klomen kullananlar varmı?

yok canım Allah büyük miniğini kucağına alacaksın bende öyle ben inanıyorum sende inan aklına getirme Rabbine sığın gerisi boş
Aynen kuzum benim bak senin yasin da küçük biz biraz daha yasliyiz:) yaş geçince daha da sıkıntılı oluyo biliyorsun. . Ama sen ruyanda sana söylendiği gibi şubatta o güzel haberi alacaksin inşallah hiç aşılama fln olmadan bu tedaviyle hamile kalicaksin.. morfolojiyi arastirdim biraz %1 morfolijiyle hamile kalan çok var o hiç bi sıkıntı cikarmicak size inşallah ..

Senden de Allah razi olsun canim yavrukusunu sana nasip etsin saglikla insaallah.anne olmak isteyen ve layikiyla anne olacak yuzlerce insan var Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Yatmayınn geliyorum milleti yeni yatırdım namazım kaldı eda edip geliyom hepiniz için dua edicem ikiz ikiz doğurasınız inş gözünüz uyku poponuz yer görmesinnnnn Aminnnnnnnnnnnnn
Ahahahahaha alemsin yaaaa:))) bana tekiz yeter ama ikiz olursa da üzülmem.. dua et bize gel :)

Canim ya klomeni kaç ay kullandin benim ilk ayim Dr iğne de vermedi umudum yok
1. Ayda oldu canım 15. Günde 19 mm yumurta olmuştu çatlama iğnesi vuruldum doktorlar sanki anliyo catlicak yumurtayi oyüzden bazen gerek gormuyolar seni hiç cagirmadimi catlayip catlamadigina bakmicakmi?

1. Ayda oldu canım 15. Günde 19 mm yumurta olmuştu çatlama iğnesi vuruldum doktorlar sanki anliyo catlicak yumurtayi oyüzden bazen gerek gormuyolar seni hiç cagirmadimi catlayip catlamadigina bakmicakmi?
Pazartesi gitmiştim 13 gündü heralde 22mm di güzel gözüküyor bu haftayı 1gun arayla degerlendir dedi pazartesi gel bakalım catlamis mı bakacak

Hanimlar ben bisey sormak istiyorum.
Pkoluyum ve 50- 55 gunde bir adet olurum.
Doktorlar yumurta takibi yaparken hep 14. Gune felan bakiyorlar yoksa yok.
Peki 30. Veya 35. Gunde yumurtluyor olamaz miyiz? Yoksa benim hayal gucum mu cok genis?

Peki 30. Veya 35. Gunde yumurtluyor olamaz miyiz? Yoksa benim hayal gucum mu cok genis?
14 günde bakınca görüyorlar mı keşke Dr a sorsaydin hiç fikrim yok bende tam tersi 19gunde oluyorum

Ben 28 günde adet görüyorum 16. Gün yumurtlama günüm sende ola bilir neden olmasın doktorlar 14. Günü ezber yapmışlar kendilerine

14 günde bakınca görüyorlar mı keşke Dr a sorsaydin hiç fikrim yok bende tam tersi 19gunde oluyorum
Bu sefer gittigimde sorcam normal adet olan biri ort 28 gunde bir olir ve yumurtlama donemi 3 asagi 5 yukari ortasina denk gelir yani 14. 15. Gunlere.
Ama benim 50- 55 gun yani benimkide ortasina denk gelse 25. Veya 30. Gun olmasi gerekir diye dusunuyorum.

Allah yardımcın olsun canım ya çok uzun süre seninkide hamile kalsan 2 aylık olunca anlıycaksın gebe olduğunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…