- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.001
Inşallah klomene gerek kalmaz Cano ne güzel iki tane olmuş bu seferde catlatma iğnesi yaptıracak mısınDinlenmen iyi olmuş bende kendime izin verdim doktorum zatin ara verecekti klomen ikinci aydada etkisini gösteriyomuş ara verelim kendiliğinden de olur dedi yumurtam varmı diye merak ettim gittim 2 yumurtan var sağ ve solda dedi sevindim inş sonuç alırım olmasada vardır bundada bi hayır derim yine klomen yolu gözükür sanırım:))
Belki tatilde bebişin gelir klomene gerek kalmaz canım sitresten uzak dur yeterCanim iste izinde olacagiz hala ansizin olunca izin boyle denk geldi benimde kafam karisti
Kız benim bir yumurtam vardı zaten bende çift istemiyorum allah bilir yinedeOlur olur ben inanıyorum çifter çifter doğurun bana tek yeter üstü kalsın:)))
Belki tatilde bebişin gelir klomene gerek kalmaz canım sitresten uzak dur yeterCanim iste izinde olacagiz hala ansizin olunca izin boyle denk geldi benimde kafam karisti
Kuzum.benim 4 gün surdu parçalar düştü ama çok yogun değildi inşallah kistler neyler temizlenmistirEvet 4 ocak benimde 5 gün ve çok yoğundu kist vardı çünki şubat 2 bekliyorum şimdi
Belki kendi çatlar kuzum ya onuda hiç sormadımInşallah klomene gerek kalmaz Cano ne güzel iki tane olmuş bu seferde catlatma iğnesi yaptıracak mısın
Benimde parçalı bulutlu geçti:))) onlarla düştü kist demekkiKuzum.benim 4 gün surdu parçalar düştü ama çok yogun değildi inşallah kistler neyler temizlenmistir
İnşallah gitmiştir kuzumm hayirlisiyla bu ay alırız inşallah güzel haberleriBenimde parçalı bulutlu geçti:))) onlarla düştü kist demekki
Aminn inş ama benden daha hevesli arkadaşlarımı görüyorum rabbim benden önce sizlere nasip etsin inş canımİnşallah gitmiştir kuzumm hayirlisiyla bu ay alırız inşallah güzel haberleri
Sen hangi hastaneye gidiyosun canoİnşallah gitmiştir kuzumm hayirlisiyla bu ay alırız inşallah güzel haberleri
Öyle geciyor zaten canim stressiz cok.şükür de gelir insallah ama zaten.adetim bitecek 1 gün sonra geri.döneceğiz ama bende ilac kullanmadan olur belki diye diğer aya bekleyeyim diyorum bakalim herşeyde hayir vardir insallahBelki tatilde bebişin gelir klomene gerek kalmaz canım sitresten uzak dur yeter
Oo sivaslısın hemşerim sayılırsın hakkında hayırlısı olsun canım Allahım en kısa zamanda nasip etsinÖyle geciyor zaten canim stressiz cok.şükür de gelir insallah ama zaten.adetim bitecek 1 gün sonra geri.döneceğiz ama bende ilac kullanmadan olur belki diye diğer aya bekleyeyim diyorum bakalim herşeyde hayir vardir insallah
İnşallah canimm ben muhammet beye gidiyodum buhara ya da işte en son 16 aralık ta gittim 1 ay olacak nerdeyseSen hangi hastaneye gidiyosun cano
Ben inofolik kombiyede başladım doktora sordum içe bilirsin dedi ama pkolulara iyi geliyomuş o ilaç benim öyle bi sıkıntım yok şükürİnşallah canimm ben muhammet beye gidiyodum buhara ya da işte en son 16 aralık ta gittim 1 ay olacak nerdeyse
Amin canim insallah Sivasli değilim canim tayinimiz oraya cikti tabi alisinca sivasli gibi oluyoruzda samsun luyum ben sen nerelisinOo sivaslısın hemşerim sayılırsın hakkında hayırlısı olsun canım Allahım en kısa zamanda nasip etsin
Bende alcam inofolic kullancam geçen ay kullanmıştım da devam edeyim sen hangı doktora gidiyosunBen inofolik kombiyede başladım doktora sordum içe bilirsin dedi ama pkolulara iyi geliyomuş o ilaç benim öyle bi sıkıntım yok şükür
Nenehatun Tunay beye inofolikin bi yararı varmıki doktor kullana bilirsin dedi ama bende bi koşu aldım kullanıyorum işte:))Bende alcam inofolic kullancam geçen ay kullanmıştım da devam edeyim sen hangı doktora gidiyosun
24 ayar Erzincanlıyım canımAmin canim insallah Sivasli değilim canim tayinimiz oraya cikti tabi alisinca sivasli gibi oluyoruzda samsun luyum ben sen nerelisin
İnofolic in bize yani Pcolulara faydası var kuzum normal olarak folik asit yani vitamin falan da varmis içindeNenehatun Tunay beye inofolikin bi yararı varmıki doktor kullana bilirsin dedi ama bende bi koşu aldım kullanıyorum işte:))
Bende pko yok kuzum gözdeyle buharadan duydum doktora sordum kullana bilirsin dedi öyle başladım işte belki faydası olur :)İnofolic in bize yani Pcolulara faydası var kuzum normal olarak folik asit yani vitamin falan da varmis içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?