- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.281
Valla üzülme sakın yoksada ben adet olacagim ve sabırsızlıkla bekliyorum çünkü yeniden başlayacağım tecrübe oldu kendimi kastım evde is yapmadım hiç gerek yok relax yaa ne gerek var ben adet olacağıma yakın sert sivilcem çıkıyordu yüzümde ve şimdi farkettim birde neye seviniyorum kendi kendime yumurtlamadigim için az adet oluyordum eminim ki çok olacağım özlemişim valla bi rahatlarım içim temizlenirÖyle yapıyım dimi yarına ne kaldı ki şurda boşuna bi gecemi tereddütle gecirmiyim çok haklısın canım beklemek daha kolay..
Canim hamile olabilirsin ama gene de çok umitlenme kan testi ver kesinlessinHeyecandan başka topige attım ya :) bugün ignenin 13. Günü bende ovulasyon testi vardı dün yapmıştım tek çizgiydi bugünkü bu acaba hamilemiyim yarın test yaptircam bi anda çok heycanlandim bide iğne vuruldugum bi kaç gün böyle çıkıp siliklesmisti
Canim şimdi doktorumla görüştüm dediki perşembe günü test yap daha öncesinde yaptığın testler doğru sonuç vermez bu ne demek seninde yaptığın test doğru sonuç wermemis olabilir senin adına çok sevindim kendi adıma da 2 gün daha fazladan beklicem die biraz sıkıldım ama en kolayı beklemek dediğimiz gibi beraber beklicez 3 gün daha:)Valla üzülme sakın yoksada ben adet olacagim ve sabırsızlıkla bekliyorum çünkü yeniden başlayacağım tecrübe oldu kendimi kastım evde is yapmadım hiç gerek yok relax yaa ne gerek var ben adet olacağıma yakın sert sivilcem çıkıyordu yüzümde ve şimdi farkettim birde neye seviniyorum kendi kendime yumurtlamadigim için az adet oluyordum eminim ki çok olacağım özlemişim valla bi rahatlarım içim temizlenir
Perşembe günü vericem canım doktorum kesinlikle test yapmiosun daha önce dedi:)Canim hamile olabilirsin ama gene de çok umitlenme kan testi ver kesinlessin
hayırlısı canım ben ümidi kestim olursa supriz olur artıkCanim şimdi doktorumla görüştüm dediki perşembe günü test yap daha öncesinde yaptığın testler doğru sonuç vermez bu ne demek seninde yaptığın test doğru sonuç wermemis olabilir senin adına çok sevindim kendi adıma da 2 gün daha fazladan beklicem die biraz sıkıldım ama en kolayı beklemek dediğimiz gibi beraber beklicez 3 gün daha:)
hayırlısı canım bol bol dua etCanlar bir yumurtam olmuş 22 milim bugün yarın catlar dedi bu haftayı değerlendir haftaya gel bakalım catlamis mi dedi
Hadi inşallah pozitifi görürsün canımPerşembe günü vericem canım doktorum kesinlikle test yapmiosun daha önce dedi:)
Bana çatlatma iğnesi vermedi gerek mi görmedi acabahayırlısı canım bol bol dua et
kendi kendine çatlayacak demek ki benimki çatlamadığı için verdi büyüyordu benim yumurtalarımBana çatlatma iğnesi vermedi gerek mi görmedi acaba
Anladım haftaya bakacak zaten catlamadiysa bidaha ki ay verir belki 6ay klomen tedavisi yapacakmışkendi kendine çatlayacak demek ki benimki çatlamadığı için verdi büyüyordu benim yumurtalarım
ben daha ilk aydan yoruldumAnladım haftaya bakacak zaten catlamadiysa bidaha ki ay verir belki 6ay klomen tedavisi yapacakmış
Çok sevindim canım hayırlı olur yeni yumurtan:)) inşallah bebek olarak geri gelir sana:)))Canlar bir yumurtam olmuş 22 milim bugün yarın catlar dedi bu haftayı değerlendir haftaya gel bakalım catlamis mi dedi
Ya ümidini kesme hiç belli olmaz ki ya sen bugün de test yaptın mi?hayırlısı canım ben ümidi kestim olursa supriz olur artık
Niye yoruluyorsun canım hiçbir şey kolay değil ya Tup bebek tedavisi gorsek şükürler olsun ki tedavimiz var ümidini sakın kesmeben daha ilk aydan yoruldum
Inşallah canım yaa ilk tedavim inş olur hepimizin tabi kiÇok sevindim canım hayırlı olur yeni yumurtan:)) inşallah bebek olarak geri gelir sana:)))
tüp bebek bile yaptırsam olmaz benim :)Niye yoruluyorsun canım hiçbir şey kolay değil ya Tup bebek tedavisi gorsek şükürler olsun ki tedavimiz var ümidini sakın kesme
yaptım geldi testlerim birşey yok :) daha yapmam adet olmazsam yaparımYa ümidini kesme hiç belli olmaz ki ya sen bugün de test yaptın mi?
Stresten de olmaz rahat oltüp bebek bile yaptırsam olmaz benim :)
Canım benim bildiğim yumurta çatladiktan sonra 15. Günde adet olunuyor. Mesela benim 26 aralıkta yapıldı iğnem ama yumurta 28 aralıkta çatladı. Yani perşembe ya da cuma günü olası adet günüm ve ondan önce özellikle iğneden 12 gün geçmeden yapılan testler yanıltıcı oluyor.yaptım geldi testlerim birşey yok :) daha yapmam adet olmazsam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?