klomen kullananlar varmı?

İğneyi vurun 36. Saate ilişkiye girin doktor söylemesi gerekir aslında şu saatte yaptır iğneyi diye kaç mmdi yumurtan canım ilişliye girdikten sonra bacaklarını havaya dik en az yarım saat oyle yat

İğneyi vurun 36. Saate ilişkiye girin doktor söylemesi gerekir aslında şu saatte yaptır iğneyi diye kaç mmdi yumurtan canım ilişliye girdikten sonra bacaklarını havaya dik en az yarım saat oyle yat
doktor söyledi canım aslında bugün içinde vurdur dedi 36 saat sonra iğne olduğun saatte ilişki olsun dedi.bende sormadım önce olsa birşey olurmu diye.benim 2 cm olmuş canım fazla reaksiyon göstermiş dedi sağda gelişme yokmuş solda bir tane o da 2 cm olmuş çatlatalım dedi.bakalım birde dediğin gibi deneyeyim ne olacak canım

hahahaha kuzum keşke aynı yerde olsaydık destek olurduk birbirimize inan.evin yakınında hastane var bakalım oraya giderim diyorum iğneyi alınca orda vurdururum canım
Burdan da olabiliyoruz şükür iyi varsınız valla aynen kuzum gecikmeden yaptır çalışmanida yap Allaha birak

2cm çok büyük bi yanlışın olmasın

2cm çok büyük bi yanlışın olmasın
yok canım ya bir yanlışım yok onu duyduktan sonra kafam karıştı ya zaten benim doktor baktı kendisi bile gösterdi yumurtayı sağda birşey yok dedi solda 2cm olmuş dedi çatlatalım dedi ilaçtan aşırı gelişmiş benimde moralim bozuldu sanki olmayacakmış gibi geldi.20mm olmuş oluyor bu bu durumda olmama gibi şeyi var mı ki? daha dün bitti ilaç bu kadar çabuk buyuyeceğini kendisi de tahmin etmedi sanırım görünce şaşırdı

20 mm o bence 2 cm değildir ultrason çıktısı verdi mi ölçüp 20mm iyi canım bnm de en büyüğü 22 mm ydi

20 mm o bence 2 cm değildir ultrason çıktısı verdi mi ölçüp 20mm iyi canım bnm de en büyüğü 22 mm ydi
tatlım 2 cm 20 mm ye eşit ya zeten doktor 2 cm olmuş dedi.çıktıyı vermedi canım 20 mm iyi yani dimi bukadar çabuk büyüyeceğini tahmin etmedi sanırım o yüzden de şaşırdı iyice bende de o an olmayacak gibi bir his oluştu hala var içimde o his

O hissi at çöpe gitsin olucak allahın izniyle

Hiç bilmiyorum kuzum ama yumurtlama akıntısı şeffaf ve uzayan bi akıntı böyle olunca ne anlamadım ki yani otururken adet olacakmış hissi veriyor aktığını hissediyorum
aklına kötü birşey getirme canım inşallah güzel haberler alacaksın cuma günü bunu düşün.bende ağrı var kasıklarımda adetmişim gibi

aklına kötü birşey getirme canım inşallah güzel haberler alacaksın cuma günü bunu düşün.bende ağrı var kasıklarımda adetmişim gibi
İnşallah canım ya insallah hakkımızda her şeyin hayırlısı... cuma günü gelmez gari bana karından baktı demi canım bana da idrara sıkışık gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…