- 4 Aralık 2016
- 140
- 22
- 13
- 45
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.441
Evet uyku yapıyo iyi geceler canım Allah rahatlık versinBu arada progestani içtim. Ayık duramiyorum. Her an sizabilirim .iyi geceler
Resmini atsana bakalımKızlar ben dayanamadım idrar testini yaptım çift çizgi war ama 2. Si biraz silik ignenin etkisi olabilirmi? Bugün 15. Günümdü yarın doktora gidip kan tahlili vericem...
İğnenin etkisi idrarda çıkarmı acaba yok ya sanmam bat ne zaman seninSilik ama ignenin etkiside olabilir..
İğnenin etkisi idrarda çıkarmı acaba yok ya sanmam bat ne zaman senin[/QUOTE
Aslında dün test yapicaktim yani salı günü ama doktorum perşembe yap garanti olsun dedi yarın 2 de doktora gidicem bakalım dogrulancakmi.. hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum oyüzden hamileyim die sewinemiorum bile
Amin canım tahlil sonucum 4 gibi çıkar heralde haber wericem size dua edin banaHadi inş canım patlat bi bombada keyfimiz yerine gelsin inşAllah yinede hayırlısı neyse o olsun inş Allah
Tamam kuzum inş yegenimiz geliyodur şimdiden gözümüz aydınAmin canım tahlil sonucum 4 gibi çıkar heralde haber wericem size dua edin bana
Aaa bana niye vermiyor ogluma hamileyken kullanmıştım düşmesin diye şimdi kullanıldığını bilmiyordum Dr sorucam bunu sen nasıl oldun canisiGeldim kuzucuk progestan rahim duvarını kalınlaştırıyo birde düşük önleyici
Ayy bende bakıyorum neler var yaBen trend konulara bakıyom daha çok ama gözüm kulağım sizde kimde ne haber var diye
Ayy hadi inşAmin canım tahlil sonucum 4 gibi çıkar heralde haber wericem size dua edin bana
Bende kızımda ve düşükte kullanmıştım ama bunu haricinde kullanıldığını bilmiyorum birde kafana göre kullanma canım dış gebelik falan olursak kanaldaki kan pıhtısını dahada güçlendiriyo amaliyata kadar gidiyor doktor kese görmeden progestan vermezAaa bana niye vermiyor ogluma hamileyken kullanmıştım düşmesin diye şimdi kullanıldığını bilmiyordum Dr sorucam bunu sen nasıl oldun canisi
Dr sormadan olmaz zatenBende kızımda ve düşükte kullanmıştım ama bunu haricinde kullanıldığını bilmiyorum birde kafana göre kullanma canım dış gebelik falan olursak kanaldaki kan pıhtısını dahada güçlendiriyo amaliyata kadar gidiyor doktor kese görmeden progestan vermez
Doktor bana niye vermedi diye sitem ediyorum:)))Dr sormadan olmaz zaten
Ediyodun pardonDoktor bana niye vermedi diye sitem ediyorum:)))
Sorucam zaten kızEdiyodun pardon
Oluyo canım yumurtan catlamak uzereyse bi kaç gün daha şiddetli ağrın oluyo..Kızlar klomenden sonra kasiklariniz ağrıdı mı benim ağrıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?