- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.321
Kulak burun boğaza gittim kuzum :))))Ne dedi doktor canım anlatsana?
Hepimize nasip etsin canım hayırlısıyla...Gebelik düşünmüyorum erteledim o meseleyi canım oluruna bıraktım ya tutarsa misali Alahım sizlere nasip etsin önce
Hımm anladım cnm çok geçmiş olsun acilen iyilesirsin inşallah. .Kulak burun boğaza gittim kuzum :))))
Amin diyim daha ne diyim:))Hepimize nasip etsin canım hayırlısıyla...
Amin inş şuan grip benim için dahada önemli bi atsam üzerimden çok kötü yaaHımm anladım cnm çok geçmiş olsun acilen iyilesirsin inşallah. .
Grip çok kötü ya benide aldi alamiyo bi hastalanirsam yatak dosek yatiracak korkuorum hastalanmaktan yaaaAmin inş şuan grip benim için dahada önemli bi atsam üzerimden çok kötü yaa
Selamun aleyküm canlar ben yokum topik uyuya kamışnörüyonuz yaaaa ben sahtayım size ne oldu dökülüyonuz yine öyle grip olmuşumki salya sümük o biçim sabaha kadar uyuyamadım bugün doktora gittim öğlen topige girdim kimse yok dedim doktora gidim gelim şunları bir araya toplim eeee anlatin bakim ne var ne yok ;[/QU
nerelerdesin yaa gözlerim seni aradı geçmiş olsun canım
Allahtan vazgeçti o varken olmazdı yaa dr sordum sabaha kadar yatmaya gerek yok demişti 15 20 dk yeterliymişKız Kaçırma bugünü kardeşin sizin odada yatmio heralde banyonuzu sabah yaparsiniz napalım... zaten sen hemen banyo yapma uyu sabaha kadar kalkma ben öyle yapmıştım. .
hadi inş bişeyler vardırDaha belli diil canım ya testim var ama henüz yapmadim bazen hastalancam gibi hissediyorum bazen midem bi tuhaf oluo ara ara öğürüorum acaba mi diorum perşembe belli olur inşallah. ..
Hakkında hayırlısı olsun canimm.ınsallh bebeğin seninledirDaha belli diil canım ya testim var ama henüz yapmadim bazen hastalancam gibi hissediyorum bazen midem bi tuhaf oluo ara ara öğürüorum acaba mi diorum perşembe belli olur inşallah. ..
aman abla ya kasmaya gerek yok olacağı varsa olur zaten deme amaBi yerinde dur bi otur yerinde bakalım neler oluyor ne kayıyon :))gı ya hamileysen ablamda tarabyada oturuyor akşam onlarda kayıyodu resim atmışlardı
hadi ya yapmayacaksan ne diye aldın dürter seni o perşembeye kadar iki tane alsaydın birini şimdi yapiverirdin benim gibiKız dikkat etsene belki bişe vardır? Bu işler belli olmaz. Idrar testi aldım ama daha yapmadim beklemedeyim.
Allah sana akıl fikir versin ne diyim aglamak niye onu anlamıyom kız hayırlısını iste hayırlısını ne edersen kendine edersin ben dün eşimle biraz tartıştım inanki çocuk falan herşeyden Vazgeçtim herşeyin hayırlısını isteyin eşinde evladında anne babanında takma bu kadar kafayabugün bana çok uyku çöktü ya yattım baya şimdi kalktim hala uzanıyorum gerçi kafam yerinde değil bugün oturdum ağladım bir güzel Allahım dedim nolursun hayırlısıyla yavrum olsun ben çok üzülüyorum stres yapıyorum dayanamıyorum sen yardım et dedim inş duamı kabul eder
ya niye öyle diyorsun abla ben soracaktım ama su etiket olayını bulamadım ki :) hayırlısını istiyorum tabi ki ne bilim bazen tepem atıyor yok istemiyorum diyorum bi çok istiyorum iyice kafayı yedimAllah razı olsun kuşummm inş en kısa zamanda geçer senden başka kimsenin aklına gelmemişim kimse nerelerdeydin diye sormadı :)) topigin gülü yok kimsenin haberi yok
ben burdayım yemek yiyordukYine kimsecikler yok
Afiyet olsun kuzucummm bende yemek yiyodum göz atim dedim baktım kimse yok bi çay koyda içek karşılıklıben burdayım yemek yiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?