- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.261
ben yine umutlandım he arada bir gidip geliyor moralim bozuldu herşeyi birakiyordum kendime geldim Rabbime dua etmeyi birakmiycam başka kimden istiycez ben ne yaparsam yapayım Rabbim vermedikten sonra olmaz Hayırlısı diyip bekleyeceğiz artıkHa şöyle yaa tabiki vardır vakti saati bekle inş olur o klomenide doktor broşür gibi dagıtıyo insanlar hemen hamile kalacak zannediyolar sonra hayal kırıklığı oluyor ya ben ikinci ayda hamile kaldım klomenle kalamadım demekki Rabbim ol derse olu verir bunlar sadece sebep o kadar üzülmeye değmez fazla kafayada takma kuzum
onunlada inş hamile kalacaksın canım
Öyle kuzumm işte bende biliyorum rabbim isterse olacak ınsallah hayirisitla sağlıklı sıhhatli olsunHa şöyle yaa tabiki vardır vakti saati bekle inş olur o klomenide doktor broşür gibi dagıtıyo insanlar hemen hamile kalacak zannediyolar sonra hayal kırıklığı oluyor ya ben ikinci ayda hamile kaldım klomenle kalamadım demekki Rabbim ol derse olu verir bunlar sadece sebep o kadar üzülmeye değmez fazla kafayada takma kuzum
Yani bu klomen sanki tüm sorunu çözecek de bu ay kesin olacak dediydimBenimde ilkti bu ay ama yok sanırsam ki erken gebelik testi yaptım çıkmadı 3 gün var adetime bir daha ki ay yine deneriz ne olacak acelemiz mi geç olsun da güç olmasın belli bi vakti zamanı var sabır bol bol dua canlarım benim biz birbirimizi çok iyi anlarız zor banada soruyorlar sürekli kimene boşver in onun bunun ne dediğine Rabbim bizide sevindirecek elbet sabır
4 5 aydan sonra olan var sabır ben belki bu ay ara veririm kafam bi rahatlasın gercekten cok stres yaptımYani bu klomen sanki tüm sorunu çözecek de bu ay kesin olacak dediydim
Canım seni heveslendirmek istemem ama ovulasyon testi sonradan pozitif çıkmıyor gebelik olduğu zaman çıkıyor sen acil bir kan ver hemenHeyecandan başka topige attım ya :) bugün ignenin 13. Günü bende ovulasyon testi vardı dün yapmıştım tek çizgiydi bugünkü bu acaba hamilemiyim yarın test yaptircam bi anda çok heycanlandim bide iğne vuruldugum bi kaç gün böyle çıkıp siliklesmisti
Yarini beklesemmi acaba bugün bi idrar testi aliyim diyorum eğer negatif çıkarsa bi kaç gün daha beklerim kan testi için bilmiyorum fazla heveslenmekte istemiyorum böyle çıkıp negatif sonuç alanlarda warCanım seni heveslendirmek istemem ama ovulasyon testi sonradan pozitif çıkmıyor gebelik olduğu zaman çıkıyor sen acil bir kan ver hemen
Valla kuzum bende doktor doktor gezmeyi düşünüyorum oyi bi Prof var ona gidicem muayene olcam ama ne zaman giderim bilmirem çünkü bende iyi degilm kafam rahatlasın istiyorum4 5 aydan sonra olan var sabır ben belki bu ay ara veririm kafam bi rahatlasın gercekten cok stres yaptım
Kuzu bu gebelik testimi ovulasyon testi niye yapıyon sen o günleri geçtin gebelik testiyse şayet bu gebelik var demekki net çıkmış hem de hayalet bile değil bence bunda çıktıysa değer kandada çıkar bence kanda baktır diycem ama kandada şüpeli çıkıyor ne yapsakki gübün ne zaman seninHeyecandan başka topige attım ya :) bugün ignenin 13. Günü bende ovulasyon testi vardı dün yapmıştım tek çizgiydi bugünkü bu acaba hamilemiyim yarın test yaptircam bi anda çok heycanlandim bide iğne vuruldugum bi kaç gün böyle çıkıp siliklesmisti
İnş şeytanın bacağını sen kırarsın hadi bakalım inş hamişsindir kuzumHeyecandan başka topige attım ya :) bugün ignenin 13. Günü bende ovulasyon testi vardı dün yapmıştım tek çizgiydi bugünkü bu acaba hamilemiyim yarın test yaptircam bi anda çok heycanlandim bide iğne vuruldugum bi kaç gün böyle çıkıp siliklesmisti
Catlatma ignenizi kendiniz mi vurdunuz kizlaar kendisi vuran var mi
Bende okumuştumYok canim ovulasyon testi bu bazı topiklerde ovulasyon testiyle hamileliklerini ogrenenleri duymuştum elimde de vardı dün yaptım tek çizgiydi bugün yaptım bunu işte tabiki kesin değil belki idrar testi alır bakarım bu aksam...
yok ya daha gününe var yapma kan ver bence yarını bekle sabret ben mahvoldum bütün enerjimi çekildi bence hicbirsey yapmadan beklemek daha kolay ben şimdi var mı yok mu diye daha çok kafayı yiyorum boşver ya yapma birşey bekle gününüYok canim ovulasyon testi bu bazı topiklerde ovulasyon testiyle hamileliklerini ogrenenleri duymuştum elimde de vardı dün yaptım tek çizgiydi bugün yaptım bunu işte tabiki kesin değil belki idrar testi alır bakarım bu aksam...
Ewet ama herkeste doğru sonuç wermio zannedersem oyüzden çokta o Psikolojiye girmiyorumBende okumuştum
Öyle yapıyım dimi yarına ne kaldı ki şurda boşuna bi gecemi tereddütle gecirmiyim çok haklısın canım beklemek daha kolay..yok ya daha gününe var yapma kan ver bence yarını bekle sabret ben mahvoldum bütün enerjimi çekildi bence hicbirsey yapmadan beklemek daha kolay ben şimdi var mı yok mu diye daha çok kafayı yiyorum boşver ya yapma birşey bekle gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?