klomen kullananlar varmı?

Amin inşallah ya bu iğne ilaçtan mi kaynaklaniyor leke geliyor hala birşey yok
Evet leke leke başlıyo 2 gün öyle devam ediyo cano bak bende bu ay klomen kullanmıyom soğan kürü yapıyom sabah akşam sende adet bitiminde başla soğan kürüyle hamile kalan çok duydum haberin olsun sende dene ne kaybedersin

Değerin kaç çıktı doğum tarihini gün ay yıl olarak yaz ve son adet tarihinin ilk gününü yaz bakim tabiki canım
Değerim 733 çıktı. Salı günü doktoruma gidicem inşallah. İlk hamilelik ve bir yıldır korunmadığim halde. 03.08.1984 8 aralık perşembe de adet günüm

daha önce ben içtim ama birşey olmadı bakalım cumartesi eşim test verecek bende pazartesi gidicem inş düzgün gelir sonucuda bende sadece klomenle devam ederim biliyorum ki bu ilacı vermeseler hiç yumurta olmayacak

1 kızımız 1 oğlumuz olacak Rabbim daim ve devamını getirsin inş topigin pirensesi ve pirensi geliyor hadı topigi sırayla sallayalım canlar

Canım hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk ay olmadı belki bu ay olur bakalım kısmet dua et bizlerede
Teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…