klomen kullananlar varmı?

Kızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozuldu inanin hiç sewinemedim

hadi bakalım canım sendende hayırlı haberleri bekliyoruz.

Kızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozuldu inanin hiç sewinemedim
Bence hiç de düşük değil sonuçta daha adetin bir iki gün geçmiş durumda. Önemli olan bundan sonra hızlı katlanması. Hadi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah.

Kuzummmmmmmmmmmm çooooooooook sevindimmmmmmm değerin çok iyi kuzumun kuzusu oluyor allahım çok sevindim kendim kadar sevindim gözlerim doldu inanki bundan sonrada yükseleceginede adım kadar eminim Şükürler olsun yarabbim hayırlı uğurlu olsun inş zamanı geldiğinde de sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşAllah ohhhhh ohhh yandannnn

Hiç moralini bozma benimde gelen seneki gebeligimde 1 günüm geçmişti HCG 169 çıkmıştı sonra 339 sonra 800 sonra 1900 ama doktor keseyi görene kadar dış gebelik ola bilir deyip moralimi bozmuştu keseyi görünce tamam dedi ama uyuz olmuştum doktora

Çabuk bana son adet tarihinin ilk gününü ve doğum tarihini gün ay yıl olarak söyle cinsiyetine bakacam yegenimin çabukkkkkkk

folbiol kullanıyorum neden o daha mı iyi
Kesinlikle yumurta oluşumunu destekliyor içeriği. Bir de ailede şeker hastası filan varsa tahlilde çıkmasa bile genimizde bulunabiliyor ve tabi yumurta gelişimini etkiliyor. Doktoruna bundan istediğini belirt eğer uygun görürse dene derim. Ben de bu ay ilk kez kullandım ve eğer gerçekten gebelik varsa bu ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum.

folbiol verdi doktorum ama sorarım o daha iyiyse ondan alırım bidaha kine sağol canım sende haber ver bize

Bence kişiye göre veriyorlar kimine folbiol kimine inofolic banada folik iod verdi bende kızımda ve düşükte folbiol kullanmıştım

Kızlar ben geldim Buhara hamileymis gözümüz aydın inş bizde arkasından geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…