klomen kullananlar varmı?

Evet diger konularda gordum. Arabistanda yetisiyormus. Meryem suresini okuyum bi parca beze sarip hamile kalana kadar gogsunde tasiyomussun. Hamile oldugunu ogrenir ogrrnmez cikariliyormus.
Kız kardeşime gorumcesi umreden getirmişti o sanırım kolay doğum yapmak için kullandı acildi ise de yaradı 4 kg 600 gr yigenim oldu

Kız kardeşime gorumcesi umreden getirmişti o sanırım kolay doğum yapmak için kullandı acildi ise de yaradı 4 kg 600 gr yigenim oldu
Evet o amacla da kullaniliyormus. Rahmin acilmasini sagliyor bu yuzden hamile olan kadinlarda dusuge sebep oluyormus.

Onu biliyorum ama şuan telin vifiden giriyom ama internetim ve kontörüm yok nasıl baglandım ona şaşıyorum

Cano herkese klomenden sonra iğne vermişler Dr bana niye vermedi kafama takıldı şimdi
Senin yumurta çatlamaya yakındır ondan vermemiştir kız bana verdide ne oldu yumurta çatlamadı kist oldu yaa:))) iyikide vermemiş sana iğnenin çok yan etkisi var ya gebesin gibi hissediyo insan birde üstüne 3 kilo aldırdı

Aaa verdiği halde catlamadi birde kilo almissin olmayınca da kotuymus vardır o zaman Dr bildiği dimi

Bence de iyi bi doktorsa vardır bi bildiği mutlaka canım. .. pazartesi gidince anlasilcak zaten catlamadiysa ozaman iğne verir sana...

akşam uyumuşum bakalım rüyam gerçekleşecek mi 4 ay önce gördüm taa bazen çıkar ruyam inş olur bakalım :) sende haber ver kan sonucun çıkınca hemen hemen yaz :)

huhuuhuhuuu kızlar ne soracağım size benim perşembe adet olmam lazımdı ama hala olamadım az az geliyor bugün kesin patlarım ama 2 gün geçmiş oluyor catlatma 36 saat sonra ilişki oldu ertesi gün sabah oldu birde daha olmadı iğne vuruldugum halde yumurta geç catlamis galiba ben ovulasyon kullanirken 16. günü hep adettim sasmazdi biz sonra devam etmedik ilişkiye kaçırdık galiba B _buhara_ siz 36 saat sonradan sonra devam ettiniz mi

Benim kadar dikkat eden olmasın kuzu ya olacağı varsa oluyor nasipte varsa adete kadar çalıştım birergün arayla yumurtanın biri çatladı tutsa tutardı biride kist oldu işte

Günaydın hayırlı sabahlar bu arada kızlar bugün herkezin hastane işi var inş güzel haberlerle gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…