- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.541
Benide geçen gün tüp bebeğe gönderdi gittim üniversite hastanesi diyo aşılama erken menepoz direk tüp bebek yapalım doktora uçacaktım çıktım eve geldimSöyledim hamile kalmadan vitamin kullanmak istiyorum diye yazmıştı kız beni vakıf Gureba tüp bebek çapa da aşılama deyip başından attı o yüzden özele gidiyorum
Kuşum senin evdeki minikonun cinsiyeti neyse??Canlarim benim kusura bakmayın ya çok yogundum giremedim. Herkese çok teşekkür ederim Rabbim sizlerinde haberini almayi en kisa zamanda nasip eder inşallah hepinizi çok sewiorum iyiki bu siteyi bulmusum her an destek oldunuz bana Allah razı olsun hepinizden.. ben cumartesi günü eğer güzel bi yukselis gosterirse daha çok sewinicem heralde çünkü benim kan degerim doğru yükseliş gostermedi 3 dusugumdede inşallah bu saglikli olur..Gulumse24 19 nisan 1987 doğumluyum 14 aralık son adetim:) gozdecim inofolic Combi özellikle bizim gibi pco lulara verilio bende bu ay kullandım doktorum önerdi bilmiorum onun etkisi varmı ama kullan derim sana adetin 2. Günü gidiceksin ya mutlaka doktoruna söyle canım icimdeki bi ses Şubatta hamile kalcaksin diyo :)
Evdeki minikonun cinsiyeti neydi yalnış yazmışım?Kuşum senin evdeki minikonun cinsiyeti neyse??
Aaa aynen banada yumurta rezervin sınırda dedilerBenide geçen gün tüp bebeğe gönderdi gittim üniversite hastanesi diyo aşılama erken menepoz direk tüp bebek yapalım doktora uçacaktım çıktım eve geldim
Bana yumurta rezervin düşük demedi çocuk hemen olsun istiyosan tüp bebek yapalım dedi kendiliğinden olurmu dedim olur dedi o zaman istemiyorum dedim çıktım odadan:)))Aaa aynen banada yumurta rezervin sınırda dediler
Buharanın kızı vardı demi yalnış hatırlamıyorum??Aaa aynen banada yumurta rezervin sınırda dediler
Kızım var canimEvdeki minikonun cinsiyeti neydi yalnış yazmışım?
Oğluşun olacak canım gözün aydın bu güne kadar hiç yanılmadımKızım var canim
Kız demet senmiydin cndyyyyy mi? UnuttumOğluşun olacak canım gözün aydın bu güne kadar hiç yanılmadım
Aha:) Çin takvimindenmi baktın canim? Kızımda da cin takvimi doğru çıkmıştı. Hayirlisi olsun yaa ne diyim eli ayagi düzgün hayırlı ewlat olsunlar...Oğluşun olacak canım gözün aydın bu güne kadar hiç yanılmadım
Yok canım ben neşe :)Kız demet senmiydin cndyyyyy mi? Unuttum
Evet çin takviminden baktımAha:) Çin takvimindenmi baktın canim? Kızımda da cin takvimi doğru çıkmıştı. Hayirlisi olsun yaa ne diyim eli ayagi düzgün hayırlı ewlat olsunlar...
Ewet ya %90 yanilmio :) adamlar nasıl bişe icat ettilerse günaha sokuyolar bizi:)Evet çin takviminden baktımbu güne kadar hep doğru çıktı ben inanıyorum valla
Kendine sitres etme 2 gün sonra tekrarla kan tahlilini senin çok düşügün olmuştu demiYok canım ben neşe :)
cumartesi gidip vericek pazartesi gidicem sonuçla beraber sperm dna hasari olmasından korkuyorum eğer öyle olursa tüp bebekten başka şansımız olmaz inş düzelmiştirKuzum sen eşinin tahlilinide yap ondan sonra klomene başla tek başına senin tedavi olman olmaz
Evet ya kime baktıysam doğru çıktı bitane bile yanıltmadı cinsiyeti erkek belirler diyolar ama kadının yaşı ve adet tarihinden cinsiyet ortaya çıkıyo:))) enteresannnEwet ya %90 yanilmio :) adamlar nasıl bişe icat ettilerse günaha sokuyolar bizi:)
Ewet canım 3 tane pespeseKendine sitres etme 2 gün sonra tekrarla kan tahlilini senin çok düşügün olmuştu demi
ahh canım benim inşallah eşim cumartesi tahlil verecek inş temiz çıkar senin eşin sperm testi yaptirdimiCanlarim benim kusura bakmayın ya çok yogundum giremedim. Herkese çok teşekkür ederim Rabbim sizlerinde haberini almayi en kisa zamanda nasip eder inşallah hepinizi çok sewiorum iyiki bu siteyi bulmusum her an destek oldunuz bana Allah razı olsun hepinizden.. ben cumartesi günü eğer güzel bi yukselis gosterirse daha çok sewinicem heralde çünkü benim kan degerim doğru yükseliş gostermedi 3 dusugumdede inşallah bu saglikli olur..Gulumse24 19 nisan 1987 doğumluyum 14 aralık son adetim:) gozdecim inofolic Combi özellikle bizim gibi pco lulara verilio bende bu ay kullandım doktorum önerdi bilmiorum onun etkisi varmı ama kullan derim sana adetin 2. Günü gidiceksin ya mutlaka doktoruna söyle canım icimdeki bi ses Şubatta hamile kalcaksin diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?