klomen kullananlar varmı?

Doktor alttan muayene ile kisti gördü o yüzden leke geldi sadece bende nütğn evi döktüm temizledim kanamam açıldı rahatladım ama çok parçalar geldi inş kistte kanamayla atılmıştır

Doktor alttan muayene ile kisti gördü o yüzden leke geldi sadece bende nütğn evi döktüm temizledim kanamam açıldı rahatladım ama çok parçalar geldi inş kistte kanamayla atılmıştır

Ins.canm hayirlisi.bu ay da kullancan mi klomen

Ins.canm hayirlisi.bu ay da kullancan mi klomen
Yok canım doktorum uzun süreli klomeni önermiyo ara vericem dedi 1 ay neden dedim olursa kendiliğinden de olur dedi olmuyosa zorlamanın anlamı yok yaradan nasip etmezse ne kadar içeraen iç fayda etmez dedi her ay 1 yumurta atarken klomenle 2 yumurta attık bu ay dedi yumurta rezervi düşüyo o yüzden çok kullanmak istemiyorum dedi 1 ay kullancaz 1 ay ara vericez aralardada gebe kala bilirsin dedi o yüzden bu ay ara verdik soğan kürü içiyorum

Dogrudur canm iyi yapmissin ara vermekle.ama bisi sorucam yanls anlamazsan doktoruna guveniyor musun.devlet hastanesinesine mi gidiyorsun ve kucuk bi ilde misin

Dogrudur canm iyi yapmissin ara vermekle.ama bisi sorucam yanls anlamazsan doktoruna guveniyor musun.devlet hastanesinesine mi gidiyorsun ve kucuk bi ilde misin
Gittiğim hastane sadece kadın doğum üzerine bir hastane doktoruma güveniyorum neden? İnternette de araştırdım herkez doktorumun söylediğini doğruluyor klomeni 6 aydan fazla önermiyorlar 2 aylık evli birine bile klomen verip gönderiyolar benim bütün genetik testlerim bile yapıldı eşiminde tabi hiç bir problem yok olmaması için ama yumurta tembelliği var yinede kendi kendine de gebelik ola bilir sadece yumurtaları uyarı amaçlı verdi doktor oda kist oldu o yüzden zorlamıcam dedi ara verdi erzurum merkezde oturuyorum özelede gittim problem yok olsa tedavisini yaparız dedi direk tüp bebek önerdi beklemek istemiyosan dedi kabul etmedim aşılama önermedi her aşılama 1 buçuk yıl erken menepoz dedi ne kadar yumurta rezervi düşerse o kadar erken menepoza girer dedi doktor çünkü aşılama yapmadan öncede klomen gibi ilaçla yumurtalar uyarılacak ve birden çok yumuryanız olacak ama tutmadıgını var sayarsak o yumurtalar çöpe gidecek ve erken menepoz kaçınılmaz olacak o yüzden klomeni fazla önermiyorum oluruna bırakın derim ben yada tüp bebek dedi özeldeki doktor

Yok o yuzden demedm ilac kullanmamada sknti yok.hcg once dusukken sonradan yukselip tekrar dusmesine ragmen kimyasal gebelk vs dememesi sorun.o kist dedigi belki o sebepten vardi.bilemiyorum benm bilgim hcg dustuyse hic bi zaman kendiligin o kadar yukselmez.devlet hastanesi dememin sebebi yogun oluyorlar ve gozden kacirabiliyorlar ben de devlete gidiyorum suan

Kizlar test sonucum 0.2 niyeyse söktürücü icmek icimden gelmiyor başka doktora da gidicem cunku karartinin icinde nokta vard uzerinde de baloncuk vardi hep yeni baslangic gebelik goruntusu oyle
Kan pıhtısıdır adet olmaya yakın olur kese varsa 0.2 çıkması imkansız canım bı daha kı ay ınşşalah gebe kalırsın

sen nerdesin bakim kimse olmazsa kızıyorsun destek olsana bana surda adet sancisi çekiyorum ama hala birşey yok

Kızlar bende bugün doktora gittim 18mm bir yumurta olmuş bugün de 2 klomen içip yarın iğne vurulacağım ikinci ay oluyor şimdi daha rahatım artık önceki gibi dar etmeyeceğim kendime hayatı

Kızlar bende bugün doktora gittim 18mm bir yumurta olmuş bugün de 2 klomen içip yarın iğne vurulacağım ikinci ay oluyor şimdi daha rahatım artık önceki gibi dar etmeyeceğim kendime hayatı
Bencede bende öğrendim şimdi ne olup ne bittiğini iğneyi olduktan sonra kafamdan herşeyi silip aticam gerekirse hergün bir yere gidicem en iyisi böyle

Bencede bende öğrendim şimdi ne olup ne bittiğini iğneyi olduktan sonra kafamdan herşeyi silip aticam gerekirse hergün bir yere gidicem en iyisi böyle

Katılıyorum ben de bol bol gezmeyi düşünüyorum zaten yarıyıl tatili de geliyor memlekete gideceğim oralarda aklımdan çıkarmaya çalışacağım günde 4 5 kez takvim açıp açıp tarih saydım saat saydım geçen ay hiç bu ay uğraşmayacağım

Ben de buhara gibi silik ikinci çizgi gördüm bugün. Yarın kan verip baktırcam inşallah. Şu kimyasal gebelik vs duydukça gerçekten sevinemiyorum da çok şey bilmek de iyi değilmiş arkadaş. Hayırlısı bakalım inşallah Rabbim nasip etmişse olur nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…