- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.581
Ozaman aynı şeyden bahsedioruz canım esin sigara kullanıyor mu? Üroloji eşime ileri gidişi çok iyi dedi birbirini orantiliyo bol bol keçi boynuzu ye ve sigarayı azalt. %5 ise yarar bi değer mi bilmiyorum ama buda düşük olursa esimden kaynaklandigini dusuncem..%32 olması gereken birşey yok %5 morfolojidır en az %4 olması gerekiyor bizde %1
Yani referans aralığı fln yazmıyo mu?Her morphology % normal Forma N.A % 3-4 yazıyo
Yok hocam yazmıyo:)))Yani referans aralığı fln yazmıyo mu?
yarın resmini çekip yollayabilir misin Gülseren ablaHer morphology % normal Forma N.A % 3-4 yazıyo
Şimdide becere bilitsem atayımyarın resmini çekip yollayabilir misin Gülseren abla
sigara çat pat arada kilo alıyor daha birşey veremiyorum sen yarın bul o tahlili çek gönder sperm dna hasari olursada tutunmuyor düşük oluyor çunku bolunurken hata oluşuyor onunda ilaç tedavisi varmış inanmazsınız belki onlarada klomen veriliyor yanında başka şeylerde sağlıklı sperm üretimi sağlanıyor 3 4 ay içinde araştırın sizde inş senin hamileliğin devam edecek sıkıntı olmayacak böyle rahatsız olup tup bebek denip ilaçla tedavi olduktan sonra normal yolla hamile kalan çokOzaman aynı şeyden bahsedioruz canım esin sigara kullanıyor mu? Üroloji eşime ileri gidişi çok iyi dedi birbirini orantiliyo bol bol keçi boynuzu ye ve sigarayı azalt. %5 ise yarar bi değer mi bilmiyorum ama buda düşük olursa esimden kaynaklandigini dusuncem..
Ya öyle bişey demedi sende bi sıkıntı gözükmüyor dedi düşüklere sebep olmaz esin yumurtlamayi takip ettirsin fln demişti bilemedim şimdi yaa???sigara çat pat arada kilo alıyor daha birşey veremiyorum sen yarın bul o tahlili çek gönder sperm dna hasari olursada tutunmuyor düşük oluyor çunku bolunurken hata oluşuyor onunda ilaç tedavisi varmış inanmazsınız belki onlarada klomen veriliyor yanında başka şeylerde sağlıklı sperm üretimi sağlanıyor 3 4 ay içinde araştırın sizde inş senin hamileliğin devam edecek sıkıntı olmayacak böyle rahatsız olup tup bebek denip ilaçla tedavi olduktan sonra normal yolla hamile kalan çok
Ya sonuçta bizim bi tane olmuş yani hasar olsa ozaman olmazdı tamam morfoloji Yedigin ictiginle alakali bişe o degisebilioda dna hasarı ilk defa duydumben cumartesi test vereceğimiz yere sordum dedim kaça yapıyorsunuz bu testi sperm dna hasarına 700 TL dediler sonuç 15 güne çıkıyormuş oha diyecektim son anda tuttum kendimi :)
testi bulamadın ki %5 iyi morfoloji en az %4 olması gerekiyor ama sağlam görünüp dnasi bozulmus sperm de var sigara yüzünden çok oluyor ama testi çok pahalı sen kafana takma şimdi bunları bi bakalım bol bol dua edicez sorun olmayacak şuan konu benim tamam mı kendine pay çıkarmaBen onu hiç kafaya takmamistim ya acaba dusuklere sebep olan şey o olabilirmi %5 çok mu düşük kızlar ya kafam karıştı şimdi?
Devlette yaptırma şansın yokmu kuzuben cumartesi test vereceğimiz yere sordum dedim kaça yapıyorsunuz bu testi sperm dna hasarına 700 TL dediler sonuç 15 güne çıkıyormuş oha diyecektim son anda tuttum kendimi :)
He ordaki prog mol... bişe yazan varya %32 den büyük olması gereken o ne canım?
abla bu ne amerikada mi yaptırdınız bunu
Ay canım yaa sen hem kendinle hem eşinle ugrasion ama geçicek bugünler inan bana Şubat senin ugurlu ayin olacak..,testi bulamadın ki %5 iyi morfoloji en az %4 olması gerekiyor ama sağlam görünüp dnasi bozulmus sperm de var sigara yüzünden çok oluyor ama testi çok pahalı sen kafana takma şimdi bunları bi bakalım bol bol dua edicez sorun olmayacak şuan konu benim tamam mı kendine pay çıkarma
Prog.motilitiy(PR) 53 bide prog.motile sperm 64.2He ordaki prog mol... bişe yazan varya %32 den büyük olması gereken o ne canım?
inş öyledir bizdeyse bi klomene bakıyor sen şimdi kafana takma söylediğime pişman etme beniYa öyle bişey demedi sende bi sıkıntı gözükmüyor dedi düşüklere sebep olmaz esin yumurtlamayi takip ettirsin fln demişti bilemedim şimdi yaa???
motilite hareket demek yabancı yazıyor şimdi yarın detaylı bakarım anca ileri hızlı filan demektir onlarProg.motilitiy(PR) 53 bide prog.motile sperm 64.2
aynen canım sen hamilesin Allahin izniyle devam edecek bizde şubatta inş :)Ay canım yaa sen hem kendinle hem eşinle ugrasion ama geçicek bugünler inan bana Şubat senin ugurlu ayin olacak..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?