- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.941
cano sen bana özelden numaranı göndersene :)Ben herzaman yanındayım canım elimden geldiğince destek olurum tabiki.. pes etmek yok gözde bizim imtihanimiz bu.. bak ben hamile olduguma sewinemedim ya hamileyim diyemiyorum inanirmisin aklimdan bissürü şey geçiyo bu okadar kotu bi duygu ki sewincegim yerde karmaşık duygular yasiyorumsen de pes etmiceksin sabredip dua edip bebeğinin sana lutfedilmesi için mücadele ediceksin tamam mı?
Sende gereksiz yere morelini bozma ben hiç kalamadım sürekli soruyorlar inan o kadar çok istiyorum ki sen sağlıcakla kucağına alacaksın ins Rabbim banada nasip edecek inş tez zamandaBen herzaman yanındayım canım elimden geldiğince destek olurum tabiki.. pes etmek yok gözde bizim imtihanimiz bu.. bak ben hamile olduguma sewinemedim ya hamileyim diyemiyorum inanirmisin aklimdan bissürü şey geçiyo bu okadar kotu bi duygu ki sewincegim yerde karmaşık duygular yasiyorumsen de pes etmiceksin sabredip dua edip bebeğinin sana lutfedilmesi için mücadele ediceksin tamam mı?
Hadi inşAllah canım dualarım senin ve hepiniz içinKızlar bugün Dr gittim 22 mm yumurtam catlamis Dr güzel gözüküyor rahim duvarı da kalın güzel dedi yarın yine olsun sonra ara veriyoruz beklicez artık dedi dua edin de olsun birde göğüs uclarim çok acıyor sordum ya gebelikten yada yumurta catladigindandir dedi.
Aynı durumdayız bat tarihi yaklastıkca bütün ümitler bitio hevesler kırılıo bendedevalla gücüm kalmadı artık pes etmek üzereyim hayırlısı olsun ne diyim. sen naptin canım nasılsın senle hikayemiz aynı habersiz bırakma beni sen bana destek oluyorsun
Hadi bakalim insallah mutlu bir haber daha aliriz umarimKızlar bugün Dr gittim 22 mm yumurtam catlamis Dr güzel gözüküyor rahim duvarı da kalın güzel dedi yarın yine olsun sonra ara veriyoruz beklicez artık dedi dua edin de olsun birde göğüs uclarim çok acıyor sordum ya gebelikten yada yumurta catladigindandir dedi.
InşallahHadi bakalim insallah mutlu bir haber daha aliriz umarim
Günaydın =) uzun zamandır görmedim biraz uzaklaşmak istedim daha önce de buraya yazmıştım ilk klomen kullanımında sıonuç alamamıştık dün beklenen adet günümdü kan testi yaptırdık sonuç pozitif =) doktorumla görüştüm ay sonunda keseyi görebiliriz dedi daha cok yeni =) bunu umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum Allah ın izniyle hepiniz güzel sonuçlar alın inşallah.
kuzuuummmm çok sevindim gereçkten bende yazmıyordum ne zamandır kafamdan atmaya çalışıyordum ama haberine çok sevindim canım bu ayda kullanmış mıydın klomen Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinGünaydın =) uzun zamandır görmedim biraz uzaklaşmak istedim daha önce de buraya yazmıştım ilk klomen kullanımında sıonuç alamamıştık dün beklenen adet günümdü kan testi yaptırdık sonuç pozitif =) doktorumla görüştüm ay sonunda keseyi görebiliriz dedi daha cok yeni =) bunu umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum Allah ın izniyle hepiniz güzel sonuçlar alın inşallah.
canımm nasılsın konuşamadık uzun zamandır evet =) evet canım ikinci ayda kullandım ilkinde tek bu defa üç yumurtam oluşmuştu ve sadece iki kez denememiz oldu doktorun dediği zamanlar ben de kafama takmamaya çalıştım cok mümkün olmasada darısı başınıza inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalımkuzuuummmm çok sevindim gereçkten bende yazmıyordum ne zamandır kafamdan atmaya çalışıyordum ama haberine çok sevindim canım bu ayda kullanmış mıydın klomen Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
AMin canım inşallah. aslında doktrun dediği iki gün dışında ilişki olmadı belirtim de son iki üç gün hafif göğüs ağrısı ve kasık batması ama bence belirti aramamak en iyisi geçen ay daha çok belirti yaşamıştım ve olmamıştı ben geçen ay iğneden 15 gün sonra adet olmuştum.Hayirli olsun canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insaallah.bize bikac tiyo verirsin artk:) iliskiniz ne zamanlar ne siklikta oldu nelere dikkat ettn belirtn var miydi meselaa.bide merak ettigim beklenen adet gunun igneden 15 gun sonra mi oluyor yksa normal adet duzenine gore mi.benmki ayni zamanda degl cunku.gerci ben bu ay negatif olursa obur ay tekrar klomen kullanamam kist oldu bende
inşallah kuzum çok sevindim senin adına bende girmedim çok buraya aada bir okuyordum ama yazmamıştım girdikçe daha bir kafaya takıyorum sanki biraz uzaklaşmak istedim kuzu bakalım benim kistler gitsinde belki bende tekrar kullanırımcanımm nasılsın konuşamadık uzun zamandır evet =) evet canım ikinci ayda kullandım ilkinde tek bu defa üç yumurtam oluşmuştu ve sadece iki kez denememiz oldu doktorun dediği zamanlar ben de kafama takmamaya çalıştım cok mümkün olmasada darısı başınıza inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım
inşallah canım hayırlısıyla olur ben de hala şaşkınım değerim 89 çıktı umarım yükselir ve keseyide görürüz hayırlısıyla zor ama kafana takmamaya calış ben innaıyıyorum olacak inşallah =)inşallah kuzum çok sevindim senin adına bende girmedim çok buraya aada bir okuyordum ama yazmamıştım girdikçe daha bir kafaya takıyorum sanki biraz uzaklaşmak istedim kuzu bakalım benim kistler gitsinde belki bende tekrar kullanırım
bence çok iyi çıkmış kuzum değerin görürsün inşallah aklına kötü şeyler getirip de moralini bozma bu anların tadını çıkar canıminşallah canım hayırlısıyla olur ben de hala şaşkınım değerim 89 çıktı umarım yükselir ve keseyide görürüz hayırlısıyla zor ama kafana takmamaya calış ben innaıyıyorum olacak inşallah =)
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları çok sağol canımbence çok iyi çıkmış kuzum değerin görürsün inşallah aklına kötü şeyler getirip de moralini bozma bu anların tadını çıkar canım
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına inş sağlıklı bir gebelik olur ve devamı gelir zamanı gelince de kucağına alırsın minişini tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşAllahRabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları çok sağol canım
İnşallah canım. Beenim ilk bebeğim olacak inşallah çok farklı bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir süreç olur.Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına inş sağlıklı bir gebelik olur ve devamı gelir zamanı gelince de kucağına alırsın minişini tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşAllah
AMin canım inşallah. aslında doktrun dediği iki gün dışında ilişki olmadı belirtim de son iki üç gün hafif göğüs ağrısı ve kasık batması ama bence belirti aramamak en iyisi geçen ay daha çok belirti yaşamıştım ve olmamıştı ben geçen ay iğneden 15 gün sonra adet olmuştum.
Kistin varsa soğan suyu iç benimki 4 cm yakın kist vardı 10 günde soğan suyuyla erimişBen de bugune kadar aramamstm ignenin etkisinden bazi belirtiler olacagini dusundugum için ama esim belirtn olurdu bebis olsaydi dyince kendimi dinlemeye basladm gogus agrim var ztn bikac gundur.kasik agrisini bilemem kist agrisi olduruyor beni onun disinda bisi hissedemiyrm.bizde igneden 36 saat snrasi ve onun ertesi gunu disinda hic denemedk.hayirlisi bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?