- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.241
Umutsuz olma canim kizin var yanlis hatilamiyorsam Allah uzun ömür verdin inşallah. Bir de hamile kalabiliyirsan sagliklisini da verir ben hic hamile kalamadim mesala3 kere hamile olduğumu öğrendim hepside kimyasaldi o yüzden böyle umutsuzum
Günaydın canim dualarina AMİN AMİN diyorum. Allah senin de gönlünden geceni nasip etsin inşallahBu arada Günaydınnnnnnnnnnn canlargününüz hayr ve aydın olsun inş Rabbim gönlünüzden geçen her ne varsa en kısa zamanda onu sizlere nasip etsin inşAllah hepinizi SeVeYrUmmmmm
yok ben daha ne idrar ne kan varsa kısmette olur zaten perşembe cuma adet olmam gerek birdaha ki pazartesiye olmazsam ki olurum o zaman gider kan veririmBende salı günü kan tahlilinde bakicam canım idrar testlerinden nefret eder oldum kan testi kesin sonuç en doğru o bence salı günü ikimizde güzel haberlerle geliriz inşallah yaaa...
Rabbim önce hiç olmayana versin sonra bize versin canımBenim hiç yok siz annelik duygusunu tatmışssınız ne güzell allahıma şükür bizede nasip eder inşşalahh sizede
hayırlısı artık acelem yok olur insUmutsuz olma canim kizin var yanlis hatilamiyorsam Allah uzun ömür verdin inşallah. Bir de hamile kalabiliyirsan sagliklisini da verir ben hic hamile kalamadim mesala
Günaydın amin ablam inşallah bizde seni seveyrukBu arada Günaydınnnnnnnnnnn canlargününüz hayr ve aydın olsun inş Rabbim gönlünüzden geçen her ne varsa en kısa zamanda onu sizlere nasip etsin inşAllah hepinizi SeVeYrUmmmmm
hayırlısı olsun canım olduktan sonra bir taneylede olur sıkıntı stres yapmayın yeter benim gibiGunaydinn hanimlar ben bugun de gttim biri yaklasik 20 olmus catlatalim dedi ama oteki gecen gun ayni buyuklukteki yumurtam buyumemis ayni kalmissuan tek yumurtayla denicez.igne de bulamadm ztn eczaneye soyledik getirticekler.merhaba pazartesii
hayırlısı olsun canım olduktan sonra bir taneylede olur sıkıntı stres yapmayın yeter benim gibi
Sebep yok canım sebepsizSorun ne canım olmama sebebi
Allah bagislasin canım Rabbim olmayanlarada nasib etsin zaten dua ederken bile hayırlı zaman da hayırlı evlat nasib et diyorum herkes için beklemek zor ama hiç isyan etmedim umutla bekliyorumBenim kızımda tam 3 buçuk yıl sonra oldu hem de hiç tedavi olmadan ve beklemedigim bi anda oldu o yüzden Allah bilir diyorum
Kuzu sen nerelerdesin yaa çağlayla beni buraya bagladınız kayboldunuz bende yeni yeni cici cici bacılar edindim kendimeKızlar günaydın nasılsınız napiyonuz baya uzak kaldım burdan var mı güzel minis haberleriniz)))
Sende benim gibisin canım sebepsiz kısırlık diyorlar sebebi olsa ilacıda var diyo doktor yumurta tembelliği var dedi ama yine gebelik olur dedi o kadarda sıkıntılı değil böylesi daha zor kuzumSebep yok canım sebepsiz
Canimm benim adet oldum hiç giresim de yazasım da gelmiyo döngum den erken geldi kirmiziar çok şükür ama üzüldüm çok ağladım eşime bi evlat veremicem diye kadın gibi hissetmiyorum kendimi diye diye eşime sarılarak ağladım ama yapcak bişey yok sabırrKuzu sen nerelerdesin yaa çağlayla beni buraya bagladınız kayboldunuz bende yeni yeni cici cici bacılar edindim kendimedurumun ne kuzu varmı gelen giden nerelerdesin
Yıllardır evlat sahibi olamayanlar gitsin kendilerini köprüden atsınlar o zaman ya daha yolum başındasın şimdiden bunları düşünüyosun ve olacağı varsada erteliyosun kendine bunu niye yapıyosun benimde bu ay olmadı üstüne bide kistim oldu ben hala burdayım aman ne bi arkadaştan haber alır bizede moral olur bizde onun mutluluguna ortak oluruz diye insan kendi kendine kalınca daha çok düşüncelere dalıyo güzel Allahım böyle senin gibilere çifter çifter evlat nasip ede gözünüz dünyayı görmeye inşAllah kimine dua kimine beddua oldu sankiCanimm benim adet oldum hiç giresim de yazasım da gelmiyo döngum den erken geldi kirmiziar çok şükür ama üzüldüm çok ağladım eşime bi evlat veremicem diye kadın gibi hissetmiyorum kendimi diye diye eşime sarılarak ağladım ama yapcak bişey yok sabırr
Ayy canimm.benimm amin aminnn aminn ama napayim çok zormuş olmamasi bide etraf soruyo sürekli olmuyo olmuyo demekten ben bıktım onlar bıkmadı giriyorum.bakıyorum kim hamis kim.değil diye bide klomen kullandık ya hemen olur sandim di hayal kırıklığı oldu şükür başka bi sağlık sorunumuz yok ya elhamdulillah olur inşallah hepimizinnYıllardır evlat sahibi olamayanlar gitsin kendilerini köprüden atsınlar o zaman ya daha yolum başındasın şimdiden bunları düşünüyosun ve olacağı varsada erteliyosun kendine bunu niye yapıyosun benimde bu ay olmadı üstüne bide kistim oldu ben hala burdayım aman ne bi arkadaştan haber alır bizede moral olur bizde onun mutluluguna ortak oluruz diye insan kendi kendine kalınca daha çok düşüncelere dalıyo güzel Allahım böyle senin gibilere çifter çifter evlat nasip ede gözünüz dünyayı görmeye inşAllah kimine dua kimine beddua oldu sanki)))))
Ha şöyle yaa tabiki vardır vakti saati bekle inş olur o klomenide doktor broşür gibi dagıtıyo insanlar hemen hamile kalacak zannediyolar sonra hayal kırıklığı oluyor ya ben ikinci ayda hamile kaldım klomenle kalamadım demekki Rabbim ol derse olu verir bunlar sadece sebep o kadar üzülmeye değmez fazla kafayada takma kuzumAyy canimm.benimm amin aminnn aminn ama napayim çok zormuş olmamasi bide etraf soruyo sürekli olmuyo olmuyo demekten ben bıktım onlar bıkmadı giriyorum.bakıyorum kim hamis kim.değil diye bide klomen kullandık ya hemen olur sandim di hayal kırıklığı oldu şükür başka bi sağlık sorunumuz yok ya elhamdulillah olur inşallah hepimizinn
onunlada inş hamile kalacaksın canımYani klomenin bi etkisi olmadi canm ztn bi tane yumurta dominant oluyor her ay.sadece catladigi zamani bilmis olcaz
Benimde ilkti bu ay ama yok sanırsam ki erken gebelik testi yaptım çıkmadı 3 gün var adetime bir daha ki ay yine deneriz ne olacak acelemiz mi geç olsun da güç olmasın belli bi vakti zamanı var sabır bol bol dua canlarım benim biz birbirimizi çok iyi anlarız zor banada soruyorlar sürekli kimene boşver in onun bunun ne dediğine Rabbim bizide sevindirecek elbet sabırAyy canimm.benimm amin aminnn aminn ama napayim çok zormuş olmamasi bide etraf soruyo sürekli olmuyo olmuyo demekten ben bıktım onlar bıkmadı giriyorum.bakıyorum kim hamis kim.değil diye bide klomen kullandık ya hemen olur sandim di hayal kırıklığı oldu şükür başka bi sağlık sorunumuz yok ya elhamdulillah olur inşallah hepimizinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?