- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.341
gel abla içelim beraberAfiyet olsun kuzucummm bende yemek yiyodum göz atim dedim baktım kimse yok bi çay koyda içek karşılıklı
Tşk ederim ellerine sağlık kuzu bugün nasılsın bakimgel abla içelim beraber
hep yatasım var hiç halim yok moralim yok iç huzurum yok bi garibimTşk ederim ellerine sağlık kuzu bugün nasılsın bakim
Canisi dün karda zar zor bata çıka gittim Dr drda iyi gelebilmissin dedi bir tane yumurtam olmuş 22 milim iyi gözüküyor dedi 1 haftayı değerlendir pazartesi gel bakalım catlamis mıAllah razı olsun kuşummm inş en kısa zamanda geçer senden başka kimsenin aklına gelmemişim kimse nerelerdeydin diye sormadı :)) topigin gülü yok kimsenin haberi yok
Bugün toplanamadikYine kimsecikler yok
Hayırlısı olsun kuzum çok sevindim iğne vermedi galiba inş çatlar zati igneninde bi etkisi olmuyo çatlamayan yumurtaya düşünüyorum acaba benim yumurta deve yumurtasımıydı çatlamadıCanisi dün karda zar zor bata çıka gittim Dr drda iyi gelebilmissin dedi bir tane yumurtam olmuş 22 milim iyi gözüküyor dedi 1 haftayı değerlendir pazartesi gel bakalım catlamis mı
Hoş geldin canom sen nasılsın bakim son durumunu alayımBende burdayım kızlar. ..
Kendini dış dünyaya kapatma canım benim en çokta senin hamiş kalmanı istiyorum valla ama sana çok bedduam var :))) ikiz vere Rabbim gözün uyku kıçın yer görmeye inşAllahhhhhhhh Allahım duy sesimi yarabbimmmmhep yatasım var hiç halim yok moralim yok iç huzurum yok bi garibim
Walla bugün midem bi tuhaf kuzum ya kokulara hassasiyetim çok arttı anında öğürüyorum goguslerimde çok hassas walla testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi psikolojikmidir anlamadım ama dusuklerimde bile bole olmamıştım iğnesi böyle bi etkisi varmı acaba?Hoş geldin canom sen nasılsın bakim son durumunu alayım
Hadi inşAllah canım hamilesindir benim göğüs hassasiyeti çok olmuştu ama bulantı falan hamilelikdede hiç yaşamadım inş hayra alamettir yegenimiz yola çıkmıştır inşAllahWalla bugün midem bi tuhaf kuzum ya kokulara hassasiyetim çok arttı anında öğürüyorum goguslerimde çok hassas walla testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi psikolojikmidir anlamadım ama dusuklerimde bile bole olmamıştım iğnesi böyle bi etkisi varmı acaba?
amiiinnnn :) cümlemize inşallahKendini dış dünyaya kapatma canım benim en çokta senin hamiş kalmanı istiyorum valla ama sana çok bedduam var :))) ikiz vere Rabbim gözün uyku kıçın yer görmeye inşAllahhhhhhhh Allahım duy sesimi yarabbimmmm
bende hicbirsey yok sadece göguslerimin ucu acıyor sivilcelerim çıktı kesin adet olacagim biran önce olayım bir dahaki ay inş hamile kalacağım. sende inş hamilesindir öyle doğuyor icimeGözdecim sende de varmı bu belirtiler ya miden ve goguslerinde hassasiyet warmi?
Kız bu benim için beddua dilineamiiinnnn :) cümlemize inşallah
İnşallah güzel haberler verirsin bize :) iğnenin etkisi artık azalmış olmalı bence. Göğüs ağrısı bende de var bir de bel ağrısı. Ama kararlıyıo test yapmıcam perşembe ya da cuma belli olacak zaten sonuç adet olacak gibi hissediyorum. HayırlısıWalla bugün midem bi tuhaf kuzum ya kokulara hassasiyetim çok arttı anında öğürüyorum goguslerimde çok hassas walla testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi psikolojikmidir anlamadım ama dusuklerimde bile bole olmamıştım iğnesi böyle bi etkisi varmı acaba?
yookkk abla öyle ayrı gayrı hep beraber bu yola baş koyduk hep birlikte inşallahKız bu benim için beddua dilinebiber sürcem senin
O iğnenin etkisi kuzu göğüs ucu hassasiyeti ve sivilce sivilce bilmeyen benim bile sivilcelerim çıktı tabi sitresinde etkisi çok varbende hicbirsey yok sadece göguslerimin ucu acıyor sivilcelerim çıktı kesin adet olacagim biran önce olayım bir dahaki ay inş hamile kalacağım. sende inş hamilesindir öyle doğuyor icime
yookkk abla öyle ayrı gayrı hep beraber bu yola baş koyduk hep birlikte inşallah
ben adet olacagim ya kesin ama üzülmüyorum sadece biraz daha uzadı şimdi biran önce adet gelsin diye Allahıma dua ediyorum diyorum Allahım yine kimyasal olacaksa hiç olmasın adet olayimO iğnenin etkisi kuzu göğüs ucu hassasiyeti ve sivilce sivilce bilmeyen benim bile sivilcelerim çıktı tabi sitresinde etkisi çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?