klomen kullananlar varmı?

Allah yardımcınız olsun kızlar sizin işiniz zor ama güzel yönleride var bide böyle düşünün kimseye muhtaç ve bağımlı olmadan harcaya biliyorsunuz

İyi akşamlar kızlar evde Yoktum kayın valideme gitmiştim internetimde yoktu topige giremedim niye kimse yok hayırdır

İyi Akşamlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyor.progestan hap kullaniyom.doktor 10 gün kullan bırak dedi. Hiç bi ağrım sizim yok.yan etki mide bulantısı yapar dedi o da yok.sanırım bu ayda bişey yok

günüm perşembe cuma sabah kan tahlili vericem sabaha adet olmazsam tabi progestan kullandım geciktirebilir belki şüphede kalmak istemiyorum bi kan vereyim yarın akşam 8 9 gibi sonuç İnternete çıkıyor
Dr bana niye vermemiş progestan vermemiş

İyi Akşamlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyor.progestan hap kullaniyom.doktor 10 gün kullan bırak dedi. Hiç bi ağrım sizim yok.yan etki mide bulantısı yapar dedi o da yok.sanırım bu ayda bişey yok
Dr size niye progestan verdi benimki vermedi de bidaha gittiğimde sorayım

bende bıraktım valla hamile değilsem gecikme yaşamak istemiyorum çok üşeniyorum sabah kalkıp sağlık ocağına gitmeye ama napim hiç değilse derim adet olacagim birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…