klomen kullananlar varmı?

Arkadaşlar günaydın bugün kimsede bi gelişme yokmu rüyamda sizleri görüyorum bide bu batma olayı dediginiz şey çatlatma ignesi olanlardamı oluyor bende hiç bi değişiklik yok bugün adetin 12 .günü 14 gün yumurtalara baktırmaya gidicem heç gitmiş olurmuyum sizce

Arkadaşlar günaydın bugün kimsede bi gelişme yokmu rüyamda sizleri görüyorum bide bu batma olayı dediginiz şey çatlatma ignesi olanlardamı oluyor bende hiç bi değişiklik yok bugün adetin 12 .günü 14 gün yumurtalara baktırmaya gidicem heç gitmiş olurmuyum sizce

Evet canım kullandım bitti adetin 5.günü başladım dün kontrolüm vardı ama doktorum yoktu başka doktora gittim daha erken 11 .günü bellş olmaz iki gün sonra gel dedi ben perşembe kendi doktoruma gitmek istiyorum

O zman ıyı canım 14 15 16 gün anca olgunlaşmış oluyorlar kendılığınden çatlayabılıyormu

Arkadaşlar benim Komşum korunma ignesi oluyodu bikaçgün geç yaptırdı 3 aylık doz kullanıyordu edet olmadı birsürü test yaptık evde birlikte ama hiç birşey çıkmıyodu hamile ola bilirsin diyodum yok ben kendimi bilmiyorummu diyodu ve tam 5 aylık hamile çıktı oğlu oldu herkes gibi kendiside şok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…