- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.421
Hadi inşallahgünüm perşembe cuma sabah kan tahlili vericem sabaha adet olmazsam tabi progestan kullandım geciktirebilir belki şüphede kalmak istemiyorum bi kan vereyim yarın akşam 8 9 gibi sonuç İnternete çıkıyor
Yarın iğnenin kaçıncı günü kuzumbende bıraktım valla hamile değilsem gecikme yaşamak istemiyorum çok üşeniyorum sabah kalkıp sağlık ocağına gitmeye ama napim hiç değilse derim adet olacagim birşey yok
Progestan gecikme yapmazbende bıraktım valla hamile değilsem gecikme yaşamak istemiyorum çok üşeniyorum sabah kalkıp sağlık ocağına gitmeye ama napim hiç değilse derim adet olacagim birşey yok
16. günü erken gebelik testi vardı elimde yaptım hiç birşey yok valla gidip kan bile vermek istemiyorumYarın iğnenin kaçıncı günü kuzum
bu ay malesef birşey yok bir daha ki aya inşHadi inşallah
benim de yarın son.haftasonu adet olmazsam pazartesi tahlil yaptiririm diye düşünüyorum ama geçen ay 4 gün gecikmisti. O yüzden biraz isteksizimbende bıraktım valla hamile değilsem gecikme yaşamak istemiyorum çok üşeniyorum sabah kalkıp sağlık ocağına gitmeye ama napim hiç değilse derim adet olacagim birşey yok
Benim test 17. Gün pozitif çıktı bence bekle cumaya kadar16. günü erken gebelik testi vardı elimde yaptım hiç birşey yok valla gidip kan bile vermek istemiyorum
Canım senin için çok dua ediyorum inş en yakın zamanda sende hamiş kalırsınbenim de yarın son.haftasonu adet olmazsam pazartesi tahlil yaptiririm diye düşünüyorum ama geçen ay 4 gün gecikmisti. O yüzden biraz isteksizim
inşallah canım ya.hayirlisiyla hepimiz olalım.Canım senin için çok dua ediyorum inş en yakın zamanda sende hamiş kalırsın
Ben trend konulara bakıyom daha çok ama gözüm kulağım sizde kimde ne haber var diyeBuraya da çok girmek istemiyorum daha fazla dusunup stres yapmiyayim diye ama dayanamayıp yine geliyorum
inşallah bu ay birileri güzel haberler verir de havamız duzelirBen trend konulara bakıyom daha çok ama gözüm kulağım sizde kimde ne haber var diye
Amin inş canım bu arada nerden yaş kaç mahsuru yoksa ?inşallah bu ay birileri güzel haberler verir de havamız duzelir
Hic bilmiyorum canim vallaBenim ara ara ağrım oluyo ama anlattığın gibi değil inşallah da kist yoktur bakalım bi kaç güne belli olur.. mesela benim sağda da solda da yumurta oldu sağdaki büyüdü onu için çatlama iğnesi yaptırdım mesela o catladi dollendi soldaki kist yaptı bi zararı olurmu açaba?
Gebelikte ola bilir kistte olmuş ola bilir canımKizlar 24 oldu regl hala olmadim duzensiz klomen kullanmayla bugun doktora gittim rahimde birsey gordu test istedi gebelik olabilir dedi 3 gun once test yaptirmistim negatifti hic boyle goren var mi etrafini cizdim uzerinde de baloncuk vardi kurbaga goruntusunun
izmir de yaşıyorum 37 olucam bu yıl. Söylerken bile yaşlandım.sen pekiAmin inş canım bu arada nerden yaş kaç mahsuru yoksa ?
Erzurumda yaşıyorum yaş 30 canım her yaşın ayrı bi güzelligi var öyle düşünmeizmir de yaşıyorum 37 olucam bu yıl. Söylerken bile yaşlandım.sen peki
şaka yapıyorum zaten. Öyle bir kompleksim yok.herseyi kafasına takan biri değilim zatenErzurumda yaşıyorum yaş 30 canım her yaşın ayrı bi güzelligi var öyle düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?