klomen kullananlar varmı?

Erken gebelik testi yaptım bilmiyorum valla kimyasallarda değerim 12 iken o testler silik çıkarmıştı 11 gün azda olsa çıkması gerekmiyor muydu

Erken gebelik testi yaptım bilmiyorum valla kimyasallarda değerim 12 iken o testler silik çıkarmıştı 11 gün azda olsa çıkması gerekmiyor muydu
İğne ile verilen hormonlar dolayısıyla hamile olmasan da hamile gibi çıkabiliyor. Bir de hormonun idrara geçiş süresi daha uzun malum. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah. Malum ruhlar aleminde kimin soyundan kimin yaratıldığı hangi gün hangi saatte doğacağı belirlenmiş aslında. O yüzden de daha zamanı gelmemiş demek ki diye düşünmek en güzeli :)

en rahat olduğum zaman adet olduğum zaman biran önce olsamda huzura ersem :)

Kızlar nerdesiniz ya Sesiniz kesildi? Ne war ne yok neler yapiosunuz?
Ne yapalım yaa evdeyiz aynen kimsenin sesi çıkmıyor yarın okul tatil olduğu için kız kardeşim kalmaya gelecekmis dün Dr gitmiştim yumurta 22 milim di dünü degerlendiremedim bugün olur diyordum kardeşim gelince nasıl olucak onu düşünüyorum

Ben de okuldan şimdi geldim ve çoook yoruldum. Dinlenmek istiyorum.
Hamile haberleri gelsin de umudumuz artsın yaa

Selamun aleyküm canlar ben yokum topik uyuya kamış nörüyonuz yaaaa ben sahtayım size ne oldu dökülüyonuz yine öyle grip olmuşumki salya sümük o biçim sabaha kadar uyuyamadım bugün doktora gittim öğlen topige girdim kimse yok dedim doktora gidim gelim şunları bir araya toplim eeee anlatin bakim ne var ne yok ;

benim biraz ağrım var birşey yoktur diye dün bir güzel yamactan poşetle kaydım :) sen nasılsın ne var ne yok
Bi yerinde dur bi otur yerinde bakalım neler oluyor ne kayıyon :))gı ya hamileysen ablamda tarabyada oturuyor akşam onlarda kayıyodu resim atmışlardı

Kız Kaçırma bugünü kardeşin sizin odada yatmio heralde banyonuzu sabah yaparsiniz napalım... zaten sen hemen banyo yapma uyu sabaha kadar kalkma ben öyle yapmıştım. .

Ne dedi doktor canım anlatsana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…