- 4 Aralık 2016
- 140
- 22
- 13
- 45
- Konu Sahibi twins scorpion
-
aynen canım karından baktı idrara sıkışık gel deyince karından bakıyormuş canım sana da öyle bakar bakalım ne diyecek iyi düşünelim iyi olsun canım yaİnşallah canım ya insallah hakkımızda her şeyin hayırlısı... cuma günü gelmez gari bana karından baktı demi canım bana da idrara sıkışık gel dedi
hımmm anladım canım bu da aklımızda bulunsun bakalım herşeyde umut arıyoruzİlişki sırasında sancı yada kasikta ağrı olursa yumurta catladi demekmis. Benim doktorum öyle demisti
inşallah bekleyip göreceğiz canımHerseyin hayırlısı. Biz bu kadar isteyip ugrastiktan sonra olur inşallah
Yap canim kesinlikle. gerckten sogan suyu bir mucizeKalkim yapım içim mi kız şimdi valla özendirdin beni ama korkuyorummm mide ağrısından)
İnşallah canimm yapayım bende gerçekten işe yarasın yeter kiYap canim kesinlikle. gerckten sogan suyu bir mucize
canım senin bugün adetin kaçıncı günü yumurtaların büyümüş benim 12. günüm bugün doktorum şuan acilde nöbetçi ona gitmeyi düşünüyorumtatlım 2 cm 20 mm ye eşit ya zeten doktor 2 cm olmuş dedi.çıktıyı vermedi canım 20 mm iyi yani dimi bukadar çabuk büyüyeceğini tahmin etmedi sanırım o yüzden de şaşırdı iyice bende de o an olmayacak gibi bir his oluştu hala var içimde o his
Geçen ay göğüs uçlarım çok acıyordu umutlandım adet oldum bu ayda acıyor ama geçen ayki gibi değil sadece uclarının acıması ilginç gelıyor banaMerhaba canlarım bende 4 aydır bebis için uğraşıyorum pkoyum ama adetlerim düzenli. Bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım.doktorum yumurtamın büyüdüğünü söyledi ama kaç mm söylemedi. Bat yarın. Kasık ağrım ve göğüslerimin ucu ağırıyor. Sizin de bat yaklaşınca göğüsleriniz ucu mu yoksa komple mi ağrı oluyor?
Benim genelde komple ağrı olurdu bu ay ıçları ağırıyor sadece banada o ilginç geldiGeçen ay göğüs uçlarım çok acıyordu umutlandım adet oldum bu ayda acıyor ama geçen ayki gibi değil sadece uclarının acıması ilginç gelıyor bana
dün 10. günüydü canım bu kadar erken büyümesine şaşırdı doktor sağda birşey yokmuş büyüme gelişme falan ama solda bir tane var dedi oda 2 cm olmuş yani 20 mm çatlatalım dedicanım senin bugün adetin kaçıncı günü yumurtaların büyümüş benim 12. günüm bugün doktorum şuan acilde nöbetçi ona gitmeyi düşünüyorum
ay inşallah kuzum ya hayırlı sonuçlarla çıkarsın haber et mutlakaKızlar doktora geldim.sıra bekliyorum. Bu sabah kahverengi bi akıntım vardı. Dua edin lütfen hayırlı haber alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?