klomen kullananlar varmı?

Ay canım yaa sen hem kendinle hem eşinle ugrasion ama geçicek bugünler inan bana Şubat senin ugurlu ayin olacak..,
ama sen yarın o tahlili bul olur mu eşim cumartesi test verecek ya belki size yetismisizdir ona göre aşılama yapacak ya ondan soruyorum belki gerek kalmaz

inş öyledir bizdeyse bi klomene bakıyor sen şimdi kafana takma söylediğime pişman etme beni
Yok canım takmadim sadece üstünde durmadik die dedim keşke biraz dikkat etseydik yani düşük olursa yalandan bidaha eziyet cekicem ama takmiyorum bi sorun olsa doktor uyarirdi hiç onemsemedi bile esin bakilsin dedi benim icin:)

ama sen yarın o tahlili bul olur mu eşim cumartesi test verecek ya belki size yetismisizdir ona göre aşılama yapacak ya ondan soruyorum belki gerek kalmaz
Tamam canım heryeri bakicam söz bi şekilde bulcam o kagidi gece gece çok arayamadim kızımın odasında büyük ihtimalle..

Yok canım takmadim sadece üstünde durmadik die dedim keşke biraz dikkat etseydik yani düşük olursa yalandan bidaha eziyet cekicem ama takmiyorum bi sorun olsa doktor uyarirdi hiç onemsemedi bile esin bakilsin dedi benim icin:)
bakalım cumartesi testi bi yaptıralım ne çıkacak inş duzelmistir

Ben yatıyom şekerler kendinize cici bakın doktorluga fazla soyunmayın kafayı yersiniz

hadi sabah kalkınca hemen giriyorsunuz Allah rahatlık versin Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin sizi seviyore

Tel sarjdaydi giremedim canlar ne cok yazmışsınız oku oku bitmedi allah herkese şifa versin yarın görüşürüz inş

Es Selamun Aleyküm gününüz hayr bereketli aydın CUMAMIZ mübarek ALLAHIN rahmeti bereketi mağfireti sizin ve bütün ümmeti MUHAMMEDİN üzerine olsun inş Allah kuzularım

Selam kızlar kalktigimdan beri tahlil sonucunu arıyorum yer açtı yerin dibine girdi her tarafa baktım yokkk ya bütün dosyaları bi yere koyarım ama bunlar orda değil kafayı yemek üzereyim

Selam kızlar kalktigimdan beri tahlil sonucunu arıyorum yer açtı yerin dibine girdi her tarafa baktım yokkk ya bütün dosyaları bi yere koyarım ama bunlar orda değil kafayı yemek üzereyim
atmışsındır belki bende bugün kadınlar kulübünde bi kadına denk geldim kadında bi sıkıntı yok bizim gibi pco yok kocasının morfoloji %1 hiç gebelik olusmamis tam aşılama yapacaklarken kadın sogan kuru yapıyor ve adet olup aşılama için gitmeye hazırlanırken hamile kalıyor morfoloji bozuk olsada hamile kalınıyor pco olduğu zaman yumurta kalitesiz oluyor bölünmede sorun oluyor düşüyor demek ki benim 3 taneside adamın bozuk spermi mi dölledi yani zormuş zaten bozuk sperm hiç yumurtanin içine giremezmis bizim kendi yumurtalarimizi beklememiz gerek

beslememiz gerek olacak

Es Selamun Aleyküm gününüz hayr bereketli aydın CUMAMIZ mübarek ALLAHIN rahmeti bereketi mağfireti sizin ve bütün ümmeti MUHAMMEDİN üzerine olsun inş Allah kuzularım
Amin inşallah ya bu iğne ilaçtan mi kaynaklaniyor leke geliyor hala birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…