- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
kağıda ikisinide yazdı doktor pregnly i yazdı önce sonra bulmada zorluk çekenler var dedi bulamazsan diğerini al dedi.sen kendin mi yapmıştın hastanede mi yaptırdınCanım gecen ay ovitrelle almıştık onun fiyatı 70 küsür diye biliyorum karından yapılıyor ama pregnly kalçadan yapılır yarı fıyatına ıkısıde aynı etkıyı gosterıyor gecen ay solda tek yumurta oluştu gunde ıkı tane 5 gün içtim bu ay gunde 3 5 gün içtim bi solda 4 tane sağda oluştu ama 3 tanesi çatlayabildi ismi ne senin aldığın ilacın
valla bir bilgim yok ki kuzum bakalım soracağım eczaneyeHakkında hayırlısı kuzum o iğne insulin iğnesi gibi mi karından mi yapacaksın
Eşim doktor hepsini ona yaptırıyorum ama karından olanı kendınde yapabılırsın pregnly bu ara piyasa da yok muadilleri var daha ucuz ovitrelle gereksiz pahalı bı kaç eczane gez tanıdığın iğne yapan bırıne yaptırabılırsın yan etkisi olmaz evde yapılabılırkağıda ikisinide yazdı doktor pregnly i yazdı önce sonra bulmada zorluk çekenler var dedi bulamazsan diğerini al dedi.sen kendin mi yapmıştın hastanede mi yaptırdın
Tamam kuzum iğneni de ol boş gecme çalışmalar hızla devam etsin gelsin bebisler dolsun gobuslerrrrvalla bir bilgim yok ki kuzum bakalım soracağım eczaneye
13mm ıyı her gün bir mm büyür zaten ilaç kullanmasakta güzel gelişmiş ayrıca zaten ilaç bitince hep o kadar oluyor 4 5 gün sonra olgunlaşma tamamlanıyor
tamam canım sağol bakalım bakacağım akşam üstü eczanelere.onlarda bilir herhalde pregnly gibi olan uygun iğneleri.bana da çok geldi ovitrelle nin fiyatı.tanıdık da yok ki etrafımda vuracak.sağlık ocağına gitsem vururlarmı kiEşim doktor hepsini ona yaptırıyorum ama karından olanı kendınde yapabılırsın pregnly bu ara piyasa da yok muadilleri var daha ucuz ovitrelle gereksiz pahalı bı kaç eczane gez tanıdığın iğne yapan bırıne yaptırabılırsın yan etkisi olmaz evde yapılabılır
Vururlar acil de vurur canımtamam canım sağol bakalım bakacağım akşam üstü eczanelere.onlarda bilir herhalde pregnly gibi olan uygun iğneleri.bana da çok geldi ovitrelle nin fiyatı.tanıdık da yok ki etrafımda vuracak.sağlık ocağına gitsem vururlarmı ki
Evet klomen kullanıyorum bu ay gunde 3 tane içtim 5 gün ilaç bitti 3 gün sonra gittim ertesi gün çatlattıkValla mı çok sevindim canım ben hemen negatif düşünmeye başlamıştım inşallah 2 gün sonra biraz daha büyümüş olur. Sen kullanıyor musun ilaç?
çok sağol canım inşallah hayırlı haberler alırız aslında gidiyorum doktora ama umutsuzluk var bu aya dair olmaz diyorum bakalım hayırlısı.birde birşey daha soracağım sana 2 gün verdi iğne bana iki kez vur dedi aynı saatlerde vur dedi.ilk iğneyi vurduğumda ilişki olursa sakıncası olur muVururlar acil de vurur canım
çatladığını kendin mi anladım pek bilgim yokda bu konularda:) beni bir daha çağırmadı adet olmazsan gel olursan da gel tedavi için dediEvet klomen kullanıyorum bu ay gunde 3 tane içtim 5 gün ilaç bitti 3 gün sonra gittim ertesi gün çatlattık
Evet klomen kullanıyorum bu ay gunde 3 tane içtim 5 gün ilaç bitti 3 gün sonra gittim ertesi gün çatlattık
inşallah canım bakalım çıkışta bakacağım bulup alacağım iğneyi acile gider vurdururum olmazsa reçetesiz de iğne vurmuyorlar ama bunu vururlar mı bilmem bakalım umutlarım bitiyor sanırım ya hiç inanamıyorum olmayacağına.ne bileyim içime birşey oturdu sankiTamam kuzum iğneni de ol boş gecme çalışmalar hızla devam etsin gelsin bebisler dolsun gobuslerrrr
Ama ne demiştik ilk önce inancaz bebisimizin bizle olduğuna inancaz olmazsa da Allah tan olursa da Allah tan kuzum sabretcezz umutlar tükenmesin kendimizi kaptormadogimiz sürece sorun yok iyı düşün iyi olsun.. bol duainşallah canım bakalım çıkışta bakacağım bulup alacağım iğneyi acile gider vurdururum olmazsa reçetesiz de iğne vurmuyorlar ama bunu vururlar mı bilmem bakalım umutlarım bitiyor sanırım ya hiç inanamıyorum olmayacağına.ne bileyim içime birşey oturdu sanki
inşallah kuzum hepimiz güzel haberleri alırız bu ay.ağrın ya da akıntın var mı hala canımAma ne demiştik ilk önce inancaz bebisimizin bizle olduğuna inancaz olmazsa da Allah tan olursa da Allah tan kuzum sabretcezz umutlar tükenmesin kendimizi kaptormadogimiz sürece sorun yok iyı düşün iyi olsun.. bol dua
2 kez mi çatlatma iğnesi vuruncaksınçok sağol canım inşallah hayırlı haberler alırız aslında gidiyorum doktora ama umutsuzluk var bu aya dair olmaz diyorum bakalım hayırlısı.birde birşey daha soracağım sana 2 gün verdi iğne bana iki kez vur dedi aynı saatlerde vur dedi.ilk iğneyi vurduğumda ilişki olursa sakıncası olur mu
Hayır gayet iyi 18mm en ideali normalde 14. Ovulasyon olur yani 18 mm ve üstü gün bir mm büyüdüğünü düşün 14. Gün 17 mm olur hiç moralını bozma normali bu zatenİnşallah güzel sonuçlar alırsın Benim bügün adetin 10.günüydü 13mm kötü sayılmaz yani dimi?
sanırım ben yanlış anladım canım ya vurulduğun saatten 24 saat sonra ilişki dedi ya çok büyüdüğünü görünce bende üzüldüm sanırım o yüzden kafamı toparlayamadım iki kez olmaz sanırım dimi2 kez mi çatlatma iğnesi vuruncaksın
Yok ıkı kez olmaz vuruyorsun sonraki 36. Saatte ılk ilişki sonra hün aşırı yumurta 36. Saatte çatlar tüp bebekte bile yumurtaları 35. Saatte toplarlar 24. Saatte gırersenız 36. Saate spermler tekrar olgunlaşamazsanırım ben yanlış anladım canım ya vurulduğun saatten 24 saat sonra ilişki dedi ya çok büyüdüğünü görünce bende üzüldüm sanırım o yüzden kafamı toparlayamadım iki kez olmaz sanırım dimi
anladım canım benim beynim durmuş resmen sen sorunca hatırladım adamın ne dediğini iğneyi vurulduğun saatte ilişkiye gir demişti adam 36 saat sonra.daha sonra gün aşırı devam et demişti.benim kafa nasıl sardıysa iki kez vurulacağımaYok ıkı kez olmaz vuruyorsun sonraki 36. Saatte ılk ilişki sonra hün aşırı yumurta 36. Saatte çatlar tüp bebekte bile yumurtaları 35. Saatte toplarlar 24. Saatte gırersenız 36. Saate spermler tekrar olgunlaşamaz
Ara ara batma oluyo da akıntı şu an çok asırı degil sanki canimm sende nasıl akıntı durumuinşallah kuzum hepimiz güzel haberleri alırız bu ay.ağrın ya da akıntın var mı hala canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?