- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.301
Erken gebelik testi yaptım bilmiyorum valla kimyasallarda değerim 12 iken o testler silik çıkarmıştı 11 gün azda olsa çıkması gerekmiyor muyduCanım benim bildiğim yumurta çatladiktan sonra 15. Günde adet olunuyor. Mesela benim 26 aralıkta yapıldı iğnem ama yumurta 28 aralıkta çatladı. Yani perşembe ya da cuma günü olası adet günüm ve ondan önce özellikle iğneden 12 gün geçmeden yapılan testler yanıltıcı oluyor.
İğne ile verilen hormonlar dolayısıyla hamile olmasan da hamile gibi çıkabiliyor. Bir de hormonun idrara geçiş süresi daha uzun malum. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah. Malum ruhlar aleminde kimin soyundan kimin yaratıldığı hangi gün hangi saatte doğacağı belirlenmiş aslında. O yüzden de daha zamanı gelmemiş demek ki diye düşünmek en güzeli :)Erken gebelik testi yaptım bilmiyorum valla kimyasallarda değerim 12 iken o testler silik çıkarmıştı 11 gün azda olsa çıkması gerekmiyor muydu
en rahat olduğum zaman adet olduğum zaman biran önce olsamda huzura ersem :)İğne ile verilen hormonlar dolayısıyla hamile olmasan da hamile gibi çıkabiliyor. Bir de hormonun idrara geçiş süresi daha uzun malum. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah. Malum ruhlar aleminde kimin soyundan kimin yaratıldığı hangi gün hangi saatte doğacağı belirlenmiş aslında. O yüzden de daha zamanı gelmemiş demek ki diye düşünmek en güzeli :)
Öyle valla en azından insanın kafası rahat oluyoen rahat olduğum zaman adet olduğum zaman biran önce olsamda huzura ersem :)
Inşallah canım hepimiz görelim en yakın zamanda inşallah. ..Hadi inşallah pozitifi görürsün canım
Hayırlısı canım hepsi zor gerçekten rabbim kimseyi bekletmesinSende benim gibisin canım sebepsiz kısırlık diyorlar sebebi olsa ilacıda var diyo doktor yumurta tembelliği var dedi ama yine gebelik olur dedi o kadarda sıkıntılı değil böylesi daha zor kuzum
benim biraz ağrım var birşey yoktur diye dün bir güzel yamactan poşetle kaydım :) sen nasılsın ne var ne yokKızlar nerdesiniz ya Sesiniz kesildi? Ne war ne yok neler yapiosunuz?
Ne yapalım yaa evdeyiz aynen kimsenin sesi çıkmıyor yarın okul tatil olduğu için kız kardeşim kalmaya gelecekmis dün Dr gitmiştim yumurta 22 milim di dünü degerlendiremedim bugün olur diyordum kardeşim gelince nasıl olucak onu düşünüyorumKızlar nerdesiniz ya Sesiniz kesildi? Ne war ne yok neler yapiosunuz?
Canım sende mi sigara kullanıyorsun :)Ben de okuldan şimdi geldim ve çoook yoruldum.Dinlenmek istiyorum.
Hamile haberleri gelsin de umudumuz artsın yaa
Yok kullanmıyorum canim hayatimda hic icmedim ama efkarlandim hamile haberi olmayinca ondanCanım sende mi sigara kullanıyorsun :)
hahahah anladım bende arada içerdim tedaviye başlayınca bırakmıştim eşim dün paketi unutmuş 3 5 tane içtim sanırsam ki bende yok diye efkarlandımYok kullanmıyorum canim hayatimda hic icmedim ama efkarlandim hamile haberi olmayinca ondan
Bi yerinde dur bi otur yerinde bakalım neler oluyor ne kayıyon :))gı ya hamileysen ablamda tarabyada oturuyor akşam onlarda kayıyodu resim atmışlardıbenim biraz ağrım var birşey yoktur diye dün bir güzel yamactan poşetle kaydım :) sen nasılsın ne var ne yok
Kız dikkat etsene belki bişe vardır? Bu işler belli olmaz. Idrar testi aldım ama daha yapmadim beklemedeyim.benim biraz ağrım var birşey yoktur diye dün bir güzel yamactan poşetle kaydım :) sen nasılsın ne var ne yok
Kız Kaçırma bugünü kardeşin sizin odada yatmio heralde banyonuzu sabah yaparsiniz napalım... zaten sen hemen banyo yapma uyu sabaha kadar kalkma ben öyle yapmıştım. .Ne yapalım yaa evdeyiz aynen kimsenin sesi çıkmıyor yarın okul tatil olduğu için kız kardeşim kalmaya gelecekmis dün Dr gitmiştim yumurta 22 milim di dünü degerlendiremedim bugün olur diyordum kardeşim gelince nasıl olucak onu düşünüyorum
Daha belli diil canım ya testim var ama henüz yapmadim bazen hastalancam gibi hissediyorum bazen midem bi tuhaf oluo ara ara öğürüorum acaba mi diorum perşembe belli olur inşallah. ..
Ne dedi doktor canım anlatsana?Selamun aleyküm canlar ben yokum topik uyuya kamışnörüyonuz yaaaa ben sahtayım size ne oldu dökülüyonuz yine öyle grip olmuşumki salya sümük o biçim sabaha kadar uyuyamadım bugün doktora gittim öğlen topige girdim kimse yok dedim doktora gidim gelim şunları bir araya toplim eeee anlatin bakim ne var ne yok ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?