klomen kullananlar varmı?

Allaha Şükür mutluyuz kavgamiz küçük şeylerden olur eminim olsa o da çok sever bilmiyorum dusugum oldu birinin bobrekleri yoktu birinin kalbi durdu onları mi kafaya takıyor ama ben genetik testleri yaptırdım bişey çıkmadı

benimki açıkça istemiyorum demiyo ki.lafı açılınca ugrasma doktorlarla kendiliğinden olur diyo.yada gelecekteki hayatimizdan bahsederken hiç çocuğu hesaba katmiyo.ona sinir oluyom. Sanırım ben hamile kalmadan alinganliga başladım

Bende bu ay olmazsa Dr a gitmicem ara vericem ama eşim istemiyor kızlar zaten ara vermiştik baya bu ay ilkti sizce ne yapmalıyım aşılama da kesin değil onu da pek istemiyorum artık yaşım 21 eşim 28 o da çok istiyor bende istiyorum ama olmuyor biraz daha mı kendi haline birakmaliyim

Canım sende mi klomen kullandin eğer öyleyse git Dr yasin da geç değil ki

Günaydınnnnn cancazlarımmmmm hepimize sağlıklı mutlu huzurlu nurlu bir gün diliyorum ben yine çoook hastayım öksürükte başladı şükür bi o eksikti kızlar sakın hasta olmayın valla çok zor ben hiç böyle olmamıştım yemeğin tadı bile yok ya bildiğiniz saman yiyo gibiyimm ((

İğne vuruldu ama çatladı mi bilmiyorum canım hiç ağrım da yok belirti de iğneden sonra 9.gün bugün bata da az kaldı ama 17.güne kadar olmazsam test yapıcam normal de bat tarihim de oluyordum
Yumurta çatlamışmı diyo kontrole git ihmal etme canım doktor kontrolünde ol sürekli

Kadınların geninde var alınganlık canım

Günaydın arkadaşlar.bende bu ay ilk klomen kullandım.2 yumurta oluştu.pazartesi iğne oldum.ve gün aşırı ilişki dedi doktor.çok kafama takmamaya çalışıyorum hatta umursamaz gibi yapmaya çalışıyorum.sanki yine olmcak gibi geliyo.Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Amin canım tedavin hayırlı olsun inş hakkında hayırlı olanı Rabbim gönlüne razı eylesin çatlamışmı diye kontrole git ihmal etme aramıza hoş geldin bu arada

Millet bi Lailahe İllallah diyin kendinize gelin yaa öğlen oldu uyuyomusunuz hala huuu:))) bide çocuk istiyolar çocuk olsa bu saate kadar yata bilirmisiniz kıymetini bilin işte olmuyor diye kendinizi yiyip bitiriyonuz:))))

Millet bi Lailahe İllallah diyin kendinize gelin yaa öğlen oldu uyuyomusunuz hala huuu:))) bide çocuk istiyolar çocuk olsa bu saate kadar yata bilirmisiniz kıymetini bilin işte olmuyor diye kendinizi yiyip bitiriyonuz:))))
Ahhh ah :))) olsada uyumasam Sabaherken kalkarim hep eşimin teyzesi kahvaltıya geliyor öğle oldu gelmedi :)))

Keske oglene kadar uyuyabilseydim hava aydinlanmadan kalkip yollara dusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…