klomen kullananlar varmı?

İnşallah canım ya insallah hakkımızda her şeyin hayırlısı... cuma günü gelmez gari bana karından baktı demi canım bana da idrara sıkışık gel dedi
aynen canım karından baktı idrara sıkışık gel deyince karından bakıyormuş canım sana da öyle bakar bakalım ne diyecek iyi düşünelim iyi olsun canım ya

canım senin bugün adetin kaçıncı günü yumurtaların büyümüş benim 12. günüm bugün doktorum şuan acilde nöbetçi ona gitmeyi düşünüyorum

Merhaba canlarım bende 4 aydır bebis için uğraşıyorum pkoyum ama adetlerim düzenli. Bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım.doktorum yumurtamın büyüdüğünü söyledi ama kaç mm söylemedi. Bat yarın. Kasık ağrım ve göğüslerimin ucu ağırıyor. Sizin de bat yaklaşınca göğüsleriniz ucu mu yoksa komple mi ağrı oluyor?

Gorumcem bu ay kullanmaya basladi onun yumurta gec olustu en son 17,5 mm di doktor 1-2 gune catlar dedi igne vermedi cumartesi gunu adet tarihi bizde dort gozle bekliyoruz sonucunu yazarim size

Geçen ay göğüs uçlarım çok acıyordu umutlandım adet oldum bu ayda acıyor ama geçen ayki gibi değil sadece uclarının acıması ilginç gelıyor bana

Herşeyi oluruna bırakın kendinizi fazla dinlemeyin o zaman herşey olacana varıyor arkadaşlar sitres yaparak hem günler geçmiyor hem de herşeyde acaba hamilemiyim diyip duruyoruz hayırlısını isteyip sabredecez dua edicez ALLAH var Gam yok inş ALLAH

Bak benim yumurtalardan hiç haber yok saldım çayıraoldumu olmadımı geliştimi gelişmedimi klomenin faydası oldumu hiç haberim yok Rabbim ol derse oluverir inş

canım senin bugün adetin kaçıncı günü yumurtaların büyümüş benim 12. günüm bugün doktorum şuan acilde nöbetçi ona gitmeyi düşünüyorum
dün 10. günüydü canım bu kadar erken büyümesine şaşırdı doktor sağda birşey yokmuş büyüme gelişme falan ama solda bir tane var dedi oda 2 cm olmuş yani 20 mm çatlatalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…