- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.381
Sesli güldüm ya:)))) alemsin kuzum kız uyku ilacı verme sabaha kadar uyanmasını beklersin :)))) içirip miçirme içkiliyken olan çocuktan ne hayır gelirYap kız inadina uyku ilacı mi verirsin icirirmisin bi boş anını yakala
Allaha Şükür mutluyuz kavgamiz küçük şeylerden olur eminim olsa o da çok sever bilmiyorum dusugum oldu birinin bobrekleri yoktu birinin kalbi durdu onları mi kafaya takıyor ama ben genetik testleri yaptırdım bişey çıkmadıOğlun için değil öncelikle kendin için iste canım mutlu bir evliliğin varsa eşini yola getir öyle çocuğa karar verin ama eşimden hayır yok kendimi çocuklarıma adarım diye bi düşüncen varsa sakın sakın derim çocuk mutluluk getirmiyo oda seninle beraber sürünüyo yaşayan biri olarak söylüyorum kuzum
Bende öyle dedim ben boşuna mi gittim dr aoyarım adamı biz o kadar ilaç iğne yiyoruz seve seve yapacaklarbilmem yine anlatabildim mi
Kız onlardan yok bizdeYap kız inadina uyku ilacı mi verirsin icirirmisin bi boş anını yakala
benimki açıkça istemiyorum demiyo ki.lafı açılınca ugrasma doktorlarla kendiliğinden olur diyo.yada gelecekteki hayatimizdan bahsederken hiç çocuğu hesaba katmiyo.ona sinir oluyom. Sanırım ben hamile kalmadan alinganliga başladımKızlar üzgünüm sizin gibi düşünemiyorum eşim istemese hiç yanaşmazdım inanınki ama tepkimide koyardım benden çocuk istemeyen adam benide gözünden çıkarmış diye düşünürdüm tamam evde 3 yada 4 çocuk olsa eşinize hak verirdim gerek yok derdim ama ortam kötü diye ben evlat sahibi olamayacakmıyım çok bencilce
Bende bu ay olmazsa Dr a gitmicem ara vericem ama eşim istemiyor kızlar zaten ara vermiştik baya bu ay ilkti sizce ne yapmalıyım aşılama da kesin değil onu da pek istemiyorum artık yaşım 21 eşim 28 o da çok istiyor bende istiyorum ama olmuyor biraz daha mı kendi haline birakmaliyim
Canım ben bu ay aşılama için gitmiştim klomen verdi çatlatma iğnesi verdi ama aşılama günü bazı sorunlar oldu ve yapılmadı malesef biz günleri değerlendirdik ama bilmiyorum nasipCanım sende mi klomen kullandin eğer öyleyse git Dr yasin da geç değil ki
Ahahah onlar işin girgiri :) bi yolunu bul demek istedim:)Sesli güldüm ya:)))) alemsin kuzum kız uyku ilacı verme sabaha kadar uyanmasını beklersin :)))) içirip miçirme içkiliyken olan çocuktan ne hayır gelir
Bana iğne verilmedi seninki olmuştur inşCanım ben bu ay aşılama için gitmiştim klomen verdi çatlatma iğnesi verdi ama aşılama günü bazı sorunlar oldu ve yapılmadı malesef biz günleri değerlendirdik ama bilmiyorum nasip
İğne vuruldu ama çatladı mi bilmiyorum canım hiç ağrım da yok belirti de iğneden sonra 9.gün bugün bata da az kaldı ama 17.güne kadar olmazsam test yapıcam normal de bat tarihim de oluyordumBana iğne verilmedi seninki olmuştur inş
Yumurta çatlamışmı diyo kontrole git ihmal etme canım doktor kontrolünde ol sürekliİğne vuruldu ama çatladı mi bilmiyorum canım hiç ağrım da yok belirti de iğneden sonra 9.gün bugün bata da az kaldı ama 17.güne kadar olmazsam test yapıcam normal de bat tarihim de oluyordum
Kadınların geninde var alınganlık canımbenimki açıkça istemiyorum demiyo ki.lafı açılınca ugrasma doktorlarla kendiliğinden olur diyo.yada gelecekteki hayatimizdan bahsederken hiç çocuğu hesaba katmiyo.ona sinir oluyom. Sanırım ben hamile kalmadan alinganliga başladım
Amin canım tedavin hayırlı olsun inş hakkında hayırlı olanı Rabbim gönlüne razı eylesin çatlamışmı diye kontrole git ihmal etme aramıza hoş geldin bu aradaGünaydın arkadaşlar.bende bu ay ilk klomen kullandım.2 yumurta oluştu.pazartesi iğne oldum.ve gün aşırı ilişki dedi doktor.çok kafama takmamaya çalışıyorum hatta umursamaz gibi yapmaya çalışıyorum.sanki yine olmcak gibi geliyo.Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Ahhh ah :))) olsada uyumasam Sabaherken kalkarim hep eşimin teyzesi kahvaltıya geliyor öğle oldu gelmedi :)))Millet bi Lailahe İllallah diyin kendinize gelin yaa öğlen oldu uyuyomusunuz hala huuu:))) bide çocuk istiyolar çocuk olsa bu saate kadar yata bilirmisiniz kıymetini bilin işte olmuyor diye kendinizi yiyip bitiriyonuz:))))
Değişiklik yap bugünde sen git:)))Ahhh ah :))) olsada uyumasam Sabaherken kalkarim hep eşimin teyzesi kahvaltıya geliyor öğle oldu gelmedi :)))
Millet bi Lailahe İllallah diyin kendinize gelin yaa öğlen oldu uyuyomusunuz hala huuu:))) bide çocuk istiyolar çocuk olsa bu saate kadar yata bilirmisiniz kıymetini bilin işte olmuyor diye kendinizi yiyip bitiriyonuz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?