klomen kullananlar varmı?

Gebelik düşünmüyorum erteledim o meseleyi canım oluruna bıraktım ya tutarsa misali Alahım sizlere nasip etsin önce

Kız Kaçırma bugünü kardeşin sizin odada yatmio heralde banyonuzu sabah yaparsiniz napalım... zaten sen hemen banyo yapma uyu sabaha kadar kalkma ben öyle yapmıştım. .
Allahtan vazgeçti o varken olmazdı yaa dr sordum sabaha kadar yatmaya gerek yok demişti 15 20 dk yeterliymiş

bugün bana çok uyku çöktü ya yattım baya şimdi kalktim hala uzanıyorum gerçi kafam yerinde değil bugün oturdum ağladım bir güzel Allahım dedim nolursun hayırlısıyla yavrum olsun ben çok üzülüyorum stres yapıyorum dayanamıyorum sen yardım et dedim inş duamı kabul eder

Allah sana akıl fikir versin ne diyim aglamak niye onu anlamıyom kız hayırlısını iste hayırlısını ne edersen kendine edersin ben dün eşimle biraz tartıştım inanki çocuk falan herşeyden Vazgeçtim herşeyin hayırlısını isteyin eşinde evladında anne babanında takma bu kadar kafaya

Allah razı olsun kuşummm inş en kısa zamanda geçer senden başka kimsenin aklına gelmemişim kimse nerelerdeydin diye sormadı :)) topigin gülü yok kimsenin haberi yok

Allah razı olsun kuşummm inş en kısa zamanda geçer senden başka kimsenin aklına gelmemişim kimse nerelerdeydin diye sormadı :)) topigin gülü yok kimsenin haberi yok
ya niye öyle diyorsun abla ben soracaktım ama su etiket olayını bulamadım ki :) hayırlısını istiyorum tabi ki ne bilim bazen tepem atıyor yok istemiyorum diyorum bi çok istiyorum iyice kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…