klomen kullananlar varmı?

Klomen kullandigim 3. Ay hamile kaldim cok sukur kist falan hic olusmadi. 20 aylik bir oglum var suan
çok sevindim canım Allah bağışlasın ben de 10. gün 20 mm yumurta oluştu solda sağda bir şey yok dedi doktor bugün iğneyi olacağım kısmet olursa.umut var mı sence ? sende nasıldı durumlar

çok sevindim canım Allah bağışlasın ben de 10. gün 20 mm yumurta oluştu solda sağda bir şey yok dedi doktor bugün iğneyi olacağım kısmet olursa.umut var mı sence ? sende nasıldı durumlar
Twins kizz senin haberler güzel yine inşallah benimki büyümüştür de benim için de moral olur ya buyumediyse napcam ben iki gün kaldı ama bende bi bakiyom umutsuzluk oluyo bi bakıyom olacak diyorum Ayy sıyırdım iyice yaa

hiç umutsuzluk olmasın canım tamam bazen çöküş yaşıyoruz olmayacak gibi geliyor ama sonra da inanıyoruz olacağına.inşallah senin de büyümüştür hiç merak etme canım.az kaldı cumaya ağrın oluyor mu kasıklarında

Ara ara oluyo canum benimm böyle anı batma lar şeklinde sağ tarafta daha çok oldu gibi sanki ne bileyim canum bende anne olmak istiorum olmayacağı düşünmek çok aciiiiii

Ayy kızlar sabaha karşı 5 bucuk gıbı bi ağrıyla uyandım aynı adet ağrısı hıh dedim adet oldum kesin olmamışım bugun iğneden sonra 11 . Gün ama umudum gitti sanırım adet olucam

Ayy kızlar sabaha karşı 5 bucuk gıbı bi ağrıyla uyandım aynı adet ağrısı hıh dedim adet oldum kesin olmamışım bugun iğneden sonra 11 . Gün ama umudum gitti sanırım adet olucam
Kuzum belki tutunmaya çalışıyodur bebisin benim bi arkadaşım da öyle olmuştu ama hamisdi

Kuzum belki tutunmaya çalışıyodur bebisin benim bi arkadaşım da öyle olmuştu ama hamisdi
Ay bılmıyorum ya ama güne sıfır moralle başladım geçen ay adetim 4 gün gecıkmişti bu ay gecıkme olmazsa 3 gün sonra adet günüm duygusallaştım çok gece uyuyamadım resmen ha oldum ha olcam adet başlarken bi ağrı oluyo aynı onun gıbıydı

Canimm sen umudunu kaybetme kırmızılar gelmeden sakın ol olacak inşallah kavuşacağız miniklerimize

İğneden sonra 11. Günüm belki erken ama tutamadım kendımı belkı silik felan bişiler çıkar didim
kırmızılar gelmeden umudunu kesme hatta gelse de kesme olacağına inanmalıyız yürekten.birşey soracaktım sana bana dün doktor iğneyi vurdurmamı söyledi ama ben yaptıramadım elimde olmayan sebeplerle bugün yaptırsam bir şey olmaz dimi? aklıma takılıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…