klomen kullananlar varmı?

Salı günü adet günüm bakalım Dr bugünü de değerlendir dedi inş olur kuzu
Amin canım inş hakkında hayırlısı olsun fazla takmamaya çalış da benim yine gögüslerim acımaya başladı niye oluyo acaba klomenle çatlatma iğnesi olduğunda böyle olmuştum adetimede çok var 2 şubat

Canim benimde ilk defa göğüs uclarim acıyor Dr sordum Beliti de olabilir yumurta catladigindan da olabilir dedi umitlenmek istemiyorum adetime de 5gun var

Bende iyiyim çok şükür kuzus napayım işte aynı tas aynı hamam.. adet oldum 4 ünde biliyosun. doktora bile gitmedim tembellestim kızdim kendime bu ay dinlencem diğer ay baslicam doktor kontrolünde.. bu ay kafamı dinlemek istiyorum şu hayıt tohumunu da içeyim bakim dinlencemmm

Arkadaşlar ben 1 aydir inofolic kullanıyorum 2. Ay adetinin 3.günü gel klomene baslayacagiz dedi ben adet oldum ama izne memleketimize geldik aniden ben simdi diğer ayi mi beklemek zorundayim

Dinlenmen iyi olmuş bende kendime izin verdim doktorum zatin ara verecekti klomen ikinci aydada etkisini gösteriyomuş ara verelim kendiliğinden de olur dedi yumurtam varmı diye merak ettim gittim 2 yumurtan var sağ ve solda dedi sevindim inş sonuç alırım olmasada vardır bundada bi hayır derim yine klomen yolu gözükür sanırım:))

Arkadaşlar ben 1 aydir inofolic kullanıyorum 2. Ay adetinin 3.günü gel klomene baslayacagiz dedi ben adet oldum ama izne memleketimize geldik aniden ben simdi diğer ayi mi beklemek zorundayim
Klomen takip gerektiren bi ilaç o yüzden doktor kontrolünde olan gerekir yumurta gelişimine bakıcak ilişki için gün önerecek gerekirse çatlatma iğnesi önerecek o yüzden tatil dönüşü tedaviye başlamanı tavsiye ederim canım

Canim benimde ilk defa göğüs uclarim acıyor Dr sordum Beliti de olabilir yumurta catladigindan da olabilir dedi umitlenmek istemiyorum adetime de 5gun var
Çatlatma iğnesi oldunmu cano iğnenin etkisi çok oluyor ben geçen ay kesin hamileyim dedim ama hep klomen ve iğnenin etkisiymiş kendini fazla dinleme

Valla doktorum adet olmazsan gel dedi adet olursan gel dedi mi hatırlamıyorum dediyse bile gitmedim ama kasık ağrılarım. Var yumurtam oluştu heralde canooo inşallah catlamistir veya çatlar da güzel sonuçlar alırım insallah

Ocak 4 mü senin adet günün aynıyız o zaman

Canim evet diğer ayi beklemeden gidince bi doktoruma gideyim insallah

Inşallah klomene gerek kalmaz Cano ne güzel iki tane olmuş bu seferde catlatma iğnesi yaptıracak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…