- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
- Konu Sahibi twins scorpion
-
İnşallah bakalım canım haber et bize de güzel haberleriİnşallah güzel haberler alırım da moral olur hepimize
Ayy ne güzell yaa masallah Rabbim sana bağıslasin oğlunu inşallah biz de hemen alırız mucize habermiziKlomen kullandigim 3. Ay hamile kaldim cok sukur kist falan hic olusmadi. 20 aylik bir oglum var suan
çok sevindim canım Allah bağışlasın ben de 10. gün 20 mm yumurta oluştu solda sağda bir şey yok dedi doktor bugün iğneyi olacağım kısmet olursa.umut var mı sence ? sende nasıldı durumlarKlomen kullandigim 3. Ay hamile kaldim cok sukur kist falan hic olusmadi. 20 aylik bir oglum var suan
Twins kizz senin haberler güzel yine inşallah benimki büyümüştür de benim için de moral olur ya buyumediyse napcam ben iki gün kaldı ama bende bi bakiyom umutsuzluk oluyo bi bakıyom olacak diyorum Ayy sıyırdım iyice yaaçok sevindim canım Allah bağışlasın ben de 10. gün 20 mm yumurta oluştu solda sağda bir şey yok dedi doktor bugün iğneyi olacağım kısmet olursa.umut var mı sence ? sende nasıldı durumlar
hiç umutsuzluk olmasın canım tamam bazen çöküş yaşıyoruz olmayacak gibi geliyor ama sonra da inanıyoruz olacağına.inşallah senin de büyümüştür hiç merak etme canım.az kaldı cumaya ağrın oluyor mu kasıklarındaTwins kizz senin haberler güzel yine inşallah benimki büyümüştür de benim için de moral olur ya buyumediyse napcam ben iki gün kaldı ama bende bi bakiyom umutsuzluk oluyo bi bakıyom olacak diyorum Ayy sıyırdım iyice yaa
Ara ara oluyo canum benimm böyle anı batma lar şeklinde sağ tarafta daha çok oldu gibi sanki ne bileyim canum bende anne olmak istiorum olmayacağı düşünmek çok aciiiiiihiç umutsuzluk olmasın canım tamam bazen çöküş yaşıyoruz olmayacak gibi geliyor ama sonra da inanıyoruz olacağına.inşallah senin de büyümüştür hiç merak etme canım.az kaldı cumaya ağrın oluyor mu kasıklarında
Kuzum belki tutunmaya çalışıyodur bebisin benim bi arkadaşım da öyle olmuştu ama hamisdiAyy kızlar sabaha karşı 5 bucuk gıbı bi ağrıyla uyandım aynı adet ağrısı hıh dedim adet oldum kesin olmamışım bugun iğneden sonra 11 . Gün ama umudum gitti sanırım adet olucam
Ay bılmıyorum ya ama güne sıfır moralle başladım geçen ay adetim 4 gün gecıkmişti bu ay gecıkme olmazsa 3 gün sonra adet günüm duygusallaştım çok gece uyuyamadım resmen ha oldum ha olcam adet başlarken bi ağrı oluyo aynı onun gıbıydıKuzum belki tutunmaya çalışıyodur bebisin benim bi arkadaşım da öyle olmuştu ama hamisdi
Canimm sen umudunu kaybetme kırmızılar gelmeden sakın ol olacak inşallah kavuşacağız miniklerimizeAy bılmıyorum ya ama güne sıfır moralle başladım geçen ay adetim 4 gün gecıkmişti bu ay gecıkme olmazsa 3 gün sonra adet günüm duygusallaştım çok gece uyuyamadım resmen ha oldum ha olcam adet başlarken bi ağrı oluyo aynı onun gıbıydı
Hayırlısı canım inşşallahh gebeyizdir haber etmeyı unutmaBen de galiba adet oluyom bugün. Agrilarim başladı. Ama kan da verdim. Saat 4 de sonuç alicam.hayırlısı artık
Napalım zaman geçirmeye çalışıyorumm televizyon izliyorum yemek yiyorum uyuyorumnapıyorsunuz hanımlar sessizleşmiş biraz burasıumutlar tükenmesin inşallah hepimiz hayırlı haberler alacağız
Bende kocan kadar konuş izliyorum hemde çalışıyorum ohh missNapalım zaman geçirmeye çalışıyorumm televizyon izliyorum yemek yiyorum uyuyorumidrar testi yaptım tek çizgiyi gördüm oturuyom
umudunu kaybetme canım ne olur kaç gün var bata belki de erken yaptın o yüzden çıkmamıştır.moralini bozmaNapalım zaman geçirmeye çalışıyorumm televizyon izliyorum yemek yiyorum uyuyorumidrar testi yaptım tek çizgiyi gördüm oturuyom
bencede misss miş o :) beni de alsana sen o işe :)Bende kocan kadar konuş izliyorum hemde çalışıyorum ohh miss
İğneden sonra 11. Günüm belki erken ama tutamadım kendımı belkı silik felan bişiler çıkar didimumudunu kaybetme canım ne olur kaç gün var bata belki de erken yaptın o yüzden çıkmamıştır.moralini bozma
kırmızılar gelmeden umudunu kesme hatta gelse de kesme olacağına inanmalıyız yürekten.birşey soracaktım sana bana dün doktor iğneyi vurdurmamı söyledi ama ben yaptıramadım elimde olmayan sebeplerle bugün yaptırsam bir şey olmaz dimi? aklıma takılıyor daİğneden sonra 11. Günüm belki erken ama tutamadım kendımı belkı silik felan bişiler çıkar didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?