- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.741
Kız kardeşim sağolsun int aldı 26 falan di sanırım emin değilim 1 ay denedim sadece olmadıOvulasyon testi mi? Ne kadara aldin? Bi ise yariyor mu?
Biraz takıldım buraya baktım mutfak almış başını gidio dedim bi topliyimda aklımda durmasin rahat rahat yazisiyim kizlarla:)Oooooo kimleri görüyorum hayırdır nereye kayboldun teze anne
Hiç bilgim yokIse yariyor mu acaba?
Hayirli olsun bebeginiz. Rabbim saglikli bir hamilelik gecirip bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.Biraz takıldım buraya baktım mutfak almış başını gidio dedim bi topliyimda aklımda durmasin rahat rahat yazisiyim kizlarla:)
Dualarim sizlerle gerçekten yürekten dua ediyorum hepinize...Hayirli olsun bebeginiz. Rabbim saglikli bir hamilelik gecirip bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Bize de dua edin.
Kız kardeşime gorumcesi umreden getirmişti o sanırım kolay doğum yapmak için kullandı acildi ise de yaradı 4 kg 600 gr yigenim olduEvet diger konularda gordum. Arabistanda yetisiyormus. Meryem suresini okuyum bi parca beze sarip hamile kalana kadar gogsunde tasiyomussun. Hamile oldugunu ogrenir ogrrnmez cikariliyormus.
Evet o amacla da kullaniliyormus. Rahmin acilmasini sagliyor bu yuzden hamile olan kadinlarda dusuge sebep oluyormus.Kız kardeşime gorumcesi umreden getirmişti o sanırım kolay doğum yapmak için kullandı acildi ise de yaradı 4 kg 600 gr yigenim oldu
Meryem ana otudamı varmış ilk defa duydumYa bu meryem ana otunu duyan bilen gören kullanan var mi?
Anaaaa odada internet çekmedi vifi kapattım telde internet paketim de yok kontörde nasıl bağlandı bu:)))Meryem ana otudamı varmış ilk defa duydum
Bazen mesaj gitmedi gibi gorunup gidiyor.Anaaaa odada internet çekmedi vifi kapattım telde internet paketim de yok kontörde nasıl bağlandı bu:)))
Cano herkese klomenden sonra iğne vermişler Dr bana niye vermedi kafama takıldı şimdiAnaaaa odada internet çekmedi vifi kapattım telde internet paketim de yok kontörde nasıl bağlandı bu:)))
Senin yumurta çatlamaya yakındır ondan vermemiştir kız bana verdide ne oldu yumurta çatlamadı kist oldu yaa:))) iyikide vermemiş sana iğnenin çok yan etkisi var ya gebesin gibi hissediyo insan birde üstüne 3 kilo aldırdıCano herkese klomenden sonra iğne vermişler Dr bana niye vermedi kafama takıldı şimdi
Aaa verdiği halde catlamadi birde kilo almissin olmayınca da kotuymus vardır o zaman Dr bildiği dimiSenin yumurta çatlamaya yakındır ondan vermemiştir kız bana verdide ne oldu yumurta çatlamadı kist oldu yaa:))) iyikide vermemiş sana iğnenin çok yan etkisi var ya gebesin gibi hissediyo insan birde üstüne 3 kilo aldırdı
akşam uyumuşum bakalım rüyam gerçekleşecek mi 4 ay önce gördüm taa bazen çıkar ruyam inş olur bakalım :) sende haber ver kan sonucun çıkınca hemen hemen yaz :)Aynen kuzum benim bak senin yasin da küçük biz biraz daha yasliyiz:) yaş geçince daha da sıkıntılı oluyo biliyorsun. . Ama sen ruyanda sana söylendiği gibi şubatta o güzel haberi alacaksin inşallah hiç aşılama fln olmadan bu tedaviyle hamile kalicaksin.. morfolojiyi arastirdim biraz %1 morfolijiyle hamile kalan çok var o hiç bi sıkıntı cikarmicak size inşallah ..
Benim kadar dikkat eden olmasın kuzu ya olacağı varsa oluyor nasipte varsa adete kadar çalıştım birergün arayla yumurtanın biri çatladı tutsa tutardı biride kist oldu iştehuhuuhuhuuu kızlar ne soracağım size benim perşembe adet olmam lazımdı ama hala olamadım az az geliyor bugün kesin patlarım ama 2 gün geçmiş oluyor catlatma 36 saat sonra ilişki oldu ertesi gün sabah oldu birde daha olmadı iğne vuruldugum halde yumurta geç catlamis galiba ben ovulasyon kullanirken 16. günü hep adettim sasmazdi biz sonra devam etmedik ilişkiye kaçırdık galiba B _buhara_ siz 36 saat sonradan sonra devam ettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?