- 4 Aralık 2016
- 140
- 22
- 13
- 45
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.401
Günaydın herkese.aynen öyle. En nefret ettiğim şey sabah uyanmak ama haftanın 6 günü çalışıyorumKeske oglene kadar uyuyabilseydimhava aydinlanmadan kalkip yollara dusuyoruz
o konuda haklısın. Şartları esitlemis oluyoz.ama bazen ev hanimligina ozenmiyo degilimAllah yardımcınız olsun kızlar sizin işiniz zor ama güzel yönleride var bide böyle düşünün kimseye muhtaç ve bağımlı olmadan harcaya biliyorsunuz
Çocuk olunca ev hanımlıgınında tadına bakmış olursun canım :))o konuda haklısın. Şartları esitlemis oluyoz.ama bazen ev hanimligina ozenmiyo degilim
ağzın bal yesin .inşallah hep birlikte canımÇocuk olunca ev hanımlıgınında tadına bakmış olursun canım :))
Geldiler yedik topladım sofrayi mutfağı anca oturdum :))Değişiklik yap bugünde sen git:)))
Hoş geldinselam millet ben geldim :)
hoşbuldum ee anlatın bakalım ne var ne yokHoş geldin
Ne olsun canım ya bu gece oldu da yarin ne olacak onu bilmiyorum inş işten bişey yokmuş gibi gelirde konuşurumhoşbuldum ee anlatın bakalım ne var ne yok
kimsede birşey yok morel de yok galibaİyi akşamlar kızlar evde Yoktum kayın valideme gitmiştim internetimde yoktu topige giremedim niye kimse yok hayırdır
Sen naptın hasta oldunmu günün geçtikimsede birşey yok morel de yok galiba
günüm perşembe cuma sabah kan tahlili vericem sabaha adet olmazsam tabi progestan kullandım geciktirebilir belki şüphede kalmak istemiyorum bi kan vereyim yarın akşam 8 9 gibi sonuç İnternete çıkıyorSen naptın hasta oldunmu günün geçti
Dr bana niye vermemiş progestan vermemişgünüm perşembe cuma sabah kan tahlili vericem sabaha adet olmazsam tabi progestan kullandım geciktirebilir belki şüphede kalmak istemiyorum bi kan vereyim yarın akşam 8 9 gibi sonuç İnternete çıkıyor
Dr size niye progestan verdi benimki vermedi de bidaha gittiğimde sorayımİyi Akşamlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyor.progestan hap kullaniyom.doktor 10 gün kullan bırak dedi. Hiç bi ağrım sizim yok.yan etki mide bulantısı yapar dedi o da yok.sanırım bu ayda bişey yok
Bugün herkes bakıp çıkıyor heralde bi bulusamadikİyi akşamlar kızlar evde Yoktum kayın valideme gitmiştim internetimde yoktu topige giremedim niye kimse yok hayırdır
Geldim kuzucuk progestan rahim duvarını kalınlaştırıyo birde düşük önleyiciBugün herkes bakıp çıkıyor heralde bi bulusamadik
bende bıraktım valla hamile değilsem gecikme yaşamak istemiyorum çok üşeniyorum sabah kalkıp sağlık ocağına gitmeye ama napim hiç değilse derim adet olacagim birşey yokİyi Akşamlar. Benim de cumartesi adet olmam gerekiyor.progestan hap kullaniyom.doktor 10 gün kullan bırak dedi. Hiç bi ağrım sizim yok.yan etki mide bulantısı yapar dedi o da yok.sanırım bu ayda bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?