klomen kullananlar varmı?

Evet ya kime baktıysam doğru çıktı bitane bile yanıltmadı cinsiyeti erkek belirler diyolar ama kadının yaşı ve adet tarihinden cinsiyet ortaya çıkıyo:))) enteresannn
Çok enteresan bise bu takvimi aklım sasiyo valla:)) inanıp gunahami girioz kiz:) günahı Çinlilerin boynuna yapmasalarmis ahahaha:)

cumartesi gidip vericek pazartesi gidicem sonuçla beraber sperm dna hasari olmasından korkuyorum eğer öyle olursa tüp bebekten başka şansımız olmaz inş düzelmiştir
İnş bi sıkıntı olmaz kuzum üzülme Allah büyük dua et en azından tüp bebek bile olsa o şansın var ya tüp bebekle bile evlat sahibi olamayan var senin olmasa bile yine bi umudun var ya hiç evlat sahibi olamayanlar birde onların tarafından bak şükrünü elden bırakma canım benim iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma anlaştıkmı

ahh canım benim inşallah eşim cumartesi tahlil verecek inş temiz çıkar senin eşin sperm testi yaptirdimi
Ewet canım yaptırdı onda bi sorun yok sorun benim yumurtlamamda ya yumurtlamiom yada ise yarar bi yumurta olmuo zorla dollenip düşüyo inşallah bu sefer böyle olmaz.. inşallah senin eşinde duzelmistir iyi besleseydin canım bak keçi boynuzu pekmezi veya kürü çok iyi incir kürü de erkek spermini guclendirio..

Ah canım benim sende olmasan napardik hepimizi toparliosun walla tabiki en azından benim bi anne diyenim war Rabbim kızıma uzun sağlıklı ömür versin beni onla imtihan etmesin Rabbim hiç olmayanlara da nasip etsin annelik duygusunu...

neseninde benim gibi pes pese düşükleri var biraz umutlandım inş hayırlısıyla onunda gebeligi devam eder evladını kucağına alır bizde tabi benim tüp bebeğe verecek ne param var nede o kadar büyük stresi kaldıracak güç var inş hayırlısıyla kendi kendine bu şekilde olur

Canim sonuçta senin sağlıklı yumurtan oluyo klomenle eşinde sorun çıkarsa klomenle sonrasi bi aşılama yapılır sana tüp bebek kadar ilerlicegini hiç dusunmuyorum canım inşallah eşinde duzelmistir de ona bile gerek kalmaz..

varikoselden dediler ameliyat oldu bir sürü vitamin kullandı cumartesi gidicez inş güzel çıkar sonucu da aşılamaya filanda gerek kalmaz gerçekten istemiyorum kendi kendine olsun stresi çok para vereceksin ya tutmazsa diye zaten bir sürü borç harç dua edin bizim içinde belkide senin gibi benimde yumurtam kalitesiz böyle klomenle filan tedavi olurum bakalım cumartesi göreceğiz

eşinin morfolojisi kaçtı

Inşallah canım bak erkekte hiç sorun olmayip klomenin ilk ayında hamile kalamayanlarda war belki 2. Ay kendiliginden olur inşallah ugrasmadan Rabbim nasip eder sana kuzum..

eşinin morfolojisi kaçtı
Walla ben onlara hiç bakmadım doktor baktı hesapladi bişeler yaptı normal dedi ama bişeyi biraz düşüktü ama ileri gidişi çok iyiydi yeterli dedi kagidida nere koydum hatirlamiorum ki bakar söylerdim sana ya bulursam yazarım canım yarın bi bakarim senin icin

Bendede eşimdede sorun yok ama düşükten sonra olmuyor Rabbim ol derse olur kuzum boşuna kendini yıpratma as relaxs ya valla ne bu umutsuzluk hepinizde benim gibi rahat okun ya valla

Canım gözünü seveyim ona bir bak şöyle bana benim için çok önemli çünkü benim eşiminde sadece morfoloji düşük sayı ileri hız hepsi çok iyi Ayy bak şimdi biraz umutlandım bak bu sefer seninde olacak benim içime doğmuştu hamile olduğun birde hatırlıyor musun öğretmen bi arkadaş geçen hafta hamileydi değeri adet günü geçince 186 iki gün sonra fırlamıştı merak etme benim profildeki duayı oku düşük olmaması için dua vardı birde Furkan süresinde bi ayet okunuyordu hatırlayamadım bakar söylerim bundan sonra bol bol dua edicez

Kız şuan gittim eşimin tahlilini çıkardım sandıktan:)) senin için o değere bakacam 3-4 yazıyı

Ay canım benim bekle senin için bakicam insallah bulurum yaaa sende o duayı bul bana:)

Canım kağıdı bulamadım ama şunu çok iyi hatirliorum %32 olmadı gerek bişey vardı o eşimde %5 ti ama ileri gidişi çok iyiydi bi baksana sendeki kağıda %32 olmasi gereken ne?

Canım kağıdı bulamadım ama şunu çok iyi hatirliorum %32 olmadı gerek bişey vardı o eşimde %5 ti ama ileri gidişi çok iyiydi bi baksana sendeki kağıda %32 olmasi gereken ne?
%32 olması gereken birşey yok %5 morfolojidır en az %4 olması gerekiyor bizde %1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…