- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.681
Ben iyiyim biraz göğüslerim hassaslasti ara ara uyku halim oluyo yoksa ağrım sizim hiçbişeyim yok canım. .
sağol canım Allah razı olsun bizimle beraber oldu ki umut ol bize benimde bir sürü düşük biliyorsunInşallah canım ya sizde olmasaniz hiç kurtulamicam karamsarliktan.. ama ben size diyim bidaha ayda siz geliceksiniz pesimden... ve ben sizlerle gün beklicem canım hamileyim oh bitti diyip bidaha girmemezlik yapmam sizle beraber şafak beklicez elimden ne gelirse yapıcam sizler için. ..
Gözünüz aydın allah bizede nasip etsinDeğerim 733 çıktı. Salı günü doktoruma gidicem inşallah. İlk hamilelik ve bir yıldır korunmadığim halde. 03.08.1984 8 aralık perşembe de adet günüm
Saolasin canım ewet stres yapmamaya calisiyorum ama geçmişte yaşanılan şeyler birakmiyo işte en mutlu anında gelip carpiyo yuregineGozun aydin canimm darisi bizlere insaallah.sen icini ferah tut stres olumsuz etkiler tevekkul et Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Biliyorum bilmezmiyim canım seni kendime çok benzetiyorum bunuda söylemiştim sana.. ama hersey duzelecek Allahın izniyle @Gulumse25 de dediği gibi burda cocuklarimizi şikayet edicez bigun:)sağol canım Allah razı olsun bizimle beraber oldu ki umut ol bize benimde bir sürü düşük biliyorsun
ağrı kaşıntı yanma yoksa akıntı sıkıntı olmuyor fizyolojik bir akintidir o klomen akıntı yapıyor zaten bende de baş dönmesi yapmıştı akıntıda normalden daha coktuKizlarr benim.kasiklarimda batma tarzı ağrılar oluyo ben 4 ünde adet oldum.neyin nesi buu akıntım Var sarı baş dönmesi falan var iltihap olunca böyle belirtiler oluyo mu bide değişik yapışkan akıntı oluyo yumurtlama için erken degil mi klomenden dolayı olmaz dimi adet oldum sonuçta
inş canım ama sakın kötü düşünme herşey güzel olacak bak ben 9 aydır hiç hamile kalamadım sende öyle hamile kalabikiyorsun bu bile birşeyBiliyorum bilmezmiyim canım seni kendime çok benzetiyorum bunuda söylemiştim sana.. ama hersey duzelecek Allahın izniyle @Gulumse25 de dediği gibi burda cocuklarimizi şikayet edicez bigun:)
canimm kullanmıyorum artık geçen ay kullanmıştım etkisi hala devam eder mi yani rahmim agriyo arada kaşıntı yok ck şükür başım da dönüyor böyle sersem gibiyimağrı kaşıntı yanma yoksa akıntı sıkıntı olmuyor fizyolojik bir akintidir o klomen akıntı yapıyor zaten bende de baş dönmesi yapmıştı akıntıda normalden daha coktu
İnşallah canimm insallahh sağlıkla al kucagina aminnnn değerin 2 lere 3 lere katlasin büyüsün miniğinSaol canım Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dua edicem size.. sizde bana dua edin hayirlisiyla kucağıma aliyim..
Tabiki hiç kalamayanlarda var onların da çok zor durumu Rabbim hepsini selamete çıkarır inşallah. . Ama bizimde kolay değil kalıyoruz sewiniyoruz resmen kursagimizda kalıyo bi anda gidioinş canım ama sakın kötü düşünme herşey güzel olacak bak ben 9 aydır hiç hamile kalamadım sende öyle hamile kalabikiyorsun bu bile birşey
yumurtlaman için erken iltihap olabilir 4 ocakta adet olmuşsun bende tam zamanı ben senin yerinde olsam sogan kürü yapardım 15 güncanimm kullanmıyorum artık geçen ay kullanmıştım etkisi hala devam eder mi yani rahmim agriyo arada kaşıntı yok ck şükür başım da dönüyor böyle sersem gibiyim
Ay inşallah yaaa yarın biraz belli edicek kendini değerimdeki artışa göre anlasilcak büyüyüp büyümedigi :))İnşallah canimm insallahh sağlıkla al kucagina aminnnn değerin 2 lere 3 lere katlasin büyüsün miniğin
Saolasin canım ewet stres yapmamaya calisiyorum ama geçmişte yaşanılan şeyler birakmiyo işte en mutlu anında gelip carpiyo yureginesadece dua ediyorum geriside rabbime kalmış o ne derse o olur...
yok canım Allah büyük miniğini kucağına alacaksın bende öyle ben inanıyorum sende inan aklına getirme Rabbine sığın gerisi boşTabiki hiç kalamayanlarda var onların da çok zor durumu Rabbim hepsini selamete çıkarır inşallah. . Ama bizimde kolay değil kalıyoruz sewiniyoruz resmen kursagimizda kalıyo bi anda gidioRabbim bize birdaha yasatmaz inşallah..
Ayy bende iltihap tan suphelenmistjm canimm yapmak istiyorum ama midem de gastrit var mide problemi olanlar yapmasın diyo ya cesaret edemiyorum aslında belki de iyi gelecek yapsam mı ki oyy oyyyyumurtlaman için erken iltihap olabilir 4 ocakta adet olmuşsun bende tam zamanı ben senin yerinde olsam sogan kürü yapardım 15 gün
İnslalah canimm bende bugünleri görüp değerim yükselecek mi diye düşünebilecek miyim kii RabbimmmmAy inşallah yaaa yarın biraz belli edicek kendini değerimdeki artışa göre anlasilcak büyüyüp büyümedigi :))
bi dene midene dokunmazsa devam et etkisi gerçekten çokAyy bende iltihap tan suphelenmistjm canimm yapmak istiyorum ama midem de gastrit var mide problemi olanlar yapmasın diyo ya cesaret edemiyorum aslında belki de iyi gelecek yapsam mı ki oyy oyyy
Icim ferah rabbime sigindim çünkü.. korkular endişeler buzamana kadar beni hiç kimse anlamadi taa ki burayı bulana kadar beni anlayan insanlar war aynı acılar aynı yasantilar war ve sizin sayenizde rahatliyorum hepinizden tek tek Allah razı olsun hepinizin yüreğinden geçeni nasip etsin kucaklarinizi doldursun inşallah. ..Ben de o yuzden dusukten sonra bi süre ara verdim canm.ya tekrar ayni sey olursa diye korktum.ama inan korkular anı kacirmamiza sebep oluyor.mutlu oll tadini cikar bu guzel haberinnnher sey cok guzel olcak icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?