara baktırmaya gidicem heç gitmiş olurmuyum sizce[/QUOTE Günaydın ben ığne oldum ama iğne ağrısı çok farklı ve 2 gün sonra geçti ondan 2 3 gün sonra kasığa bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor herkesde olmayabılır ama dert etme klomen felan kullanıyomusun
Eğer öyleyse erken değil bence canimm geç dollenme falan olduysa orasını bilememCatlatma ignesinden sonra 18.gün. çok erken sayılmaz dimi
İdrarda geç döllenme gelan olursa uzunca bi süre çıkmaz mesela kanda baktır varsa değrlerin belli eder zatenYok daha kan testi yaptirmadim
O zman ıyı canım 14 15 16 gün anca olgunlaşmış oluyorlar kendılığınden çatlayabılıyormuEvet canım kullandım bitti adetin 5.günü başladım dün kontrolüm vardı ama doktorum yoktu başka doktora gittim daha erken 11 .günü bellş olmaz iki gün sonra gel dedi ben perşembe kendi doktoruma gitmek istiyorum
Ben test yaptım yine negatif çıktı
yumurta tembelliği var dedi doktorum ve klomen verdi hiç yumurta takibi yaptırmadım çatlar çatlamaz onu bilmiyorum ama ben çatlamak üzereyimO zman ıyı canım 14 15 16 gün anca olgunlaşmış oluyorlar kendılığınden çatlayabılıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?