- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.721
Aynen herkes dağıldı bende yarın sabah okula gidicem hic gidesim de yokMillet nere gitti yok yazacam ceza vericem yarın onlara
Hiç kullanmadım ne ovulasyon nede gebelik testiOvulasyon testlerinden kullandiniz mi hic?
Ayy olsun ya. Hayirlisiyla bi hamile kalayim da 2 ay sonra ogreneyim bisey olmaz :)))Allah yardımcın olsun canım ya çok uzun süre seninkide hamile kalsan 2 aylık olunca anlıycaksın gebe olduğunu :))
Whatsap gurubu kurucam :))) burfan kaytarıyolar o zaman kaçacak yerleri kalmıycak:)))Aynen herkes dağıldı bende yarın sabah okula gidicem hic gidesim de yok
Aynen beklemek ne zor gelir beklemesende insan unutur heraldeAllah yardımcın olsun canım ya çok uzun süre seninkide hamile kalsan 2 aylık olunca anlıycaksın gebe olduğunu :))
Birgün oda olur canım inş Allah hepimizin dileği aynı rabbim büyükAyy olsun ya. Hayirlisiyla bi hamile kalayim da 2 ay sonra ogreneyim bisey olmaz :)))
Allah seni yaparsın sen kız burası iyide şu trend konulara bakmadan gecemiyorum be konular var ya psikolojim bozuluyorWhatsap gurubu kurucam :))) burfan kaytarıyolar o zaman kaçacak yerleri kalmıycak:)))
InsallahhhBirgün oda olur canım inş Allah hepimizin dileği aynı rabbim büyük
Kız bende var da 20 tane falan Dr gittiğim için kullanmıyorumHiç kullanmadım ne ovulasyon nede gebelik testi
Ooo senin çok güzel olmuş yumurtan maşallah:)) ağrın fln oldumu hiç o günden sonra?Pazartesi gitmiştim 13 gündü heralde 22mm di güzel gözüküyor bu haftayı 1gun arayla degerlendir dedi pazartesi gel bakalım catlamis mı bakacak
Evet ben sürekli okuyorum gerçekmi diye de düşünüyorumAllah seni yaparsın sen kız burası iyide şu trend konulara bakmadan gecemiyorum be konular var ya psikolojim bozuluyor
Kasiklarimda adet ağrısı gibi hafif olduOoo senin çok güzel olmuş yumurtan maşallah:)) ağrın fln oldumu hiç o günden sonra?
Oooooo kimleri görüyorum hayırdır nereye kayboldun teze anneOoo senin çok güzel olmuş yumurtan maşallah:)) ağrın fln oldumu hiç o günden sonra?
Duydum sadece kullanmadımYa bu meryem ana otunu duyan bilen gören kullanan var mi?
Ovulasyon testi mi? Ne kadara aldin? Bi ise yariyor mu?Kız bende var da 20 tane falan Dr gittiğim için kullanmıyorum
Meryem ana otudamı varmış ilk defa duydumYa bu meryem ana otunu duyan bilen gören kullanan var mi?
Ise yariyor mu acaba?Duydum sadece kullanmadım
Evet diger konularda gordum. Arabistanda yetisiyormus. Meryem suresini okuyum bi parca beze sarip hamile kalana kadar gogsunde tasiyomussun. Hamile oldugunu ogrenir ogrrnmez cikariliyormus.Meryem ana otudamı varmış ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?