- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.481
Doktor alttan muayene ile kisti gördü o yüzden leke geldi sadece bende nütğn evi döktüm temizledim kanamam açıldı rahatladım ama çok parçalar geldi inş kistte kanamayla atılmıştır
Yok canım doktorum uzun süreli klomeni önermiyo ara vericem dedi 1 ay neden dedim olursa kendiliğinden de olur dedi olmuyosa zorlamanın anlamı yok yaradan nasip etmezse ne kadar içeraen iç fayda etmez dedi her ay 1 yumurta atarken klomenle 2 yumurta attık bu ay dedi yumurta rezervi düşüyo o yüzden çok kullanmak istemiyorum dedi 1 ay kullancaz 1 ay ara vericez aralardada gebe kala bilirsin dedi o yüzden bu ay ara verdik soğan kürü içiyorumIns.canm hayirlisi.bu ay da kullancan mi klomen
Yok canım doktorum uzun süreli klomeni önermiyo ara vericem dedi 1 ay neden dedim olursa kendiliğinden de olur dedi olmuyosa zorlamanın anlamı yok yaradan nasip etmezse ne kadar içeraen iç fayda etmez dedi her ay 1 yumurta atarken klomenle 2 yumurta attık bu ay dedi yumurta rezervi düşüyo o yüzden çok kullanmak istemiyorum dedi 1 ay kullancaz 1 ay ara vericez aralardada gebe kala bilirsin dedi o yüzden bu ay ara verdik soğan kürü içiyorum
Gittiğim hastane sadece kadın doğum üzerine bir hastane doktoruma güveniyorum neden? İnternette de araştırdım herkez doktorumun söylediğini doğruluyor klomeni 6 aydan fazla önermiyorlar 2 aylık evli birine bile klomen verip gönderiyolar benim bütün genetik testlerim bile yapıldı eşiminde tabi hiç bir problem yok olmaması için ama yumurta tembelliği var yinede kendi kendine de gebelik ola bilir sadece yumurtaları uyarı amaçlı verdi doktor oda kist oldu o yüzden zorlamıcam dedi ara verdi erzurum merkezde oturuyorum özelede gittim problem yok olsa tedavisini yaparız dedi direk tüp bebek önerdi beklemek istemiyosan dedi kabul etmedim aşılama önermedi her aşılama 1 buçuk yıl erken menepoz dedi ne kadar yumurta rezervi düşerse o kadar erken menepoza girer dedi doktor çünkü aşılama yapmadan öncede klomen gibi ilaçla yumurtalar uyarılacak ve birden çok yumuryanız olacak ama tutmadıgını var sayarsak o yumurtalar çöpe gidecek ve erken menepoz kaçınılmaz olacak o yüzden klomeni fazla önermiyorum oluruna bırakın derim ben yada tüp bebek dedi özeldeki doktorDogrudur canm iyi yapmissin ara vermekle.ama bisi sorucam yanls anlamazsan doktoruna guveniyor musun.devlet hastanesinesine mi gidiyorsun ve kucuk bi ilde misin
Gittiğim hastane sadece kadın doğum üzerine bir hastane doktoruma güveniyorum neden? İnternette de araştırdım herkez doktorumun söylediğini doğruluyor klomeni 6 aydan fazla önermiyorlar 2 aylık evli birine bile klomen verip gönderiyolar benim bütün genetik testlerim bile yapıldı eşiminde tabi hiç bir problem yok olmaması için ama yumurta tembelliği var yinede kendi kendine de gebelik ola bilir sadece yumurtaları uyarı amaçlı verdi doktor oda kist oldu o yüzden zorlamıcam dedi ara verdi erzurum merkezde oturuyorum özelede gittim problem yok olsa tedavisini yaparız dedi direk tüp bebek önerdi beklemek istemiyosan dedi kabul etmedim aşılama önermedi her aşılama 1 buçuk yıl erken menepoz dedi ne kadar yumurta rezervi düşerse o kadar erken menepoza girer dedi doktor çünkü aşılama yapmadan öncede klomen gibi ilaçla yumurtalar uyarılacak ve birden çok yumuryanız olacak ama tutmadıgını var sayarsak o yumurtalar çöpe gidecek ve erken menepoz kaçınılmaz olacak o yüzden klomeni fazla önermiyorum oluruna bırakın derim ben yada tüp bebek dedi özeldeki doktor
Valla hic dikkat etmedim kiPeki canim senin rahimde gorunen nokta gibi birseymiydi rahim dumanli icinde kararti var karartinin icinde nokta uzerinde baloncuk seninde mi oyleydi
Kan pıhtısıdır adet olmaya yakın olur kese varsa 0.2 çıkması imkansız canım bı daha kı ay ınşşalah gebe kalırsınKizlar test sonucum 0.2 niyeyse söktürücü icmek icimden gelmiyor başka doktora da gidicem cunku karartinin icinde nokta vard uzerinde de baloncuk vardi hep yeni baslangic gebelik goruntusu oyle
sen nerdesin bakim kimse olmazsa kızıyorsun destek olsana bana surda adet sancisi çekiyorum ama hala birşey yokGittiğim hastane sadece kadın doğum üzerine bir hastane doktoruma güveniyorum neden? İnternette de araştırdım herkez doktorumun söylediğini doğruluyor klomeni 6 aydan fazla önermiyorlar 2 aylık evli birine bile klomen verip gönderiyolar benim bütün genetik testlerim bile yapıldı eşiminde tabi hiç bir problem yok olmaması için ama yumurta tembelliği var yinede kendi kendine de gebelik ola bilir sadece yumurtaları uyarı amaçlı verdi doktor oda kist oldu o yüzden zorlamıcam dedi ara verdi erzurum merkezde oturuyorum özelede gittim problem yok olsa tedavisini yaparız dedi direk tüp bebek önerdi beklemek istemiyosan dedi kabul etmedim aşılama önermedi her aşılama 1 buçuk yıl erken menepoz dedi ne kadar yumurta rezervi düşerse o kadar erken menepoza girer dedi doktor çünkü aşılama yapmadan öncede klomen gibi ilaçla yumurtalar uyarılacak ve birden çok yumuryanız olacak ama tutmadıgını var sayarsak o yumurtalar çöpe gidecek ve erken menepoz kaçınılmaz olacak o yüzden klomeni fazla önermiyorum oluruna bırakın derim ben yada tüp bebek dedi özeldeki doktor
Sizi aldatıyom başka topige takılıyom burasısen nerdesin bakim kimse olmazsa kızıyorsun destek olsana bana surda adet sancisi çekiyorum ama hala birşey yok
demek öyle yazdım bunu bi kenara :)Sizi aldatıyom başka topige takılıyom burasıuykumu geyiriyo:))))) sesiniz solugunuz yok ne edim
Bencede bende öğrendim şimdi ne olup ne bittiğini iğneyi olduktan sonra kafamdan herşeyi silip aticam gerekirse hergün bir yere gidicem en iyisi böyleKızlar bende bugün doktora gittim 18mm bir yumurta olmuş bugün de 2 klomen içip yarın iğne vurulacağım ikinci ay oluyor şimdi daha rahatım artık önceki gibi dar etmeyeceğim kendime hayatı
Bencede bende öğrendim şimdi ne olup ne bittiğini iğneyi olduktan sonra kafamdan herşeyi silip aticam gerekirse hergün bir yere gidicem en iyisi böyle
Benimde adetim kahverengi şeklinde başladı canım iki gün sürdü üçüncü günü adetim başladıSlm kizlar. Benim kahverengi akıntım var genelde adet öncesi böyle olmazdi. Acaba neden oldu
Slm kizlar. Benim kahverengi akıntım var genelde adet öncesi böyle olmazdi. Acaba neden oldu
Sağol canım. Demek ki bu ay da olmadiBenimde adetim kahverengi şeklinde başladı canım iki gün sürdü üçüncü günü adetim başladı
Hayırlısı canım vakti zamanı dolmamış demekki bu ay herkes es geçti :)) sınıfta kaldıSağol canım. Demek ki bu ay da olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?