klomen kullananlar varmı?

Gozun aydin canimm darisi bizlere insaallah.sen icini ferah tut stres olumsuz etkiler tevekkul et Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ben iyiyim biraz göğüslerim hassaslasti ara ara uyku halim oluyo yoksa ağrım sizim hiçbişeyim yok canım. .

sağol canım Allah razı olsun bizimle beraber oldu ki umut ol bize benimde bir sürü düşük biliyorsun

Değerim 733 çıktı. Salı günü doktoruma gidicem inşallah. İlk hamilelik ve bir yıldır korunmadığim halde. 03.08.1984 8 aralık perşembe de adet günüm
Gözünüz aydın allah bizede nasip etsin arkandan hememcik gelelim kız doğum günün benimkiyle aynı aynı gün doğmuşuz aslan kadını

Gozun aydin canimm darisi bizlere insaallah.sen icini ferah tut stres olumsuz etkiler tevekkul et Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Saolasin canım ewet stres yapmamaya calisiyorum ama geçmişte yaşanılan şeyler birakmiyo işte en mutlu anında gelip carpiyo yuregine sadece dua ediyorum geriside rabbime kalmış o ne derse o olur...

ağrı kaşıntı yanma yoksa akıntı sıkıntı olmuyor fizyolojik bir akintidir o klomen akıntı yapıyor zaten bende de baş dönmesi yapmıştı akıntıda normalden daha coktu

Biliyorum bilmezmiyim canım seni kendime çok benzetiyorum bunuda söylemiştim sana.. ama hersey duzelecek Allahın izniyle @Gulumse25 de dediği gibi burda cocuklarimizi şikayet edicez bigun:)
inş canım ama sakın kötü düşünme herşey güzel olacak bak ben 9 aydır hiç hamile kalamadım sende öyle hamile kalabikiyorsun bu bile birşey

ağrı kaşıntı yanma yoksa akıntı sıkıntı olmuyor fizyolojik bir akintidir o klomen akıntı yapıyor zaten bende de baş dönmesi yapmıştı akıntıda normalden daha coktu
canimm kullanmıyorum artık geçen ay kullanmıştım etkisi hala devam eder mi yani rahmim agriyo arada kaşıntı yok ck şükür başım da dönüyor böyle sersem gibiyim

inş canım ama sakın kötü düşünme herşey güzel olacak bak ben 9 aydır hiç hamile kalamadım sende öyle hamile kalabikiyorsun bu bile birşey
Tabiki hiç kalamayanlarda var onların da çok zor durumu Rabbim hepsini selamete çıkarır inşallah. . Ama bizimde kolay değil kalıyoruz sewiniyoruz resmen kursagimizda kalıyo bi anda gidio Rabbim bize birdaha yasatmaz inşallah..

canimm kullanmıyorum artık geçen ay kullanmıştım etkisi hala devam eder mi yani rahmim agriyo arada kaşıntı yok ck şükür başım da dönüyor böyle sersem gibiyim
yumurtlaman için erken iltihap olabilir 4 ocakta adet olmuşsun bende tam zamanı ben senin yerinde olsam sogan kürü yapardım 15 gün

Saolasin canım ewet stres yapmamaya calisiyorum ama geçmişte yaşanılan şeyler birakmiyo işte en mutlu anında gelip carpiyo yuregine sadece dua ediyorum geriside rabbime kalmış o ne derse o olur...

Ben de o yuzden dusukten sonra bi süre ara verdim canm.ya tekrar ayni sey olursa diye korktum.ama inan korkular anı kacirmamiza sebep oluyor.mutlu oll tadini cikar bu guzel haberinnn her sey cok guzel olcak icini ferah tut

yok canım Allah büyük miniğini kucağına alacaksın bende öyle ben inanıyorum sende inan aklına getirme Rabbine sığın gerisi boş

yumurtlaman için erken iltihap olabilir 4 ocakta adet olmuşsun bende tam zamanı ben senin yerinde olsam sogan kürü yapardım 15 gün
Ayy bende iltihap tan suphelenmistjm canimm yapmak istiyorum ama midem de gastrit var mide problemi olanlar yapmasın diyo ya cesaret edemiyorum aslında belki de iyi gelecek yapsam mı ki oyy oyyy

Ben de o yuzden dusukten sonra bi süre ara verdim canm.ya tekrar ayni sey olursa diye korktum.ama inan korkular anı kacirmamiza sebep oluyor.mutlu oll tadini cikar bu guzel haberinnn her sey cok guzel olcak icini ferah tut
Icim ferah rabbime sigindim çünkü.. korkular endişeler buzamana kadar beni hiç kimse anlamadi taa ki burayı bulana kadar beni anlayan insanlar war aynı acılar aynı yasantilar war ve sizin sayenizde rahatliyorum hepinizden tek tek Allah razı olsun hepinizin yüreğinden geçeni nasip etsin kucaklarinizi doldursun inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…