klomen kullananlar varmı?

Kızlar beta hcg 170 çıktı bugün adetin 30. Günü düşük bi değer mi ya? Doktor bişey diyemem 2 gün sonra testi tekrarlayalim dedi moralim bozuldu inanin hiç sewinemedim
Hayırlı olsun canım bizede dua et peşinden hemencecik gelelim

Sen dışardan okumuyomusun ne okulu gııı
Oğlum gidiyor ya gi 5 e ben cumartesi gidicem canisi benim komsumun kızı cerrah paşa da doktorluk okuyor hocası sakin hastalariniza folik asit yazmayın demiş sebebini bilmiyorum bende bıraktım

Oğlum gidiyor ya gi 5 e ben cumartesi gidicem canisi benim komsumun kızı cerrah paşa da doktorluk okuyor hocası sakin hastalariniza folik asit yazmayın demiş sebebini bilmiyorum bende bıraktım
Doktorlarda kafayı yedi :))) biz onlara doktorluk edecez az kaldı:)))

Doktorlarda kafayı yedi :))) biz onlara doktorluk edecez az kaldı:)))
Kız bu sefer Dr sordum bana vitamin falan yazar misin diye 60 70 liralık balık yağlı vitamin yazmış yumurtayı iyi besliyormus bana çok pahalı geldi ne yapayım sence

Kız bu sefer Dr sordum bana vitamin falan yazar misin diye 60 70 liralık balık yağlı vitamin yazmış yumurtayı iyi besliyormus bana çok pahalı geldi ne yapayım sence
Anlaşmalı ilaçları yazıyolar banada folik iod yazmış 35 lira aldım ama Allahtan 3 aylık kullanımmış içinde 90 tane var diye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…