- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.501
hadi bakalım canım sendende hayırlı haberleri bekliyoruz.Ben de buhara gibi silik ikinci çizgi gördüm bugün. Yarın kan verip baktırcam inşallah. Şu kimyasal gebelik vs duydukça gerçekten sevinemiyorum da çok şey bilmek de iyi değilmiş arkadaş. Hayırlısı bakalım inşallah Rabbim nasip etmişse olur nasıl olsa.
üzülme canım bence gayet iyi bundan sonra çok yükseliyor zatenKızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozulduinanin hiç sewinemedim
Bence hiç de düşük değil sonuçta daha adetin bir iki gün geçmiş durumda. Önemli olan bundan sonra hızlı katlanması. Hadi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah.Kızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozulduinanin hiç sewinemedim
Allah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. sen inofolic kullanıyor musun?Benim sonucumda çıkmış 0.79 :) bu ay olmadı malesef
Kuzummmmmmmmmmmm çooooooooook sevindimmmmmmm değerin çok iyi kuzumun kuzusu oluyor allahım çok sevindim kendim kadar sevindim gözlerim doldu inanki bundan sonrada yükseleceginede adım kadar eminim Şükürler olsun yarabbim hayırlı uğurlu olsun inş zamanı geldiğinde de sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşAllahKızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozulduinanin hiç sewinemedim
Hiç moralini bozma benimde gelen seneki gebeligimde 1 günüm geçmişti HCG 169 çıkmıştı sonra 339 sonra 800 sonra 1900 ama doktor keseyi görene kadar dış gebelik ola bilir deyip moralimi bozmuştu keseyi görünce tamam dedi ama uyuz olmuştum doktoraKızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozulduinanin hiç sewinemedim
Çabuk bana son adet tarihinin ilk gününü ve doğum tarihini gün ay yıl olarak söyle cinsiyetine bakacam yegenimin çabukkkkkkkKızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozulduinanin hiç sewinemedim
Sanada ben gibi geçmiş olsun kuzucum bizde şubata artıkın hıhBenim sonucumda çıkmış 0.79 :) bu ay olmadı malesef
folbiol kullanıyorum neden o daha mı iyiAllah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. sen inofolic kullanıyor musun?
yavaş yavaş sancilaniyorum fena adet olacagim belli Allahıma hep dua ediyorum kimyasal olacaksa düşecekse hiç olmasın diye Rabbim hayırlısıyla verir inşallah evlatlarımızıSanada ben gibi geçmiş olsun kuzucum bizde şubata artıkın hıh
He o daha iyi git hemen al kız bi yerinde dur :)) alemsin ya ne duysan içecen alacan kız bu buhara nerdefolbiol kullanıyorum neden o daha mı iyi
Kesinlikle yumurta oluşumunu destekliyor içeriği. Bir de ailede şeker hastası filan varsa tahlilde çıkmasa bile genimizde bulunabiliyor ve tabi yumurta gelişimini etkiliyor. Doktoruna bundan istediğini belirt eğer uygun görürse dene derim. Ben de bu ay ilk kez kullandım ve eğer gerçekten gebelik varsa bu ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum.folbiol kullanıyorum neden o daha mı iyi
folbiol verdi doktorum ama sorarım o daha iyiyse ondan alırım bidaha kine sağol canım sende haber ver bizeKesinlikle yumurta oluşumunu destekliyor içeriği. Bir de ailede şeker hastası filan varsa tahlilde çıkmasa bile genimizde bulunabiliyor ve tabi yumurta gelişimini etkiliyor. Doktoruna bundan istediğini belirt eğer uygun görürse dene derim. Ben de bu ay ilk kez kullandım ve eğer gerçekten gebelik varsa bu ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bence kişiye göre veriyorlar kimine folbiol kimine inofolic banada folik iod verdi bende kızımda ve düşükte folbiol kullanmıştımKesinlikle yumurta oluşumunu destekliyor içeriği. Bir de ailede şeker hastası filan varsa tahlilde çıkmasa bile genimizde bulunabiliyor ve tabi yumurta gelişimini etkiliyor. Doktoruna bundan istediğini belirt eğer uygun görürse dene derim. Ben de bu ay ilk kez kullandım ve eğer gerçekten gebelik varsa bu ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum.
hamile kalan uçup gidiyor Çağla da moreli bozdu gittiHe o daha iyi git hemen al kız bi yerinde dur :)) alemsin ya ne duysan içecen alacan kız bu buhara nerde
Sen beni bırakma :))) kuzuhamile kalan uçup gidiyor Çağla da moreli bozdu gitti
Bende buradayım canisiSen beni bırakma :))) kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?