klomen kullananlar varmı?

Öyle yapıyım dimi yarına ne kaldı ki şurda boşuna bi gecemi tereddütle gecirmiyim çok haklısın canım beklemek daha kolay..
Valla üzülme sakın yoksada ben adet olacagim ve sabırsızlıkla bekliyorum çünkü yeniden başlayacağım tecrübe oldu kendimi kastım evde is yapmadım hiç gerek yok relax yaa ne gerek var ben adet olacağıma yakın sert sivilcem çıkıyordu yüzümde ve şimdi farkettim birde neye seviniyorum kendi kendime yumurtlamadigim için az adet oluyordum eminim ki çok olacağım özlemişim valla bi rahatlarım içim temizlenir

Canim hamile olabilirsin ama gene de çok umitlenme kan testi ver kesinlessin

Canlar bir yumurtam olmuş 22 milim bugün yarın catlar dedi bu haftayı değerlendir haftaya gel bakalım catlamis mi dedi

Canim şimdi doktorumla görüştüm dediki perşembe günü test yap daha öncesinde yaptığın testler doğru sonuç vermez bu ne demek seninde yaptığın test doğru sonuç wermemis olabilir senin adına çok sevindim kendi adıma da 2 gün daha fazladan beklicem die biraz sıkıldım ama en kolayı beklemek dediğimiz gibi beraber beklicez 3 gün daha:)

hayırlısı canım ben ümidi kestim olursa supriz olur artık

yaptım geldi testlerim birşey yok :) daha yapmam adet olmazsam yaparım
Canım benim bildiğim yumurta çatladiktan sonra 15. Günde adet olunuyor. Mesela benim 26 aralıkta yapıldı iğnem ama yumurta 28 aralıkta çatladı. Yani perşembe ya da cuma günü olası adet günüm ve ondan önce özellikle iğneden 12 gün geçmeden yapılan testler yanıltıcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…