- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.221
yok Gülseren abla hicbirsey hissetmiyorum perşembe günü adet olmam lazım gecikmesin yeter banaHayırlısı olsun kuzu inş şubata kalmaz bu ay hamile kalırsın adet olmadan umutlar tükenmez
Sınavda bende salya sumuktum şimdi ateşim var başım catliyor resmen yarına nasıl olurum bilmem birde nasıl muayene ediyo alttân mıO zaman yarın git canım sonra pişman olmaktansa gitmen daha iyi olur o kadar kötümü durumun bende şimdi grip oldum salya sümük:)))
Belirtiler nere gitti kuzum ya sen hemen pes ediyosun belki hamilesin nerden biliyon rabbim ol derse olu verir gün doğmadan neler doğar bu kadar umutsuz olma derim anlaştıkmıyok Gülseren abla hicbirsey hissetmiyorum perşembe günü adet olmam lazım gecikmesin yeter bana
Yok karından bakıyorlar canım doktor kiste alttan bakmıştı ama doktorlar bıkmış zatin bakmıyolar bileSınavda bende salya sumuktum şimdi ateşim var başım catliyor resmen yarına nasıl olurum bilmem birde nasıl muayene ediyo alttân mı
umutsuzluk değil gerçekten üzülmedim adet olacagim ve ben sana demiştim dicem çok uzun sürmeyecek ama hepimiz aynı anda kalacağız :)Belirtiler nere gitti kuzum ya sen hemen pes ediyosun belki hamilesin nerden biliyon rabbim ol derse olu verir gün doğmadan neler doğar bu kadar umutsuz olma derim anlaştıkmı
Bencede en kıdemli benim aranızda beni geride bırakmayın kalacaksak beraber hamiş kalalım demi ama arkadaş arkadaşını yatı yolda bırakmazumutsuzluk değil gerçekten üzülmedim adet olacagim ve ben sana demiştim dicem çok uzun sürmeyecek ama hepimiz aynı anda kalacağız :)
valla benim daha hevesimde kalmadı biraz daha yan gelip yatayım en iyisiBencede en kıdemli benim aranızda beni geride bırakmayın kalacaksak beraber hamiş kalalım demi ama arkadaş arkadaşını yatı yolda bırakmazkonuyu kendime bağladımya helal olsun bana:))))
Aynen bende henüz kendimi hazır hissetmiyo gibiyimvalla benim daha hevesimde kalmadı biraz daha yan gelip yatayım en iyisi
Randevu almadan gitsem olur mu ki canisiAynen bende henüz kendimi hazır hissetmiyo gibiyimuykusuzluğa dagınıklıga hiç hiç tahammülüm yok Allahım dağına göre karını veriyor :)))
Valla kuzum bilmiyorumki ben randevu almadan gidiyom sen her zaman nasıl gidiyosan öyle yap randevu işini daha kolaylaştırır zannedersem çalışan olduğun için sıkıntı yaşamazsın ben çocukları servise bindirip öğlenden sonraları hep gittiğim için direk sıra alıyorumRandevu almadan gitsem olur mu ki canisi
Aldım randevu almadan da oluyormuş ev hanimiyim can cumartesi leri okula gidiyorum İHL okuduğum için yarın ins iyi olurumValla kuzum bilmiyorumki ben randevu almadan gidiyom sen her zaman nasıl gidiyosan öyle yap randevu işini daha kolaylaştırır zannedersem çalışan olduğun için sıkıntı yaşamazsın ben çocukları servise bindirip öğlenden sonraları hep gittiğim için direk sıra alıyorum
Ooo çok sevindim benim eltimde dışardan okuyo liseyi bitirdi bu sene üniye başlıycak oda İHL okuyoduAldım randevu almadan da oluyormuş ev hanimiyim can cumartesi leri okula gidiyorum İHL okuduğum için yarın ins iyi olurum
Bende salı günü kan tahlilinde bakicam canım idrar testlerinden nefret eder oldum kan testi kesin sonuç en doğru o bence salı günü ikimizde güzel haberlerle geliriz inşallah yaaa...salı günü yapacağım sen ne zmaan yapacaksın bari sen hamile olsan valla bi morel olur bizede
Ooo hoş geldin demetcim bütün topikte geziniyon bakıyomBende salı günü kan tahlilinde bakicam canım idrar testlerinden nefret eder oldum kan testi kesin sonuç en doğru o bence salı günü ikimizde güzel haberlerle geliriz inşallah yaaa...
Walla her topige bi bakiom canım belki bişeler yakalarim die insanlara yardimci olmak çok güzel bi duygu:) sende öylesin yardım etmeyi sewiosun maşallah sanada:))) ben 28 inde iğne wuruldum doktor 14 gün sonra test yap çıkmazsa 1 hafta sonra tekrarla dedi tabi o arada adet gormezsem görürsem 2. Günü yine aynı tedavi... yani anlicagin salı günü test yapıcam cnmOoo hoş geldin demetcim bütün topikte geziniyon bakıyombat ne zaman senin günün gelmeden test yapma canım
Benim hiç yok siz annelik duygusunu tatmışssınız ne güzell allahıma şükür bizede nasip eder inşşalahh sizedeinş canım çok sağol bende yatmadan okuyacağım senin için inş tez zamanda gelir yavrularımız testi negatif gördüğümden beri kızıma sarılıp duruyorum Allahıma şükürler olsun bir tane yavrum var Allah kızıma sağlık sıhhat versin bize bağışlasın Rabbim hiç olmayana versin
Ohhhh bıdahakı ayyy ınşşalahhh görüceksin o çift çizgiyiinş canım ben daha umursamıyorum adet olacagim büyük ihtimal ne rahatlarım ama he birde ne olmuştu bakın söylemeyi unuttum ben 3 ay önce filan rüya gördüm 140 gün sonra hamile kalacağım söyleniyordu 9 şubata denk geliyordu hesaplanmıştim oda birdaki adet günüm :)
14. Gün sonra iğneden dolayı test şüpheli çıkıyo bence 17. Günü yaptır ignenin etkisi kalmıyor tabi iğne oldunmu onu unuttum sonra benim gibi muallakta kalmaWalla her topige bi bakiom canım belki bişeler yakalarim die insanlara yardimci olmak çok güzel bi duygu:) sende öylesin yardım etmeyi sewiosun maşallah sanada:))) ben 28 inde iğne wuruldum doktor 14 gün sonra test yap çıkmazsa 1 hafta sonra tekrarla dedi tabi o arada adet gormezsem görürsem 2. Günü yine aynı tedavi... yani anlicagin salı günü test yapıcam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?