- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.521
Hoşş geldin kuşum nerelerdesim bakim sesin soluğun çıkmıyoBende buradayım canisi
Evet darısı sana sonra bana sonra gözdeye adet tarihine göre sıralama yaptım hadi bi bombada senden gelsinKızlar ben geldimBuhara hamileymis gözümüz aydın inş bizde arkasından geliriz
Hayırlı olsun canım bizede dua et peşinden hemencecik gelelimKızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozulduinanin hiç sewinemedim
Ins canım yaa eşim o gün bişeye kızmış heralde şimdi iyi sen nerelere takilyon bakalımEvet darısı sana sonra bana sonra gözdeye adet tarihine göre sıralama yaptım hadi bi bombada senden gelsin
Buralardayım okul başladı pazarı falan dolaştım bugün öyle geçtiHoşş geldin kuşum nerelerdesim bakim sesin soluğun çıkmıyo
Sen dışardan okumuyomusun ne okulu gıııBuralardayım okul başladı pazarı falan dolaştım bugün öyle geçti
Oğlum gidiyor ya gi 5 e ben cumartesi gidicemSen dışardan okumuyomusun ne okulu gııı
Doktorlarda kafayı yedi :))) biz onlara doktorluk edecez az kaldı:)))Oğlum gidiyor ya gi 5 e ben cumartesi gidicemcanisi benim komsumun kızı cerrah paşa da doktorluk okuyor hocası sakin hastalariniza folik asit yazmayın demiş sebebini bilmiyorum bende bıraktım
Kız bu sefer Dr sordum bana vitamin falan yazar misin diye 60 70 liralık balık yağlı vitamin yazmış yumurtayı iyi besliyormus bana çok pahalı geldi ne yapayım senceDoktorlarda kafayı yedi :))) biz onlara doktorluk edecez az kaldı:)))
Anlaşmalı ilaçları yazıyolar banada folik iod yazmış 35 lira aldım ama Allahtan 3 aylık kullanımmış içinde 90 tane var diye aldımKız bu sefer Dr sordum bana vitamin falan yazar misin diye 60 70 liralık balık yağlı vitamin yazmış yumurtayı iyi besliyormus bana çok pahalı geldi ne yapayım sence
Buhara elime geçme kırıcam kafanı :))Anlaşmalı ilaçları yazıyolar banada folik iod yazmış 35 lira aldım ama Allahtan 3 aylık kullanımmış içinde 90 tane var diye aldım
Aynen yazmadı bile Reklamlı reçete vardı isaretlediAnlaşmalı ilaçları yazıyolar banada folik iod yazmış 35 lira aldım ama Allahtan 3 aylık kullanımmış içinde 90 tane var diye aldım
Aynen banada öyle verdi broşür gibi işaretledi verdi onlar sigorta karşılamıyoAynen yazmadı bile Reklamlı reçete vardı isaretledi
Sağlık ocağı da folbiol ve decavit yazmıştı folbiol u bıraktım decavit i de ihmal ediyorumAnlaşmalı ilaçları yazıyolar banada folik iod yazmış 35 lira aldım ama Allahtan 3 aylık kullanımmış içinde 90 tane var diye aldım
benim biraz zor sıkıntı bir tek bende değil kiEvet darısı sana sonra bana sonra gözdeye adet tarihine göre sıralama yaptım hadi bi bombada senden gelsin
Iyi seninki yine ucuzmus kız muayeneye de zam gelmiş 40 olmuşAynen banada öyle verdi broşür gibi işaretledi verdi onlar sigorta karşılamıyo
Sağlık ocağı niye ilaç veriyoki cano kadın dogumcunun vermesi lazımSağlık ocağı da folbiol ve decavit yazmıştı folbiol u bıraktım decavit i de ihmal ediyorum
Kuzum sen eşinin tahlilinide yap ondan sonra klomene başla tek başına senin tedavi olman olmazbenim biraz zor sıkıntı bir tek bende değil ki
Geçmiş olsun sende devlete git kuzu nolcakIyi seninki yine ucuzmus kız muayeneye de zam gelmiş 40 olmuş
Söyledim hamile kalmadan vitamin kullanmak istiyorum diye yazmıştı kız beni vakıf Gureba tüp bebek çapa da aşılama deyip başından attı o yüzden özele gidiyorumSağlık ocağı niye ilaç veriyoki cano kadın dogumcunun vermesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?