klomen kullananlar varmı?

bende bıraktım valla hamile değilsem gecikme yaşamak istemiyorum çok üşeniyorum sabah kalkıp sağlık ocağına gitmeye ama napim hiç değilse derim adet olacagim birşey yok
benim de yarın son.haftasonu adet olmazsam pazartesi tahlil yaptiririm diye düşünüyorum ama geçen ay 4 gün gecikmisti. O yüzden biraz isteksizim

Kızlar selamm. Klomen adet döngüsünü etkiler mi? Benim 25gün üzerine olur adetim , bu ay aşılama yapmak için kullandım ama istediğimiz sonucu vermediği için aşılama olmadı. Daha adetime 5gün var ama gelecekmiş gibi ağrım oluyor 2 gündür.. Normalde de erkenden karnım ağırmaya başlardı ama bu kadar olmazdı. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi

Hic bilmiyorum canim valla

Kizlar 24 oldu regl hala olmadim duzensiz klomen kullanmayla bugun doktora gittim rahimde birsey gordu test istedi gebelik olabilir dedi 3 gun once test yaptirmistim negatifti hic boyle goren var mi etrafini cizdim uzerinde de baloncuk vardi kurbaga goruntusunun

Gebelikte ola bilir kistte olmuş ola bilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…