- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.361
Geçen gün dediğin gibi biraz daha keyfini sürben adet olacagim ya kesin ama üzülmüyorum sadece biraz daha uzadı şimdi biran önce adet gelsin diye Allahıma dua ediyorum diyorum Allahım yine kimyasal olacaksa hiç olmasın adet olayim
aynen ya varsa kısmetse olur Rabbim yazmadıysa ne yapsak bos razı gelip şükretmek gerekGeçen gün dediğin gibi biraz daha keyfini sürkuzum olacak inş bu ay değilse diğer aylarda Allahın izniyle dünyada o kadar dert varki topikte okuyorumda diyorum böyle bi dünyaya çocuk düşünmek saçma geliyo
Igne vermedi canım pazartesi gidicem inş sen nasılsınHayırlısı olsun kuzum çok sevindim iğne vermedi galiba inş çatlar zati igneninde bi etkisi olmuyo çatlamayan yumurtaya düşünüyorum acaba benim yumurta deve yumurtasımıydı çatlamadıaglasammı gülsemmi valla ya sen çatlamışmı diye kontrole git canım
Ben daha yeni yumurtladim calisicaz bu hafta bakalımHayırlı akşamlar kızlar :) durumlar nasıl
Valla bu topikte özel hayat diye bişey kalmadı hepsini döktük ortaya bu klomen yüzünden :)))) utanma kuzum neydek artıkınBen daha yeni yumurtladim calisicaz bu hafta bakalım
Aynen öyle kuzu canım çok sıkkın eşim 2. Çocuğu istemiyordu rezervim sınırda olduğunu öğrenince razi olmuştu şimdi durmuş yapmak istemiyorum ne yapicam ben boşuna mi ilaç kullandımValla bu topikte özel hayat diye bişey kalmadı hepsini döktük ortaya bu klomen yüzünden :)))) utanma kuzum neydek artıkın
Nasıl istemiyo ya ilk defa çocuk istemeyen bir eş görüyorum neden öyle düşünüyor yolunda gitmeyen bişeylermi var ama şunu sakın unutma erkekler yani babalar sadece sever ihtiyacını alır ama bütün yük sorumluluk biz kadınlara düşüyo eşin istemiyosa sende bu konuda biraz daha düşün derim bu çocuk sadece senin değil ikinizin sende o kadar hevesli durma eşinin karşısında sıradan birgün gibi degerlendir anlamasın o zaman doktorun ilişki önerdiğini söylemedin inşAynen öyle kuzu canım çok sıkkın eşim 2. Çocuğu istemiyordu rezervim sınırda olduğunu öğrenince razi olmuştu şimdi durmuş yapmak istemiyorum ne yapicam ben boşuna mi ilaç kullandım
Söyledim malesef onun düşüncesi dünya kotuymus ne gerek varmış ben çok istiyorumNasıl istemiyo ya ilk defa çocuk istemeyen bir eş görüyorum neden öyle düşünüyor yolunda gitmeyen bişeylermi var ama şunu sakın unutma erkekler yani babalar sadece sever ihtiyacını alır ama bütün yük sorumluluk biz kadınlara düşüyo eşin istemiyosa sende bu konuda biraz daha düşün derim bu çocuk sadece senin değil ikinizin sende o kadar hevesli durma eşinin karşısında sıradan birgün gibi degerlendir anlamasın o zaman doktorun ilişki önerdiğini söylemedin inş
slm.iyi geceler. Benim eşim de pek hevesli değil. Onun ilk evliliginden bi kızı var.bazen öyle sinir bozucu konusuyo ki vazgecesim geliyor. Sonra pişman olurum diye birakmiyom. Sen de takma kafana. Eğer istiyosan umursamaAynen öyle kuzu canım çok sıkkın eşim 2. Çocuğu istemiyordu rezervim sınırda olduğunu öğrenince razi olmuştu şimdi durmuş yapmak istemiyorum ne yapicam ben boşuna mi ilaç kullandım
Kızlar üzgünüm sizin gibi düşünemiyorum eşim istemese hiç yanaşmazdım inanınki ama tepkimide koyardım benden çocuk istemeyen adam benide gözünden çıkarmış diye düşünürdüm tamam evde 3 yada 4 çocuk olsa eşinize hak verirdim gerek yok derdim ama ortam kötü diye ben evlat sahibi olamayacakmıyım çok bencilceslm.iyi geceler. Benim eşim de pek hevesli değil. Onun ilk evliliginden bi kızı var.bazen öyle sinir bozucu konusuyo ki vazgecesim geliyor. Sonra pişman olurum diye birakmiyom. Sen de takma kafana. Eğer istiyosan umursama
Kadınlığınizi kullanın bilmem anlatabildim miSo
Söyledim malesef onun düşüncesi dünya kotuymus ne gerek varmış ben çok istiyorum
Gözdeden tiyolar alın ben bu konuda çok katıyımKadınlığınizi kullanın bilmem anlatabildim mi
oyarım adamı biz o kadar ilaç iğne yiyoruz seve seve yapacaklarGözdeden tiyolar alın ben bu konuda çok katıyımyine yaptı yapacağını :))))
Zamanında tepkimi koymustum hatırladığım kadariyla 2 ay beraber olmamistim yinede istememisti inat yani ona göre 1 tane olsun ona iyi bakalım ama ben oğlum tek kalmasın istiyorumKızlar üzgünüm sizin gibi düşünemiyorum eşim istemese hiç yanaşmazdım inanınki ama tepkimide koyardım benden çocuk istemeyen adam benide gözünden çıkarmış diye düşünürdüm tamam evde 3 yada 4 çocuk olsa eşinize hak verirdim gerek yok derdim ama ortam kötü diye ben evlat sahibi olamayacakmıyım çok bencilce
Denicem bakalımKadınlığınizi kullanın bilmem anlatabildim mi
Oğlun için değil öncelikle kendin için iste canım mutlu bir evliliğin varsa eşini yola getir öyle çocuğa karar verin ama eşimden hayır yok kendimi çocuklarıma adarım diye bi düşüncen varsa sakın sakın derim çocuk mutluluk getirmiyo oda seninle beraber sürünüyo yaşayan biri olarak söylüyorum kuzumZamanında tepkimi koymustum hatırladığım kadariyla 2 ay beraber olmamistim yinede istememisti inat yani ona göre 1 tane olsun ona iyi bakalım ama ben oğlum tek kalmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?