klomen kullananlar varmı?

Sizin hiç bir probleminiz olmadan mı klomen verdi dr. Bizim de bişey yokmuş ama klomen folik asit e başladım bugün kesin sonuç alınır mı ki

Gulumse24 ablaaa sen nerdesin yaaa
Misafirim var kuzucum kayın validem görümcem 2 kaynım ve eltim burada o yüzden giremedim topige yemek çay derken vaktim olmadı görümceme süpriz doğum günü yaptık aslında yarın ama bugünden kutladık görümcemin doğum gününde kayınpederim vefat etmiş o yüzden 1 gün önceden kutladık

Allah rahmet eylesin abla. Dua edin bize tahlilimiz temiz gelsin. ben hala adet olamadım ya

Rabbim ol der de olmazmi? Yaşanacak sıkıntılar varsa yasiyoruz canım. Onların gelecekleri gün belli ne bigün eksik ne fazla.. attigima ihtimal vermiyorum çünkü fakulteyle ilgili hiçbişey geçmedi elime hadi o kağıdı attım diğer bütün tahlil kâğıtlarını atmış olamam hepsi bi yerde ama bulamadim canim senin için istiyodum bulmayı yoksa bende düşük fln olursa eşimin o tahlili ise yaramaz tekrar isterler die düşünüyorum canım. .

sen aklına kötü şeyler getirme birşey olmayacak Allahin izniyle yarın verecek misin kan tekrar

sen aklına kötü şeyler getirme birşey olmayacak Allahin izniyle yarın verecek misin kan tekrar
Ewet canım yarın tekrarlicam testi artışı nasıl ona bakicaz. Kalp atışı duyana kadar hamileyim diyemiyorum öyle bi bozulmus ki psikolojim ya inşallah sende yarın güzel haberler alırsın ama hemen cikiyomu sonuç canım?

Hayırlı cumalar. Çok şükür bir yılın sonunda pozitifi gördük sonunda.
Gözün aydın kuzum Rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah. .. canım günün kaç gün geçtiğinde test yaptın ve değerin kaç çıktı? Benim çatlatma ignesinin 16. Günü 173 çıktı..

700 küsürlerdeydi değeri senin bugün durumun nasıl

Senin değerlerden ben ümitliyim cane kesin hamilesin ve oğlusun olacak

Aynen katılıyorum hiç birşey olmayacak bende öyle hissediyorum
Inşallah canım ya sizde olmasaniz hiç kurtulamicam karamsarliktan.. ama ben size diyim bidaha ayda siz geliceksiniz pesimden... ve ben sizlerle gün beklicem canım hamileyim oh bitti diyip bidaha girmemezlik yapmam sizle beraber şafak beklicez elimden ne gelirse yapıcam sizler için. ..

Kizlarr benim.kasiklarimda batma tarzı ağrılar oluyo ben 4 ünde adet oldum.neyin nesi buu akıntım Var sarı baş dönmesi falan var iltihap olunca böyle belirtiler oluyo mu bide değişik yapışkan akıntı oluyo yumurtlama için erken degil mi klomenden dolayı olmaz dimi adet oldum sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…