- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
bende de biraz var batmada dediğin gibi ara ara oluyor canım akşama alırım diyorum iğneyi vurduracak bir yer bulabilirsem vurdururrumAra ara batma oluyo da akıntı şu an çok asırı degil sanki canimm sende nasıl akıntı durumu
Gel canım ben vurayım sana arama kimseyibende de biraz var batmada dediğin gibi ara ara oluyor canım akşama alırım diyorum iğneyi vurduracak bir yer bulabilirsem vurdururrum
Hayır gayet iyi 18mm en ideali normalde 14. Ovulasyon olur yani 18 mm ve üstü gün bir mm büyüdüğünü düşün 14. Gün 17 mm olur hiç moralını bozma normali bu zaten
hahahaha kuzum keşke aynı yerde olsaydık destek olurduk birbirimize inan.evin yakınında hastane var bakalım oraya giderim diyorum iğneyi alınca orda vurdururum canımGel canım ben vurayım sana arama kimseyi)) sağlık ocağı aciller eczaneler hepsi vurur kuzu
İğneyi vurun 36. Saate ilişkiye girin doktor söylemesi gerekir aslında şu saatte yaptır iğneyi diye kaç mmdi yumurtan canım ilişliye girdikten sonra bacaklarını havaya dik en az yarım saat oyle yatanladım canım benim beynim durmuş resmen sen sorunca hatırladım adamın ne dediğini iğneyi vurulduğun saatte ilişkiye gir demişti adam 36 saat sonra.daha sonra gün aşırı devam et demişti.benim kafa nasıl sardıysa iki kez vurulacağımaakşam vurdurayım diyorum iş çıkışı öncesinde hiç olmayacak mı peki 36 saat sonra mı ilk ilişki
doktor söyledi canım aslında bugün içinde vurdur dedi 36 saat sonra iğne olduğun saatte ilişki olsun dedi.bende sormadım önce olsa birşey olurmu diye.benim 2 cm olmuş canım fazla reaksiyon göstermiş dedi sağda gelişme yokmuş solda bir tane o da 2 cm olmuş çatlatalım dedi.bakalım birde dediğin gibi deneyeyim ne olacak canımİğneyi vurun 36. Saate ilişkiye girin doktor söylemesi gerekir aslında şu saatte yaptır iğneyi diye kaç mmdi yumurtan canım ilişliye girdikten sonra bacaklarını havaya dik en az yarım saat oyle yat
Burdan da olabiliyoruz şükür iyi varsınız vallahahahaha kuzum keşke aynı yerde olsaydık destek olurduk birbirimize inan.evin yakınında hastane var bakalım oraya giderim diyorum iğneyi alınca orda vurdururum canım
aynen öyle canım kafamızı dağıtıyoruz inşallah hamileliğimizi de birlikte geciririz buraya cinsiyetini yazdığımız zamanları görürüz inşallahBurdan da olabiliyoruz şükür iyi varsınız vallaaynen kuzum gecikmeden yaptır çalışmanida yap Allaha birak
2cm çok büyük bi yanlışın olmasındoktor söyledi canım aslında bugün içinde vurdur dedi 36 saat sonra iğne olduğun saatte ilişki olsun dedi.bende sormadım önce olsa birşey olurmu diye.benim 2 cm olmuş canım fazla reaksiyon göstermiş dedi sağda gelişme yokmuş solda bir tane o da 2 cm olmuş çatlatalım dedi.bakalım birde dediğin gibi deneyeyim ne olacak canım
yok canım ya bir yanlışım yok onu duyduktan sonra kafam karıştı ya zaten benim doktor baktı kendisi bile gösterdi yumurtayı sağda birşey yok dedi solda 2cm olmuş dedi çatlatalım dedi ilaçtan aşırı gelişmiş benimde moralim bozuldu sanki olmayacakmış gibi geldi.20mm olmuş oluyor bu bu durumda olmama gibi şeyi var mı ki? daha dün bitti ilaç bu kadar çabuk buyuyeceğini kendisi de tahmin etmedi sanırım görünce şaşırdı2cm çok büyük bi yanlışın olmasın
20 mm o bence 2 cm değildir ultrason çıktısı verdi mi ölçüp 20mm iyi canım bnm de en büyüğü 22 mm ydiyok canım ya bir yanlışım yok onu duyduktan sonra kafam karıştı ya zaten benim doktor baktı kendisi bile gösterdi yumurtayı sağda birşey yok dedi solda 2cm olmuş dedi çatlatalım dedi ilaçtan aşırı gelişmiş benimde moralim bozuldu sanki olmayacakmış gibi geldi.20mm olmuş oluyor bu bu durumda olmama gibi şeyi var mı ki? daha dün bitti ilaç bu kadar çabuk buyuyeceğini kendisi de tahmin etmedi sanırım görünce şaşırdı
tatlım 2 cm 20 mm ye eşit ya zeten doktor 2 cm olmuş dedi.çıktıyı vermedi canım 20 mm iyi yani dimi bukadar çabuk büyüyeceğini tahmin etmedi sanırım o yüzden de şaşırdı iyice bende de o an olmayacak gibi bir his oluştu hala var içimde o his20 mm o bence 2 cm değildir ultrason çıktısı verdi mi ölçüp 20mm iyi canım bnm de en büyüğü 22 mm ydi
O hissi at çöpe gitsin olucak allahın izniyletatlım 2 cm 20 mm ye eşit ya zeten doktor 2 cm olmuş dedi.çıktıyı vermedi canım 20 mm iyi yani dimi bukadar çabuk büyüyeceğini tahmin etmedi sanırım o yüzden de şaşırdı iyice bende de o an olmayacak gibi bir his oluştu hala var içimde o his
inşallah canım bakalım hayırlısıO hissi at çöpe gitsin olucak allahın izniyle
Canimm ya benim yine akıntım aynı beyaz krem gibi bide idrarim bulanık ilaçların etkisi mi kiinşallah canım bakalım hayırlısı
bilmiyorum ki canım erken yumurtalama olabilir mi acaba bende bugün biraz daha arttıCanimm ya benim yine akıntım aynı beyaz krem gibi bide idrarim bulanık ilaçların etkisi mi ki
Hiç bilmiyorum kuzum ama yumurtlama akıntısı şeffaf ve uzayan bi akıntı böyle olunca ne anlamadım ki yani otururken adet olacakmış hissi veriyor aktığını hissediyorumbilmiyorum ki canım erken yumurtalama olabilir mi acaba bende bugün biraz daha arttı
aklına kötü birşey getirme canım inşallah güzel haberler alacaksın cuma günü bunu düşün.bende ağrı var kasıklarımda adetmişim gibiHiç bilmiyorum kuzum ama yumurtlama akıntısı şeffaf ve uzayan bi akıntı böyle olunca ne anlamadım ki yani otururken adet olacakmış hissi veriyor aktığını hissediyorum
İnşallah canım ya insallah hakkımızda her şeyin hayırlısı... cuma günü gelmez gari bana karından baktı demi canım bana da idrara sıkışık gel dediaklına kötü birşey getirme canım inşallah güzel haberler alacaksın cuma günü bunu düşün.bende ağrı var kasıklarımda adetmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?