- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.661
Rabbim herkese tattirsin bu duygusu bizde kardeş istiyoruz artık bakalım. benim ilk ay klomenle birşey olmadı ikinci aydan daha umutluyum bakalımMaşallah canım rabbim hayırlısı ile evlaT nasip etsin bize bende adet
Olursam şayet başlayacağım klomene
İkinci ay şans daha fazla artıyormuş öyle duymuştum hayırlısı olsun canım inşallahRabbim herkese tattirsin bu duygusu bizde kardeş istiyoruz artık bakalım. benim ilk ay klomenle birşey olmadı ikinci aydan daha umutluyum bakalım
Sizin hiç bir probleminiz olmadan mı klomen verdi dr. Bizim de bişey yokmuş ama klomen folik asit e başladım bugün kesin sonuç alınır mı kievt cnm bende klomen kullandım her hangi bir sorunun yoksa kesinlikle sonuç alıyorsun ben gecem ay kullandım sonrasında catlatma ignesi 36 saat sonrada yumurta catladi ve kasiklarin da hafif bir ağrı oldu ozamn birliktelikler sonra olumlu sonuç aldım ama dikkat etmek gerekiyo ben biraz umutsuz olduğum için pek dikkat etmedim düşük sonuçlandı malesef ama önce kesinlikle hamile kalacağına inanman gerekiyor bunu nefes alırken bile hissedebilirsin..inşallah olumlu sonuç alırsın..
Misafirim var kuzucum kayın validem görümcem 2 kaynım ve eltim burada o yüzden giremedim topige yemek çay derken vaktim olmadı görümceme süpriz doğum günü yaptık aslında yarın ama bugünden kutladık görümcemin doğum gününde kayınpederim vefat etmiş o yüzden 1 gün önceden kutladıkGulumse24 ablaaa sen nerdesin yaaa
Allah rahmet eylesin abla. Dua edin bize tahlilimiz temiz gelsin. ben hala adet olamadım yaMisafirim var kuzucum kayın validem görümcem 2 kaynım ve eltim burada o yüzden giremedim topige yemek çay derken vaktim olmadı görümceme süpriz doğum günü yaptık aslında yarın ama bugünden kutladık görümcemin doğum gününde kayınpederim vefat etmiş o yüzden 1 gün önceden kutladık
Rabbim ol der de olmazmi? Yaşanacak sıkıntılar varsa yasiyoruz canım. Onların gelecekleri gün belli ne bigün eksik ne fazla.. attigima ihtimal vermiyorum çünkü fakulteyle ilgili hiçbişey geçmedi elime hadi o kağıdı attım diğer bütün tahlil kâğıtlarını atmış olamam hepsi bi yerde ama bulamadim canimatmışsındır belki bende bugün kadınlar kulübünde bi kadına denk geldim kadında bi sıkıntı yok bizim gibi pco yok kocasının morfoloji %1 hiç gebelik olusmamis tam aşılama yapacaklarken kadın sogan kuru yapıyor ve adet olup aşılama için gitmeye hazırlanırken hamile kalıyor morfoloji bozuk olsada hamile kalınıyor pco olduğu zaman yumurta kalitesiz oluyor bölünmede sorun oluyor düşüyor demek ki benim 3 taneside adamın bozuk spermi mi dölledi yani zormuş zaten bozuk sperm hiç yumurtanin içine giremezmis bizim kendi yumurtalarimizi beklememiz gerek
Kuşum hakkınızda hayırlısı olsun inş Allahım Gönlünüze göre versin ne diyim inş bi sorun çıkmaz ne zaman tahlil vereceksinizAllah rahmet eylesin abla. Dua edin bize tahlilimiz temiz gelsin. ben hala adet olamadım ya
sen aklına kötü şeyler getirme birşey olmayacak Allahin izniyle yarın verecek misin kan tekrarRabbim ol der de olmazmi? Yaşanacak sıkıntılar varsa yasiyoruz canım. Onların gelecekleri gün belli ne bigün eksik ne fazla.. attigima ihtimal vermiyorum çünkü fakulteyle ilgili hiçbişey geçmedi elime hadi o kağıdı attım diğer bütün tahlil kâğıtlarını atmış olamam hepsi bi yerde ama bulamadim canimsenin için istiyodum bulmayı yoksa bende düşük fln olursa eşimin o tahlili ise yaramaz tekrar isterler die düşünüyorum canım. .
yarın 2 de 3 saat sonra çıkıyor sonuç isteKuşum hakkınızda hayırlısı olsun inş Allahım Gönlünüze göre versin ne diyim inş bi sorun çıkmaz ne zaman tahlil vereceksiniz
Ewet canım yarın tekrarlicam testi artışı nasıl ona bakicaz. Kalp atışı duyana kadar hamileyim diyemiyorum öyle bi bozulmus ki psikolojim yasen aklına kötü şeyler getirme birşey olmayacak Allahin izniyle yarın verecek misin kan tekrar
He tamam canım şimdi gördüm yazdığını hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım yaa:)))yarın 2 de 3 saat sonra çıkıyor sonuç iste
Gözün aydın kuzum Rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah. .. canım günün kaç gün geçtiğinde test yaptın ve değerin kaç çıktı? Benim çatlatma ignesinin 16. Günü 173 çıktı..Hayırlı cumalar. Çok şükür bir yılın sonunda pozitifi gördük sonunda.
700 küsürlerdeydi değeri senin bugün durumun nasılGözün aydın kuzum Rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah. .. canım günün kaç gün geçtiğinde test yaptın ve değerin kaç çıktı? Benim çatlatma ignesinin 16. Günü 173 çıktı..
Senin değerlerden ben ümitliyim cane kesin hamilesin ve oğlusun olacakGözün aydın kuzum Rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah. .. canım günün kaç gün geçtiğinde test yaptın ve değerin kaç çıktı? Benim çatlatma ignesinin 16. Günü 173 çıktı..
Aynen katılıyorum hiç birşey olmayacak bende öyle hissediyorumSenin değerlerden ben ümitliyim cane kesin hamilesin ve oğlusun olacak
Ay inşallah canım yaaa oğlan kız farketmez kızımın bi kardeşi olsun bi ewladim daha olsun da :) bakalım yarın belli olcak bişeler anlasilir değerden..Senin değerlerden ben ümitliyim cane kesin hamilesin ve oğlusun olacak
Inşallah canım ya sizde olmasaniz hiç kurtulamicam karamsarliktan.. ama ben size diyim bidaha ayda siz geliceksiniz pesimden... ve ben sizlerle gün beklicem canım hamileyim oh bitti diyip bidaha girmemezlik yapmam sizle beraber şafak beklicez elimden ne gelirse yapıcam sizler için. ..Aynen katılıyorum hiç birşey olmayacak bende öyle hissediyorum
Ben iyiyim biraz göğüslerim hassaslasti ara ara uyku halim oluyo yoksa ağrım sizim hiçbişeyim yok canım. .700 küsürlerdeydi değeri senin bugün durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?