- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.461
4 kere gebelik geçirdim hiç ağrım olmadı klomen den herhaldeOluyo canım yumurtan catlamak uzereyse bi kaç gün daha şiddetli ağrın oluyo..
Bildigim rahimimde hic kist olmadiGebelikte ola bilir kistte olmuş ola bilir canım
Bende 3 ay once doktora gitmistim hasta olamadigim icin. Rahimde bisey görüyorum ya kisttir ya da hamilelik vardir dedi bi heycanla test yaptirdim ama negatif sonra hasta oldum rahimdeki şeyde yok oldu.Bildigim rahimimde hic kist olmadi
Hadi inşallah guzel bir kan degeriyle gel canimKızlar ben dayanamadım idrar testini yaptım çift çizgi war ama 2. Si biraz silik ignenin etkisi olabilirmi? Bugün 15. Günümdü yarın doktora gidip kan tahlili vericem...
yok canım iğnenin etkisi kalmıyor bu güne bende yapiyorum kaç gündür test hicbirsey çıkmadi hatta kan vermeye de gitmiyorum. Kesin hamilesin canım Rabbim gönlüne göre hayırlı olanı versin inş güzel haberlerle dön bizde senin arkandan ikinci ayda hamisiz inşSilik ama ignenin etkiside olabilir..
Benim 17. Gün kanda gebelik çıktı ama iğnenin etkisi gitmemişti ümitlendim adette olmamıştım 2 gün sonra değerler düştü hem de kist olmuştu malesefGunaydinn hatunlar.bgun birileri guzel haber versin nolurr artik.bu testi ne zaman yapmak lazim igneden sonra ya igne etkisini en gec ne zamana kadar gosteriyor bilgisi olan var mi
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin :) bende çarşamba günü yapmayı düşünüyorum test bat geçersegünaydın ben yine ne olur ne olmaz dedim kan verdim aklımda kalmasın hiç değilse yoksa stres yapmam adeti beklerim üzülmek yok adetliyken yine bir tedavi süreci başlayacak ilk ay kalamayan çok zaten akşam 8 9 gibi sonucum çıkar haber ederim
Ben dun iğne etkisi gectimi diye yaptım 9.gündü iğneden sonra baya silik çıktı yani iğne etkisi geçmiş bende haftaya yapıcam çizgi çıkarsa iğne etkisi değil o zamanBenim 17. Gün kanda gebelik çıktı ama iğnenin etkisi gitmemişti ümitlendim adette olmamıştım 2 gün sonra değerler düştü hem de kist olmuştu malesef
Peki canim senin rahimde gorunen nokta gibi birseymiydi rahim dumanli icinde kararti var karartinin icinde nokta uzerinde baloncuk seninde mi oyleydiBende 3 ay once doktora gitmistim hasta olamadigim icin. Rahimde bisey görüyorum ya kisttir ya da hamilelik vardir dedi bi heycanla test yaptirdim ama negatif sonra hasta oldum rahimdeki şeyde yok oldu.
İnşallah guzel haberlerle gelirsin canimgünaydın ben yine ne olur ne olmaz dedim kan verdim aklımda kalmasın hiç değilse yoksa stres yapmam adeti beklerim üzülmek yok adetliyken yine bir tedavi süreci başlayacak ilk ay kalamayan çok zaten akşam 8 9 gibi sonucum çıkar haber ederim
Demekki bunun tek yolu ilk kanda umitlenmemek iki gun sonra tekrar kan verip sonuca bakmak.ilk kanin yaniltma ihtimali yuksek demekkiBenim 17. Gün kanda gebelik çıktı ama iğnenin etkisi gitmemişti ümitlendim adette olmamıştım 2 gün sonra değerler düştü hem de kist olmuştu malesef
Kizlar test sonucum 0.2 niyeyse söktürücü icmek icimden gelmiyor başka doktora da gidicem cunku karartinin icinde nokta vard uzerinde de baloncuk vardi hep yeni baslangic gebelik goruntusu oyle
Günaydın canim amin içten duan içinGünaydınnnnnnnn canlar gününüz hayr ve aydın olsun inşAllah en büyük mutluluklar peşinizi bırakmasın diliyorum
Cano ben iğnenin 12. Günü kan baktırdım 2.03. Çıktı doktor şüpheli dedi 5 gün sonra yani 17. Gün yaptırdım 10. 5 çıktı artıyo ama düşük değer bu ama pozitif dedi 2 gün Sonra 3.83 düştü tahmin etmiştim dedi iğnenin etkisi olduğunu hatta bütün gebelik belirtilerini de yaşadım karında şişlik gaz göğüs hassasiyeti tamam dedim ama kist olmuş değerler düşük çıkınca ultrasonda gördük birde doğum kontrol hapı verdi sonra kullanma dedi gebeliği engelliyo belki kistlede hamile kala bilirsin desi tedaviye ara verildi sığan suyunu demiyorum iki gündür hem kisti eritiyo hem de gebe kalmayı kolaylaştırıyo ve yumurtaya çok faydalıymışDemekki bunun tek yolu ilk kanda umitlenmemek iki gun sonra tekrar kan verip sonuca bakmak.ilk kanin yaniltma ihtimali yuksek demekki
Seninde 15 gun gecmisti sanrim nasi igneymis etkisi gecmek bilmiyor.olsaydi kanda çıkardı bence de canm gec dollenme ihtimali de olmuyor sanirim catlatma ignesini oldugumuz icin.zamani belli
Kimyasal olmuş olamaz mı canım çünkü artıp düşmüş hemde 17.günde çok uzun süreCano ben iğnenin 12. Günü kan baktırdım 2.03. Çıktı doktor şüpheli dedi 5 gün sonra yani 17. Gün yaptırdım 10. 5 çıktı artıyo ama düşük değer bu ama pozitif dedi 2 gün Sonra 3.83 düştü tahmin etmiştim dedi iğnenin etkisi olduğunu hatta bütün gebelik belirtilerini de yaşadım karında şişlik gaz göğüs hassasiyeti tamam dedim ama kist olmuş değerler düşük çıkınca ultrasonda gördük birde doğum kontrol hapı verdi sonra kullanma dedi gebeliği engelliyo belki kistlede hamile kala bilirsin desi tedaviye ara verildi sığan suyunu demiyorum iki gündür hem kisti eritiyo hem de gebe kalmayı kolaylaştırıyo ve yumurtaya çok faydalıymış
Cano ben iğnenin 12. Günü kan baktırdım 2.03. Çıktı doktor şüpheli dedi 5 gün sonra yani 17. Gün yaptırdım 10. 5 çıktı artıyo ama düşük değer bu ama pozitif dedi 2 gün Sonra 3.83 düştü tahmin etmiştim dedi iğnenin etkisi olduğunu hatta bütün gebelik belirtilerini de yaşadım karında şişlik gaz göğüs hassasiyeti tamam dedim ama kist olmuş değerler düşük çıkınca ultrasonda gördük birde doğum kontrol hapı verdi sonra kullanma dedi gebeliği engelliyo belki kistlede hamile kala bilirsin desi tedaviye ara verildi sığan suyunu demiyorum iki gündür hem kisti eritiyo hem de gebe kalmayı kolaylaştırıyo ve yumurtaya çok faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?