- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.621
Evet leke leke başlıyo 2 gün öyle devam ediyo cano bak bende bu ay klomen kullanmıyom soğan kürü yapıyom sabah akşam sende adet bitiminde başla soğan kürüyle hamile kalan çok duydum haberin olsun sende dene ne kaybedersinAmin inşallah ya bu iğne ilaçtan mi kaynaklaniyor leke geliyor hala birşey yok
Aaaaaa kuzu hamilemisinnnnHayırlı cumalar. Çok şükür bir yılın sonunda pozitifi gördük sonunda.
Evet çok şükürAaaaaa kuzu hamilemisinnnn
Hadi bana da bi Çin takvimi bakıver sana zahmet daha kese yok ortada ama olsunEvet çok şükür
Değerin kaç çıktı doğum tarihini gün ay yıl olarak yaz ve son adet tarihinin ilk gününü yaz bakim tabiki canımHadi bana da bi Çin takvimi bakıver sana zahmet daha kese yok ortada ama olsun
Tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayi nasib etsin inşallah :) klomen ile mi oldu yoksa doğal yoldan mi belirti oldu mu :)Evet çok şükür
BebemizTebrik ederim canım Rabbim kucağına almayi nasib etsin inşallah :) klomen ile mi oldu yoksa doğal yoldan mi belirti oldu mu :)
Değerim 733 çıktı. Salı günü doktoruma gidicem inşallah. İlk hamilelik ve bir yıldır korunmadığim halde. 03.08.1984 8 aralık perşembe de adet günümDeğerin kaç çıktı doğum tarihini gün ay yıl olarak yaz ve son adet tarihinin ilk gününü yaz bakim tabiki canım
Benim bata da az kaldı bir an önce hersey olup bitse keşkeBebemiz2 oldu Allahım şükürler olsun
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. 2. klomen kullanışim canım. Ayrıca pko luyum.Tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayi nasib etsin inşallah :) klomen ile mi oldu yoksa doğal yoldan mi belirti oldu mu :)
Canım değerin çok iyi maşallah diyorum kızın olacak baktım sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşÇok teşekkür ederim. Allah razı olsun. 2. klomen kullanışim canım. Ayrıca pko luyum.
Çok sevindim canım Allah verdikten sonra ne sebep olursa olsun olur inşallah bize de nasib olur :)Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. 2. klomen kullanışim canım. Ayrıca pko luyum.
Canım hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk ay olmadı belki bu ay olur bakalım kısmet dua et bizleredeÇok teşekkür ederim. Allah razı olsun. 2. klomen kullanışim canım. Ayrıca pko luyum.
Teşekkür ederim :)Canım değerin çok iyi maşallah diyorum kızın olacak baktım sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş
daha önce ben içtim ama birşey olmadı bakalım cumartesi eşim test verecek bende pazartesi gidicem inş düzgün gelir sonucuda bende sadece klomenle devam ederim biliyorum ki bu ilacı vermeseler hiç yumurta olmayacakEvet leke leke başlıyo 2 gün öyle devam ediyo cano bak bende bu ay klomen kullanmıyom soğan kürü yapıyom sabah akşam sende adet bitiminde başla soğan kürüyle hamile kalan çok duydum haberin olsun sende dene ne kaybedersin
Amin canım amin. İnşallah Rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.Çok sevindim canım Allah verdikten sonra ne sebep olursa olsun olur inşallah bize de nasib olur :)
Hayırlısıyla sendende hayırlı haberler gelecek inş ilk ay mı klomenleBenim bata da az kaldı bir an önce hersey olup bitse keşke
Teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım.Canım hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk ay olmadı belki bu ay olur bakalım kısmet dua et bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?