- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.981
Amin canım inş hakkında hayırlısı olsun fazla takmamaya çalış da benim yine gögüslerim acımaya başladı niye oluyo acaba klomenle çatlatma iğnesi olduğunda böyle olmuştum adetimede çok var 2 şubatSalı günü adet günüm bakalım Dr bugünü de değerlendir dedi inş olur kuzu
Canim benimde ilk defa göğüs uclarim acıyor Dr sordum Beliti de olabilir yumurta catladigindan da olabilir dedi umitlenmek istemiyorum adetime de 5gun varAmin canım inş hakkında hayırlısı olsun fazla takmamaya çalış da benim yine gögüslerim acımaya başladı niye oluyo acaba klomenle çatlatma iğnesi olduğunda böyle olmuştum adetimede çok var 2 şubat
Bende iyiyim çok şükür kuzus napayım işte aynı tas aynı hamam.. adet oldum 4 ünde biliyosun. doktora bile gitmedim tembellestim kızdim kendime bu ay dinlencem diğer ay baslicam doktor kontrolünde.. bu ay kafamı dinlemek istiyorum şu hayıt tohumunu da içeyim bakim dinlencemmmİyiyim cano şükür sen nasılsın yoksun uzun zamandır hayıt tohumunu bende duymuştum görümcemin eltiside onunla hamile kalmış ben geçen ay klomen be çatlatma ignesi kullandım 2 yumurta vardı geç adet oldum kist olmuş bu ay soğan suyu içtim adetin 13. Günü gittim kist yok olmuş iki yumurta olmuş çarşambadan sonra çatlar gün aşırı önerdi beklemedeyim işte
Bende iyiyim çok şükür kuzus napayım işte aynı tas aynı hamam.. adet oldum 4 ünde biliyosun. doktora bile gitmedim tembellestim kızdim kendime bu ay dinlencem diğer ay baslicam doktor kontrolünde.. bu ay kafamı dinlemek istiyorum şu hayıt tohumunu da içeyim bakim dinlencemmm
Dinlenmen iyi olmuş bende kendime izin verdim doktorum zatin ara verecekti klomen ikinci aydada etkisini gösteriyomuş ara verelim kendiliğinden de olur dedi yumurtam varmı diye merak ettim gittim 2 yumurtan var sağ ve solda dedi sevindim inş sonuç alırım olmasada vardır bundada bi hayır derim yine klomen yolu gözükür sanırım:))Bende iyiyim çok şükür kuzus napayım işte aynı tas aynı hamam.. adet oldum 4 ünde biliyosun. doktora bile gitmedim tembellestim kızdim kendime bu ay dinlencem diğer ay baslicam doktor kontrolünde.. bu ay kafamı dinlemek istiyorum şu hayıt tohumunu da içeyim bakim dinlencemmm
Klomen takip gerektiren bi ilaç o yüzden doktor kontrolünde olan gerekir yumurta gelişimine bakıcak ilişki için gün önerecek gerekirse çatlatma iğnesi önerecek o yüzden tatil dönüşü tedaviye başlamanı tavsiye ederim canımArkadaşlar ben 1 aydir inofolic kullanıyorum 2. Ay adetinin 3.günü gel klomene baslayacagiz dedi ben adet oldum ama izne memleketimize geldik aniden ben simdi diğer ayi mi beklemek zorundayim
Çatlatma iğnesi oldunmu cano iğnenin etkisi çok oluyor ben geçen ay kesin hamileyim dedim ama hep klomen ve iğnenin etkisiymiş kendini fazla dinlemeCanim benimde ilk defa göğüs uclarim acıyor Dr sordum Beliti de olabilir yumurta catladigindan da olabilir dedi umitlenmek istemiyorum adetime de 5gun var
Valla doktorum adet olmazsan gel dedi adet olursan gel dedi mi hatırlamıyorum dediyse bile gitmedim ama kasık ağrılarım. Var yumurtam oluştu heralde canooo inşallah catlamistir veya çatlar da güzel sonuçlar alırım insallahDinlenmen iyi olmuş bende kendime izin verdim doktorum zatin ara verecekti klomen ikinci aydada etkisini gösteriyomuş ara verelim kendiliğinden de olur dedi yumurtam varmı diye merak ettim gittim 2 yumurtan var sağ ve solda dedi sevindim inş sonuç alırım olmasada vardır bundada bi hayır derim yine klomen yolu gözükür sanırım:))
Ocak 4 mü senin adet günün aynıyız o zamanValla doktorum adet olmazsan gel dedi adet olursan gel dedi mi hatırlamıyorum dediyse bile gitmedim ama kasık ağrılarım. Var yumurtam oluştu heralde canooo inşallah catlamistir veya çatlar da güzel sonuçlar alırım insallah
Canim evet diğer ayi beklemeden gidince bi doktoruma gideyim insallahKlomen takip gerektiren bi ilaç o yüzden doktor kontrolünde olan gerekir yumurta gelişimine bakıcak ilişki için gün önerecek gerekirse çatlatma iğnesi önerecek o yüzden tatil dönüşü tedaviye başlamanı tavsiye ederim canım
Klomene adetliyken başlanıyo canım buna dikkat et adetliyken git doktoraCanim evet diğer ayi beklemeden gidince bi doktoruma gideyim insallah
4 Ocak kuzum aynen aynı miyiz kaç gün surdu senin adetinOcak 4 mü senin adet günün aynıyız o zaman
Evet 4 ocak benimde 5 gün ve çok yoğundu kist vardı çünki şubat 2 bekliyorum şimdi4 Ocak kuzum aynen aynı miyiz kaç gün surdu senin adetin
Bana iğne vermemisti Cano kendisi catlamisÇatlatma iğnesi oldunmu cano iğnenin etkisi çok oluyor ben geçen ay kesin hamileyim dedim ama hep klomen ve iğnenin etkisiymiş kendini fazla dinleme
Aminnn inşallah yaHadi inş Allah o zaman kuzum Rabbim gönlüne göre versin sıra bize gelsin
Inşallah klomene gerek kalmaz Cano ne güzel iki tane olmuş bu seferde catlatma iğnesi yaptıracak mısınDinlenmen iyi olmuş bende kendime izin verdim doktorum zatin ara verecekti klomen ikinci aydada etkisini gösteriyomuş ara verelim kendiliğinden de olur dedi yumurtam varmı diye merak ettim gittim 2 yumurtan var sağ ve solda dedi sevindim inş sonuç alırım olmasada vardır bundada bi hayır derim yine klomen yolu gözükür sanırım:))
Canim iste izinde olacagiz hala ansizin olunca izin boyle denk geldi benimde kafam karistiKlomene adetliyken başlanıyo canım buna dikkat et adetliyken git doktora
Olur olur ben inanıyorum çifter çifter doğurun bana tek yeter üstü kalsın:)))Aminnn inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?