klomen kullananlar varmı?

Kistin varsa soğan suyu iç benimki 4 cm yakın kist vardı 10 günde soğan suyuyla erimiş

Hayırlı olsun canim evet bu tür paylaşımlar bizim de bir gün güzel haberi alacağımız günlerin yakın olduğunu hatırlatıyor icimizi bir umut kaplıyor

Canim hatirladim seni bayadir yoktun. Cok sevindim valla hayirli olsun saglikla kucagina al insallah. Darasi basimiza. Bir kac gundur guzel haberler aliyoruz burda umut oluyor bizede

Hayirlisi olsun.gozunuz aydin :) peki 2. ayda klomen tedavisi gordunuz mu

Bayanlar merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi kullananlardanım. Adetime 4 gün var. Bugün sabah ultra erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi soluk çıktı bende o gazla gitti ksn verdim. Değer 1.85 çıktı. Daha önceki aylar kan testinde değerler 0. Bilmem ksç çıkıyordu. Acaba bu değer yükselirmi gebelik varmıdır? Benim durumumda olan varmı acaba yada bu durum donucunda yüzü gülen varmı??

İğneden en az 12 gün geçmesi lazım canım. İğnenin içindekiler gebelik gibi görülebilir ve zaten o iğne gebelik belirtilerini de fazlasıyla yaşatıyor.

pufseverYeni ÜyeÜye

Bayanlar merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi kullananlardanım. Adetime 4 gün var. Bugün sabah ultra erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi soluk çıktı bende o gazla gitti ksn verdim. Değer 1.85 çıktı. Daha önceki aylar kan testinde değerler 0. Bilmem ksç çıkıyordu. Acaba bu değer yükselirmi gebelik varmıdır? Benim durumumda olan varmı acaba yada bu durum donucunda yüzü gülen varmı??
İğneden en az 12 gün geçmesi lazım canım. İğnenin içindekiler gebelik gibi görülebilir ve zaten o iğne gebelik belirtilerini de fazlasıyla yaşatıyor. Pufsever yani umutlanma diyosun. Bide bugün 13. Gün

artabilir canım ama düşünmemeye çalış varsa zaten elinde sonunda öğreneceksin ne kadar çok düşünürsek o kadar çok erteliyoruz relax :)

Puffff relax olmak mumkun degil ki 4 gun oldu daha igne yaptirali daha 10 gun var
bende çok stres yaptım yumurtam çatladı gebelik oluşmadı sonradan bi yumurta daha oluştu ve kiste dönüştü kıst yüzünden adet olamadım bu ay tedavide kaldı daha da umrumda değil bu ay kendi kendime kalsamsam aşılama olacak

Kisttin temizlenmesi icin dogum kontrol hapi veriliyor sanirim. Nasil bir kisir dongudur bu ilac kullan gebelik icin olmadi dogum kontrol hapi kullan

vermedi bir şey kendi kendine kaybolur dedi adetin 10. günü başla 25 te bırak dedi progestan verdi
Hayirlisi olsun temizlensinde. Kas yaparken göz cikmasin. Ben bu ay umitliyim bakalim igneyi yaptirdigimda iki yum vardi 21 ve 18 mm ama kendimi sartlamakta istemiyorum sonu husran oluyor sonra igneninde baya yan etkisi oluyormus resmen hamile gibi dudaklarimi şiş hissediyorum

Benim 17. Günü beta HCG 10.5 çıktı iki gün sonra 3.83 düştü iğnenin içinde HCG hormonu olduğu için değer yüksek çıkıyomuş adetin geçince tahlil yap canım önceki değerler iğnenin etkisi

Canum Nasılsın napiyosun ben bugun hayıt tohumunu başladım belki vesile olur minisime kavusurum Rabbimin izniyle sen neler yaptın bakim
İyiyim cano şükür sen nasılsın yoksun uzun zamandır hayıt tohumunu bende duymuştum görümcemin eltiside onunla hamile kalmış ben geçen ay klomen be çatlatma ignesi kullandım 2 yumurta vardı geç adet oldum kist olmuş bu ay soğan suyu içtim adetin 13. Günü gittim kist yok olmuş iki yumurta olmuş çarşambadan sonra çatlar gün aşırı önerdi beklemedeyim işte

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah allah bizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…