- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.641
ablaamm bir dahaki ay sıra bizde tey tey tey1 kızımız 1 oğlumuz olacak Rabbim daim ve devamını getirsin inş topigin pirensesi ve pirensi geliyor hadı topigi sırayla sallayalım canlar
İnşallah canim benim rabbim bize de en kisa zamanda nasip etsin... Diger hamisimiz kimdi ben unuttum1 kızımız 1 oğlumuz olacak Rabbim daim ve devamını getirsin inş topigin pirensesi ve pirensi geliyor hadı topigi sırayla sallayalım canlar
buhara arkadaşımızİnşallah canim benim rabbim bize de en kisa zamanda nasip etsin... Diger hamisimiz kimdi ben unuttum
2016 nin ilk 3 ayı klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmamıştı bu o zamandan beri ilk ay bakalım rabbim nasib edicek mi :) inşallah kist olmaz diyorum teselli olur :))Hayırlısıyla sendende hayırlı haberler gelecek inş ilk ay mı klomenle
bende kist olmadı ama gebelikte oluşmadı birdaki aya kaldı benim iş :)2016 nin ilk 3 ayı klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmamıştı bu o zamandan beri ilk ay bakalım rabbim nasib edicek mi :) inşallah kist olmaz diyorum teselli olur :))
tarlusal biteli 12 gün oldu diyorsun ben hamile değilim diye almıştım ve hamile olduğumu öğrenmiştim ama düşük olmuştu emin misin hamile olmadığındanYa kızlar bend hamile olmak istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin önce benden çok daha fazla bekleyenlere iSonra bana nasip etsin adet olursam klomene başlayacağım bu ay tarlusal biteli 12 gün oluyor hala olmadım kafayı yicem olsam da klomene başlasam çok heyecanlıyım sanki klomenle olacak gibi hissediyorum
Amin kuzum inşAllah ama kendimden önce inanınki sizin için istiyorum sonra kendim için istiyorum herşeyin hayırlısıablaamm bir dahaki ay sıra bizde tey tey tey
Evet canım 5 ocakta gebelik testi yaptırdım kan verdim negatif çıktı ilaç biteli 3 gün oluyordu bugün idrar testitarlusal biteli 12 gün oldu diyorsun ben hamile değilim diye almıştım ve hamile olduğumu öğrenmiştim ama düşük olmuştu emin misin hamile olmadığından
ya bu morfoloji hikaye ya polikistik over olunca luteal faz yetersizliği nedeniyle progesteron eksikliği oluyor ve rahim duvari kalinlasmiyor ve tutunmadan düşüyor inş böyledir bakalım yarın eşimin testi nasıl çıkacakAmin kuzum inşAllah ama kendimden önce inanınki sizin için istiyorum sonra kendim için istiyorum herşeyin hayırlısı
valla bilemedim belli belirsiz bir çizgi var gibi ya ikinci aldığın test bozuksa zaten kullanmışsın ilacı bekle bakalım biraz daha sende de pcos var miEvet canım 5 ocakta gebelik testi yaptırdım kan verdim negatif çıktı ilaç biteli 3 gün oluyordu bugün idrar testi
Yaptım yarım saat Sonra 2. Çizgi belirdi gittim presictöe aldım onda çizgi çıkmadı olsa belli olurdu heralde değil mi testin fotosunu da koydum aşağıya
Evet sat 1 Aralık zaten kimyasal gebelik yüzünden düşük oldu o zamandan beri adet olmuyorum doktor klomen başlamak için tarlusal vermişti 3. Günü test yapıp klomene başlatacaktı ilk defa başıma böyle birşey geliyor benimde daha önce çok kullandım tarlusal hep 5 6 gün içinde adet olurdum pazartesi doktora gideceğim adet olmazsam bakalımvalla bilemedim belli belirsiz bir çizgi var gibi ya ikinci aldığın test bozuksa zaten kullanmışsın ilacı bekle bakalım biraz daha sende de pcos var mi
Canım aynı şey benim başıma da geldi inanmazsın aynısı kimyasal oldu 2 ay üst üste sonra 50 gün filan adet olmadım idrar testi Yaptım birşey cikmadi gittim tahlil yaptırmadan tarlusal içtim senin gibi olmadım sonra ben bir hasta oldum bayıldım hastanede test yaptılar değerim düşmüş 3 kimyasalı da geçirmiş oldumEvet sat 1 Aralık zaten kimyasal gebelik yüzünden düşük oldu o zamandan beri adet olmuyorum doktor klomen başlamak için tarlusal vermişti 3. Günü test yapıp klomene başlatacaktı ilk defa başıma böyle birşey geliyor benimde daha önce çok kullandım tarlusal hep 5 6 gün içinde adet olurdum pazartesi doktora gideceğim adet olmazsam bakalım
birde kimyasalda beta hcg kaça kadar çıktı ne kadarlık evlisin çocuk var miEvet sat 1 Aralık zaten kimyasal gebelik yüzünden düşük oldu o zamandan beri adet olmuyorum doktor klomen başlamak için tarlusal vermişti 3. Günü test yapıp klomene başlatacaktı ilk defa başıma böyle birşey geliyor benimde daha önce çok kullandım tarlusal hep 5 6 gün içinde adet olurdum pazartesi doktora gideceğim adet olmazsam bakalım
İşim garip kısmı kimyasal gebeliği araştırmıyorlarmış çok üzüldüm canım rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun bende bu ay klomene başlarsam progesterona başlamayı düşünüyorum sanırım rahim duvarımız yeterince kalın değil bebekler yerleşemiyorCanım aynı şey benim başıma da geldi inanmazsın aynısı kimyasal oldu 2 ay üst üste sonra 50 gün filan adet olmadım idrar testi Yaptım birşey cikmadi gittim tahlil yaptırmadan tarlusal içtim senin gibi olmadım sonra ben bir hasta oldum bayıldım hastanede test yaptılar değerim düşmüş 3 kimyasalı da geçirmiş oldum
1 senelik evliyim canım ilk olacak benim kimyasal da 30 a kadar çıktı değer çok düşüktü ama hayırlısı böyleymiş 6 yıldır da pco var adetlerim hiç düzenli değilbirde kimyasalda beta hcg kaça kadar çıktı ne kadarlık evlisin çocuk var mi
benim eşimin morfoloji %1 oda düşük yapabilirmis kimi diyor yapmaz sperm testi yaptırdınız miİşim garip kısmı kimyasal gebeliği araştırmıyorlarmış çok üzüldüm canım rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun bende bu ay klomene başlarsam progesterona başlamayı düşünüyorum sanırım rahim duvarımız yeterince kalın değil bebekler yerleşemiyor
Aynı canım bende 20den yukarıyı görmedim eşimde varikosel varmış ameliyat oldu 3 ay oldu bu ay klomenle hamile kalamadım yarın eşim test verecek bakalım elinde sonunda olaçak bu iş :) benim 5 yaşında kızım var kendi kendine oldu1 senelik evliyim canım ilk olacak benim kimyasal da 30 a kadar çıktı değer çok düşüktü ama hayırlısı böyleymiş 6 yıldır da pco var adetlerim hiç düzenli değil
Yok canım daha yaptırmadIk ama benim kendi düşüncem tabi emin değilim ben ovu testi kullanmıştım geçen ay ilk defa yumurtlama günümden emindim ve ona göre beraber olduk eşimle oldu ama kimyasal mış o yüzden klomen den çok ümitliyimbenim eşimin morfoloji %1 oda düşük yapabilirmis kimi diyor yapmaz sperm testi yaptırdınız mi
Maşallah canım rabbim hayırlısı ile evlaT nasip etsin bize bende adetAynı canım bende 20den yukarıyı görmedim eşimde varikosel varmış ameliyat oldu 3 ay oldu bu ay klomenle hamile kalamadım yarın eşim test verecek bakalım elinde sonunda olaçak bu iş :) benim 5 yaşında kızım var kendi kendine oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?