klomen kullananlar varmı?

Benim klomen cumartesi bitmisti.pazartesi kontrol etti.üç tane de iğne verdi. Sonra 21 mm oldu anca
sana niye 3 tane iğne verdi bana dün doktor erken ama bakim dedi baktı hiç gelişmemiş dedi iki gün sonra gel banada iğne verseydi iki güne nr kadar gelişe bilirki sinir oldum doktora zatin

Merhaba kızlar ben de klomen tedavisine başladım sabah akşam 5 gün içtim az önce kontrole gittim bir yumurta oluşmuş ama daha yeterince büyük değil dedi doktor 2 gün günde 3 kez tekrar klomen iç dedi perşembe tekrar gideceğim büyür bu kez inşallah.

yumurta tembelliği var dedi doktorum ve klomen verdi hiç yumurta takibi yaptırmadım çatlar çatlamaz onu bilmiyorum ama ben çatlamak üzereyim
Bu benim ikinci klomen ilkinde daha belirgin yan etkiler vardı menopoza girmiş gibi birden terliyorum birden donuyorum adetim 5 gün gecıktı doktora gıt gel gıt gel sınır stres hat safhada saldırcak yer arıyorum bide iğneden sonra sistit gibi oluyorum ama bu ay daha bi bilinçlendim patlıcak gibi olmuyorum daha sakinim sabretmekten başka çaremiz yok

hayrlı olsun canım inş büyür Rabbim gönlüne göre versin hepimiz acemiyiz ilk klomen tedavimiz çünkü

Kaç mm di

Canimmm naptin nerelerdesin doktor ne dedi gözüm seni arıyo amaa
geldim kuzum aklım burdaydı benimde.gittim doktora biraz fazla büyümüş bir tane dedi sağda birşey yokmuş solda bir tane varmış 2 cm olmuş dedi bunu beklemiyordum dedi iğne verdi çatlatma iğnesi günde 1 kez 2 tane vurulacağım sonra da ilişki olsun dedi adet olursan gel olmazsanda test yap dedi.

İyce sitrese girdim ya herkezde aynı dert sıkıntı ilaçlar iğneler sitres hepsi bi arada ikinci ayda daha çok şansımız var gibi geliyor bu ay benim hiç umudum yok

İyce sitrese girdim ya herkezde aynı dert sıkıntı ilaçlar iğneler sitres hepsi bi arada ikinci ayda daha çok şansımız var gibi geliyor bu ay benim hiç umudum yok
valla bilmiyorum canım ya umutlar tükeniyor bende sanırım.napacağımı şaşırdım sağda hiçbirşey yok dedi doktor solda büyümüş baya bir bakalım bugün iğne alacağım ne olacak

valla bilmiyorum canım ya umutlar tükeniyor bende sanırım.napacağımı şaşırdım sağda hiçbirşey yok dedi doktor solda büyümüş baya bir bakalım bugün iğne alacağım ne olacak
sen umudunu yitirme hem yumurtan büyümüş hem iğne vermiş bende hiç biri yok ne büyümüş dedi nede iğne verdi muallaktayım yani anlıycan

Umutların tükendiği anda süpriz olur hep çünkü umut tükenince stres yapmayı bırakırız buda gebelik şansını arttırır allahımın bi bildiği vardır elbet olur izniyle allahtan umut kesilmezz tıbben imkansız insanlar bile gebe kalıyor

Bende klomen kullanıyorum bu ay ıkınci ayım 4 yumurta oluştu ovıtrelle oldum 3ü çatladı bata 8 gün var beklemedeyim sürekli bişeyler okuyorum ebeyim ama çok stresliyim
iğneye ne kadar ödedin canım birde bu iğneyi kendimiz mi vuruyoruz reçete falan yok da reçetesiz de vurmuyor hastaneler nasıl olacak.benim de 20mm olmuş yumurtam solda sağda birşey yok dedi.

Ooo masallah canimm büyümüş yumoslar gördün mü Ayy bana da mı iğne verecek ki korkuyorumsıkı çalış artık inşallah bu ay güzel haberler alırız veririzz bende cuma günü güzel haberler Alırım da yumoslar hakkında moralim yükselir insallahh kuzuss

inşlalah kuzum bir tane varmış bende solda 20mm yani 2 cm olmuş bu kadar büyümesini beklemiyordum dedi çatlatalım dedi iğneyi verdi bakalım yapacağız artık

Aynen öyle ben kendi ailemde çok gördüm bu durumu yıllar sonra bebek sahibi olan benim 8 yasında bi kızım var geçen senede korunmayı bıraktım ikinci ayda hamile kaldım 4 aylık bir düşük yaptım ondan sonra hiç gebelik yok herşey yaptırdım rahim filmi bile çekildim yumurta tembelliği var dedi doktor klomene başladık bu ay şugün gel diyo gidiyom doktor yok perşembeyi bekliycem hayırlısı artık bundada vardır bir hayr inşallah

iğneye ne kadar ödedin canım birde bu iğneyi kendimiz mi vuruyoruz reçete falan yok da reçetesiz de vurmuyor hastaneler nasıl olacak.benim de 20mm olmuş yumurtam solda sağda birşey yok dedi.
Canım gecen ay ovitrelle almıştık onun fiyatı 70 küsür diye biliyorum karından yapılıyor ama pregnly kalçadan yapılır yarı fıyatına ıkısıde aynı etkıyı gosterıyor gecen ay solda tek yumurta oluştu gunde ıkı tane 5 gün içtim bu ay gunde 3 5 gün içtim bi solda 4 tane sağda oluştu ama 3 tanesi çatlayabildi ismi ne senin aldığın ilacın

Bak canım hiç stres yapma normal zaten ılaç bıttıkten hemen sınra çağırıyorlar zaten hemen 18 olmaz ilaçbitiminden sonra gidiyorum 5 gün sonra yine gel diyor normal yani ilaç bittiğinde benim 13 14 15 mmdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…