klomen kullananlar varmı?

ben yine umutlandım he arada bir gidip geliyor moralim bozuldu herşeyi birakiyordum kendime geldim Rabbime dua etmeyi birakmiycam başka kimden istiycez ben ne yaparsam yapayım Rabbim vermedikten sonra olmaz Hayırlısı diyip bekleyeceğiz artık

Öyle kuzumm işte bende biliyorum rabbim isterse olacak ınsallah hayirisitla sağlıklı sıhhatli olsun

Yani bu klomen sanki tüm sorunu çözecek de bu ay kesin olacak dediydim

Heyecandan başka topige attım ya :) bugün ignenin 13. Günü bende ovulasyon testi vardı dün yapmıştım tek çizgiydi bugünkü bu acaba hamilemiyim yarın test yaptircam bi anda çok heycanlandim bide iğne vuruldugum bi kaç gün böyle çıkıp siliklesmisti

Eklentiler

• 1483958380041380166755.webp
    13 KB · Görüntüleme: 49
Canım seni heveslendirmek istemem ama ovulasyon testi sonradan pozitif çıkmıyor gebelik olduğu zaman çıkıyor sen acil bir kan ver hemen

Canım seni heveslendirmek istemem ama ovulasyon testi sonradan pozitif çıkmıyor gebelik olduğu zaman çıkıyor sen acil bir kan ver hemen
Yarini beklesemmi acaba bugün bi idrar testi aliyim diyorum eğer negatif çıkarsa bi kaç gün daha beklerim kan testi için bilmiyorum fazla heveslenmekte istemiyorum böyle çıkıp negatif sonuç alanlarda war

4 5 aydan sonra olan var sabır ben belki bu ay ara veririm kafam bi rahatlasın gercekten cok stres yaptım
Valla kuzum bende doktor doktor gezmeyi düşünüyorum oyi bi Prof var ona gidicem muayene olcam ama ne zaman giderim bilmirem çünkü bende iyi degilm kafam rahatlasın istiyorum

Kuzu bu gebelik testimi ovulasyon testi niye yapıyon sen o günleri geçtin gebelik testiyse şayet bu gebelik var demekki net çıkmış hem de hayalet bile değil bence bunda çıktıysa değer kandada çıkar bence kanda baktır diycem ama kandada şüpeli çıkıyor ne yapsakki gübün ne zaman senin

İnş şeytanın bacağını sen kırarsın hadi bakalım inş hamişsindir kuzum

Kızlar bende Dr gidiyorum yollar kapalı zar zor gidiyor minibüs gittikten sonra nasıl geri donucem

Yok canim ovulasyon testi bu bazı topiklerde ovulasyon testiyle hamileliklerini ogrenenleri duymuştum elimde de vardı dün yaptım tek çizgiydi bugün yaptım bunu işte tabiki kesin değil belki idrar testi alır bakarım bu aksam...

yok ya daha gününe var yapma kan ver bence yarını bekle sabret ben mahvoldum bütün enerjimi çekildi bence hicbirsey yapmadan beklemek daha kolay ben şimdi var mı yok mu diye daha çok kafayı yiyorum boşver ya yapma birşey bekle gününü

Selam kızlar. Ben 2 hafta önce yazmıştım buraya. Klomen kullanmıştım yumurtam kendi çatlamıştı. Beklenen adet tarihim dündü. Bu sabah test yaptım ama kocaman bi hiç. Hala adet olmadım. Ben çok üzülüyorum yine olmadı sanırım

Öyle yapıyım dimi yarına ne kaldı ki şurda boşuna bi gecemi tereddütle gecirmiyim çok haklısın canım beklemek daha kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…